Sari la continut
alt

Profimedia Imagescheck icon

Este o platformă de conținut editorial, care găzduiește imaginile a mai bine de 300 de agenții de presă internaționale, printre care France Presse, EPA, New York Times. Echipa noastră editorială vede peste 12.000 de imagini zilnic. Imagini cu poveste, perspective inedite, lumea văzută „la cald” prin ochii noștri și implicit a fotografilor de presă răspândiți în toate colțurile planetei.


Articole publicate check icon

Lockdown în Austria

Austria a intrat de luni într-un lockdown generalizat de trei săptămâni, fiind prima țară din UE care impune această măsură atât pentru nevaccinați, cât și pentru vaccinați. Imaginile surprinse în această țară arată restaurante închise, străzi goale, piețe în care de abia dacă poți vedea, când și când, un om sau doi și târguri de Crăciun pustii. Restricțiile, care vor dura trei săptămâni au fost impuse ca urmarea a creșterii alarmante a numărului de cazuri de Covid în statul în care o treime din populație nu este încă vaccinată. (Foto: AFP/ Profimedia)

Citește mai mult

Jair Bolsonaro-

În timp ce Brazilia se confruntă cu un nou val al pandemiei de Covid-19, președintele Jair Bolsonaro și-a serbat ziua de naștere și a atacat măsurile de restricții, spunându-le oamenilor că va lupta pentru „libertatea” lor. Foto: Fotoarena / ddp USA / Profimedia

Citește mai mult