Sari la continut
alt

Profimedia Imagescheck icon

Este o platformă de conținut editorial, care găzduiește imaginile a mai bine de 300 de agenții de presă internaționale, printre care France Presse, EPA, New York Times. Echipa noastră editorială vede peste 12.000 de imagini zilnic. Imagini cu poveste, perspective inedite, lumea văzută „la cald” prin ochii noștri și implicit a fotografilor de presă răspândiți în toate colțurile planetei.


Articole publicate check icon

Condamnarea pentru „extremism”

Navalnîi fusese condamnat la 19 ani de închisoare pentru „extremism” și fusese transferat în colonia penitenciară cunoscută sub numele de „Lupul Polar”, una dintre cele mai dure închisori din Rusia, aflată la 1.900 km de Moscova. Foto - Moscow City Court/ AP/ Profimedia

Citește mai mult

Lockdown în Austria

Austria a intrat de luni într-un lockdown generalizat de trei săptămâni, fiind prima țară din UE care impune această măsură atât pentru nevaccinați, cât și pentru vaccinați. Imaginile surprinse în această țară arată restaurante închise, străzi goale, piețe în care de abia dacă poți vedea, când și când, un om sau doi și târguri de Crăciun pustii. Restricțiile, care vor dura trei săptămâni au fost impuse ca urmarea a creșterii alarmante a numărului de cazuri de Covid în statul în care o treime din populație nu este încă vaccinată. (Foto: AFP/ Profimedia)

Citește mai mult