Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

SmartBill și Visa simplifică plata cu cardul prin adăugarea unui Buton de plată pe facturile emise de către antreprenori

Smart Bill și Visa

photo icon SmartBill și Visa au lansat o promoție pentru simplificarea plății cu cardul prin adăugarea unui Buton de plată pe facturile și proformele emise de către antreprenori clienților acestora. Sursa: Smart Bill

Foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

Digitalizarea devine obligație pentru orice companie care își dorește să rămână competitivă într-un mediu de business în permanentă transformare.

Poate părea complicat pentru acei antreprenori care nu posedă cunoștințe tehnice sau abilități care să le permită o tranziție ușoară către mediul online, dar este important de reținut că orice soft care permite o automatizare este creat pentru a putea fi utilizat de oricine. De exemplu, programul de facturare SmartBill este recunoscut și apreciat pentru ușurința utilizării sale. 

Digitalizarea presupune o serie de automatizări care eficientizează operațiunile de business și asigură antreprenorilor o economie importantă de timp, bani și resurse umane. Printre aceste automatizări se numără una ceva mai puțin evidentă, și anume adăugarea unui Buton de plată pe facturile și proformele emise clienților, ceea ce facilitează și grăbește achitarea sumelor restante și implicit încasarea lor de către antreprenori. O reală gură de aer pentru finanțele firmei.

SmartBill și Visa au lansat o promoție pentru simplificarea plății cu cardul prin adăugarea unui Buton de plată pe facturile și proformele emise de către antreprenori clienților acestora.

Sunt vizați toți acei antreprenori care:

- au un cont SmartBill, însă nu și-au creat, din contul lor de SmartBill, cont la unul dintre procesatorii de plăti acreditați, astfel încât nu au adăugat încă butonul de plată pe facturile și proformele emise clienților

- își creează un cont SmartBill și din contul lor de SmartBill își creează un cont la unul dintre procesatorii de plăți (Netopia Payments sau EuPlătesc), adăugând ulterior Butonul de plată pe documentele emise clienților lor

Prin simpla adăugare a Butonului de plată pe documentele trimise clienților lor, antreprenorii le oferă posibilitatea de a le achita dintr-un click, crescându-și astfel rata de încasare a sumelor restante și optimizându-și astfel cash-flow-ul.

Au mai rămas câteva zile pentru a te înscrie în promoție și pentru a beneficia de avantajele ei: SmartBill gratuit timp de 6 luni, 3 luni comision 0 la tranzacțiile cu cardul până la pragul de 1.000.000 de lei procesați și în plus, un loc în cursa pentru a câștiga o mașină electrică Volkswagen ID.3! 

Pentru a beneficia de toate acestea, tot ce trebuie să faci este să adaugi Butonul de plată pe facturile sau proformele pe care le emiteți clienților! Detaliile promotiei SmartBill și Visa le găsești aici.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • "...crescându-și astfel rata de încasare a sumelor restante...", Exact asta era problema neplatii facturilor, lipsa butonului de plata, nu lipsa fondurilor. Mai ales ca serviciul e "gratuit timp de 6 luni, 3 luni comision 0 la tranzacțiile cu cardul ". O cheltuiala in plus pentru firme va face ca acestea sa-si plateasca datoriile mai usor, evident.
    • Like 0


Îți recomandăm

Komoder 1

Fotoliile smart fac masaj la degetele de la picioare, la călcâi, la gambe, la mâini, au role încălzite care fac masaj la spate, mai puternic sau mai blând, te cântăresc, îți măsoară pulsul.

Citește mai mult

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult