Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Soarta moțiunii, „99 la sută decisă”. În această dimineață, Victor Ponta a anunțat că votează alături de PSD împotriva Guvernului Orban

Foto: Inquam Photos

Soarta moțiunii de cenzură depuse de PSD este ca și decisă. Înainte de dezbaterea de la ora 12:00, social-democrații se bazează pe mai multe voturi decât cele 233 necesare pentru a înlătura Guvernul Orban.

Marți seară, liderul PSD, Marcel Ciolacu declara că „sunt suficiente voturi, asta înseamnă că avem mai mult de 233. Cu discuţia sau fără discuţia cu domnul Ponta, avem voturile necesare să cadă Guvernul Orban”.

În această dimineață. Victor Ponta a anunțat că va vota alături de PSD împotriva Guvernului Orban. Iar acest lucru înseamnă că este posibil să fie urmat și de alți parlamentari ai Pro România.

„După trei luni, iată că am avut dreptate. Regret faptul că în urma înțelegerii dintre PSD și PNL nu o să avem primari în două tururi și președinți de consilii județene aleși. Și-au dat mâna împotriva partidelor mici și a cetățenilor. Cel mai rău lucru e ce s-a întâțmpat aseară, 25 de ordonanțe, noaptea ca hoții. Cel mai grav e că accesul la sănătate va fi doar pentru cei bogați. Au niște datorii financiare la diverse companii private și un guvern care lucrează în interese private trebuie să plece. Parlamentarii vor vota cum simt, eu voi vota pentru moțiune”, a declarat Victor Ponta.

Victor Ponta, Pro Romania
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • E bun și partidul parlamentar implantat de către forțe obscure , fără a fi ales de nimeni, poți să vezi în ce direcție bate vântul intereselor extra-parlamentare. Acum balamaua lui ponta trebuie să bată spre căderea guvernului, chiar dacă șantajul a fost mai greu realizabil.
    • Like 0


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Ștefan Briceag

De la externarea din spital, Ștefan Dănuț Briceag a făcut totul ca să poată relua controlul asupra propriei vieți. În februarie 2018, la 6 luni după accident, s-a mutat împreună cu prietena sa, Iulia, care care i-a fost și îi este alături. „Nu știam că există acest gen de femeie. Iar când cunoști o fată ca ea, te întrebi: Chiar există? După un astfel de accident, când te aștepți ca și mama să plece de lângă tine, ea mi-a zis: Plec când vreau eu, nu când vrei tu.” (Foto: Alexandra Pandrea)

Citește mai mult

Am mulţi cunoscuţi, prieteni si multe rude care au emigrat şi au demonstrat că pot fi cei mai buni evoluând în deplasare. Au demonstrat-o prin muncă asiduă, seriozitate şi perseverenţă. (Foto: Ionel Pop Doncilă)

Maradona din Bacău
Citește mai mult