Sari la continut

Descoperă habits by Republica

Vă invităm să intrați în comunitatea habits, un spațiu în care înveți, găsești răspunsuri și resurse pentru a fi mai bun, pentru a avea o viață mai sănătoasă.

Soarta moțiunii, „99 la sută decisă”. În această dimineață, Victor Ponta a anunțat că votează alături de PSD împotriva Guvernului Orban

Foto: Inquam Photos

Soarta moțiunii de cenzură depuse de PSD este ca și decisă. Înainte de dezbaterea de la ora 12:00, social-democrații se bazează pe mai multe voturi decât cele 233 necesare pentru a înlătura Guvernul Orban.

Marți seară, liderul PSD, Marcel Ciolacu declara că „sunt suficiente voturi, asta înseamnă că avem mai mult de 233. Cu discuţia sau fără discuţia cu domnul Ponta, avem voturile necesare să cadă Guvernul Orban”.

În această dimineață. Victor Ponta a anunțat că va vota alături de PSD împotriva Guvernului Orban. Iar acest lucru înseamnă că este posibil să fie urmat și de alți parlamentari ai Pro România.

„După trei luni, iată că am avut dreptate. Regret faptul că în urma înțelegerii dintre PSD și PNL nu o să avem primari în două tururi și președinți de consilii județene aleși. Și-au dat mâna împotriva partidelor mici și a cetățenilor. Cel mai rău lucru e ce s-a întâțmpat aseară, 25 de ordonanțe, noaptea ca hoții. Cel mai grav e că accesul la sănătate va fi doar pentru cei bogați. Au niște datorii financiare la diverse companii private și un guvern care lucrează în interese private trebuie să plece. Parlamentarii vor vota cum simt, eu voi vota pentru moțiune”, a declarat Victor Ponta.

Victor Ponta, Pro Romania
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • E bun și partidul parlamentar implantat de către forțe obscure , fără a fi ales de nimeni, poți să vezi în ce direcție bate vântul intereselor extra-parlamentare. Acum balamaua lui ponta trebuie să bată spre căderea guvernului, chiar dacă șantajul a fost mai greu realizabil.
    • Like 0


Îți recomandăm

Wantsome

Academia Prietenoasă Wantsome îi invită pe toți cei care își doresc să facă o reconversie profesională în IT sau un upgrade de skill-uri în 2022 să participe gratuit la evenimentul Perfect Week - o săptămână deschisă demonstrativă care aduce oportunități de cunoaștere a universului IT, a mentorilor, a angajatorilor și a foștilor cursanți.

Citește mai mult

Școală modernă

Educația, în toate formele sale, este o investiție, nu o cheltuială. De la nivelul familiei și până la societate în ansamblul ei, toți ar trebui să fim conștienți că fiecare resursă alocată acestui domeniu aduce, aproape fără excepție, plus valoare ce se întoarce la nivel de individ și în comunitate.

Citește mai mult

Apartamente

22 de grade Celsius. Aceasta este temperatura pe care românii din orașe preferă să o aibă iarna în case, conform unui studiu realizat pentru Habits by Republica de Unlock Research.

Citește mai mult