Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Sorana ține Istanbulul în România!

După Patricia Țig anul trecut, Sorana Cîrstea câștigă turneul WTA Istanbul, învingând-o în finală, 6-1, 7-6, pe valoroasa Elise Mertens, nr. 17 mondial. Ajustându-și cunoscutul ei joc tăios, mereu agresiv, Sorana a pus stopuri când și cum trebuia, după ce, cu lovituri adânci, a ținut-o pe Mertens pe zgura alunecoasă din spatele terenului.

Un memorabil spectacol de inteligență în joc dăruit tenisului de românca Sorana Cîrstea!

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Bineinteles ca victoria Soranei ne-a adus o mare bucurie. Domnule Popescu, am totusi o intrebare : vazand si rezultatul turneului de la Stuttgart, tot mai sustineti ca turneele de fete ar trebui facute pe categorii de greutate ? :-)
    • Like 1


Îți recomandăm

Nomad digital

Marius are 24 de ani și înainte de pandemie s-a angajat pentru prima dată cu normă întreagă. Sau full-time, cum spun colegii. Multinaționala care l-a recrutat i-a oferit un contract pe perioadă nedeterminată, dar, spre mirarea părinților, a refuzat. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Fată la școala online

„Mai țineți minte emoțiile de la examenul de șofat? Ei, cum ar fi dacă, după câteva mii de ore de șofat, ați mai da unul? N-am niciun dubiu, ar fi fără mare panică. Așa e și cu testele la matematică”, spune Gabi Bartic. (Foto: Profimedia)

Citește mai mult