Sari la continut

De șase ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Sorana ține Istanbulul în România!

După Patricia Țig anul trecut, Sorana Cîrstea câștigă turneul WTA Istanbul, învingând-o în finală, 6-1, 7-6, pe valoroasa Elise Mertens, nr. 17 mondial. Ajustându-și cunoscutul ei joc tăios, mereu agresiv, Sorana a pus stopuri când și cum trebuia, după ce, cu lovituri adânci, a ținut-o pe Mertens pe zgura alunecoasă din spatele terenului.

Un memorabil spectacol de inteligență în joc dăruit tenisului de românca Sorana Cîrstea!

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Bineinteles ca victoria Soranei ne-a adus o mare bucurie. Domnule Popescu, am totusi o intrebare : vazand si rezultatul turneului de la Stuttgart, tot mai sustineti ca turneele de fete ar trebui facute pe categorii de greutate ? :-)
    • Like 1


Îți recomandăm

Dove cover

De ce au nevoie adolescenții pentru a-și dezvolta o imagine sănătoasă de sine? De mai mulți factori protectori, dintre care cel mai important este relația de încredere și apropiere cu adulții din viața lor, cu precădere părinții.

Citește mai mult

Mădălina Stănescu

„Nu ar trebui să existe business de niciun fel care să nu aibă prezență minimă în online, iar aici mă refer la website în primul rând și apoi la pagini pe rețelele de socializare. Încă mai sunt afaceri care au numai prezență pe Facebook, iar noi le spunem că nu e sănătos să-ți pui tot ce ține de identitatea și brandul tău pe o singură platformă, care, iată, acum ceva săptămâni, a picat 6 ore, nu a mai funcționat deloc”, spune Mădălina Stănescu, fondator Optimized,

Citește mai mult