Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de șapte ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platformă. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Surpriza care îi așteaptă pe retailerii online de Black Friday anul acesta: prețurile vor fi monitorizate de Consiliul Concurenței

black friday

(Foto: Guliver/Getty Images)

Consiliul Concurenței va monitoriza prețurile produselor în campania de Black Friday din acest an. 

„Este evenimentul pe care îl așteptăm cu interes. După Black Friday vom lansa la scurt timp un raport. (...) Nu vrem să omorâm Black Friday, vrem să ne asigurăm că funcționează bine și să vedem cum poate fi îmbunătățit. (Este un sfat sau un avertisment către retaileri?) Nu aș spune un avertisment, dar cred că e bine să știe lumea că sunt autorități ale statului care monitorizează situația. Nu e un control, nu le împovărăm, dar e bine să știe că există o monitorizare a situației”, a explicat joi seara Bogdan Chirițoiu, președintele Consiliului Concurenței, în cadrul emisiunii „În fața ta” de la Digi24

Emisiunea „În fața ta”, moderată de Claudiu Pândaru și Florin Negruțiu, poate fi urmărită la Digi24 de luni până joi, începând cu ora 22:30.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Bloc operator Sanador

Când intri într-o astfel de „navă spațială” numai ca să o vizitezi, te gândești că următorul pas în tehnologie nu e foarte departe: specialiștii consultați în prezent de la distanță, prin videoconferință, vor fi prezenți în sală sub formă de hologramă. Sau, de ce nu- se vor teleporta pentru a-i asista pe colegii lor, când aceștia le solicită sprijinul.

Citește mai mult

Angajat dându-și demisia

Atunci când vorbim despre costul pierderii unui angajat, avem două categorii de costuri: există costurile hard, respectiv costurile soft. Costurile hard sunt în general cele care se referă la cheltuieli vizibile, directe și tangibile, lucruri care se pot măsura material foarte ușor, lucruri pe care le identificăm cu toții foarte ușor. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult