Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de nouă ani Ascultați editorialele audio publicate pe platformă. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Transilvania Executive Education și Banca Transilvania anunță începerea înscrierilor pentru TEE Executive MBA - Management General. Doi participanți vor primi în urma unei competiții două burse parțiale de 19.000 de euro

EMBA 2024

Transilvania Executive Education (TEE) și Banca Transilvania (BT) anunță startul unei noi competiții pentru două burse parțiale de studiu la TEE Executive MBA - Management General, program 100% britanic, acreditat de Universitatea Buckingham. Valoarea totală a acestora este de 19.000 euro. Și în acest an, partener media al programului este platforma Republica.

BT acordă două burse, Bursele Roberto Marzanati, fiecare dintre acestea acoperind 50% din taxa de studiu.

Cursurile Executive MBA încep în 8 februarie 2025 și cuprind 12 module: Leadership, HR, Economie, Marketing, Finanțe, Strategie, Managementul Operatiunilor, Gândire sistemică, Complexitate, Guvernanță și etică în afaceri, Consultanță și Transformare digitală. Acestea sunt susținute de profesori de la universități din Europa și Statele Unite ale Americii. Se desfășoară o dată la șase săptămâni, timp de 18 luni. Diploma de absolvire este oferită de Universitatea Buckingham.

Candidații trebuie să aibă cel puțin trei ani de experiență profesională post-universitară într-o poziție de management şi să cunoască limba engleză la nivel avansat. 

Calendarul înscrierilor pentru obținerea burselor parțiale este:

  • 1 – 30 noiembrie 2024: Înscriere în competiție
  • 2 – 12 decembrie 2024: Evaluarea candidaților
  • 13 decembrie: Anunțarea câştigătorilor burselor pe site-ul și canalele social media ale Transilvania Executive Education și pe Republica.ro.

Pentru înscrierea în competiție este nevoie de următoarele:

1. Completarea formularului de înscriere în competiție, disponibil pe website-ul TEE cu:

- business plan, folosind modelul din formularul de înscriere;

- eseu academic care să răspundă la întrebarea: Cum poate contribui educația executivă la transformarea afacerilor românești?

2. CV în limba engleză/sau menționarea link-ului către profilul de LinkedIn în emailul de înscriere. Este recomandată includerea în CV a tuturor realizărilor obținute pe plan profesional, academic și social.

3. Două scrisori de recomandare, în limba engleză, din partea unui partener de business sau a unui angajator.

4. Trimiterea documentelor menționate la adresa office@teecluj.ro, până în data de 30 noiembrie a.c. (inclusiv).


Despre Transilvania Executive Education:

Transilvania Executive Education este singura organizație din România parteneră cu 3 universități britanice. Peste 40 de cadre universitare internaționale sunt implicate în proiectarea și livrarea programelor educaționale ale TEE. De-a lungul timpului, a format o comunitate de absolvenți formată din peste 220 de antreprenori și manageri de top, din peste 60 de companii din România și din străinătate. În cei 10 ani de la lansare, TEE a reușit, cu sprijinul unor parteneri precum Universitatea Babeș-Bolyai, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Banca Transilvania, EVERGENT Investments, Emerson, Electrogrup și alte companii de renume, să ofere acces în România la oportunități educaționale oferite la standarde internaționale.

Despre Banca Transilvania:

Banca Transilvania este cea mai mare bancă din Europa de Sud-Est şi principalul finanţator al economiei românești, cu acoperirea tuturor segmentelor de clienți și linii de business din sectorul financiar. Cu o poveste începută în urmă cu 30 de ani, are peste 20% cotă de piaţă, 4 milioane de clienţi, 10.000 de angajaţi, soluţii de online banking şi 500 de sedii în 180 de localităţi. Roberto Marzanati (1950–2016) a făcut parte din Consiliul de Administrație al Băncii Transilvania timp de 15 ani, începând cu 2001. În semn de respect pentru contribuția sa la succesul BT, bursele oferite de Banca Transilvania la programe EMBA îi poartă numele.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Solar Resources

„La 16 ani, stăteam de pază la porumbi. Voiam să-mi iau o motocicletă și tata m-a pus la muncă. Aveam o bicicletă cu motor și un binoclu și dădeam roată zi și noapte să nu intre cineva cu căruța în câmp. Că așa se fura: intrau cu căruța în mijlocul câmpului, să nu fie văzuți, făceau o grămadă de pagubă, călcau tot porumbul. Acum vă dați seama că tata nu-și punea mare bază în mine, dar voia să mă facă să apreciez valoarea banului și să-mi cumpăr motocicleta din banii câștigați de mine”.

Citește mai mult

Octavian apolozan

Tavi, un tânăr din Constanța, și-a îndeplinit visul de a studia în străinătate, fiind în prezent student la Universitatea Tehnică din Delft (TU Delft), Olanda, una dintre cele mai renumite instituții de învățământ superior din Europa. Drumul său către această prestigioasă universitate a început încă din liceu, când și-a conturat pasiunea pentru matematică și informatică.

Citește mai mult

Green Steps

100.000 de români au participat la marcarea a 100 de kilometri din traseul Via Transilvanica într-un mod ingenios. „Drumul care unește”, este un traseu turistic de lungă distanță, care traversează România pe diagonală, de la Putna la Drobeta Turnu Severin și este destinat drumeției pe jos, cu bicicleta sau călare. Via Transilvanica este semnalizată cu marcaje vopsite și stâlpi indicatori. Pe parcursul drumeției, călătorii vizitează ceea ce constructorii spun că este cea mai lungă galerie de artă din lume, pentru că la fiecare kilometru se găsește o bornă din andezit sculptată individual.

Citește mai mult