Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Un elicopter militar american a aterizat de urgență în Piața Charles de Gaulle din București, pe carosabil. În timpul coborârii, a dărâmat doi stâlpi de iluminat de pe marginea drumului

Elicopterul a avut probleme tehnice și a efectuat o aterizare forțată. Mai mulți stâlpi de iluminat au fost dărâmați și două mașini avariate, nicio persoană nu a fost însă rănită. Nu există până în acest moment informații despre cauza care a produs incidentul. Se circulă greu în zonă iar polițiștii intervin pentru a gestiona traficul.

În momentul în care a început să piardă altitudine, elicopterul se afla în formație alături de alte cinci aparate de zbor, deasupra bulevardului Aviatorilor.

Militarii americani și polițiștii români fac verificări la fața locului și va fi formată o comisie de specialiști la nivelul armatei americane pentru a stabili care a fost exact cauza.

“Ambasada SUA a luat cunoștință de incident și urmărește îndeaproape evoluțiile. Înțelegem că nu au existat răniți. Lucrăm alături de partenerii noștri români pentru rezolvarea situației și vom furniza informații actualizate pe măsură ce vor deveni disponibile”, arată un comunicat al biroului de presă al ambasadei.

Șeful Statului Major al Forțelor Aeriene a anulat evenimentele de Ziua Aviației, după incidentul care a implicat aterizarea forțată a unui elicopter american Black Hawk, care participa la antrenamentele pentru această zi, au declarat surse pentru Digi24.

La ceremonia de pe 20 iulie urma să participe și președintele Klaus Iohannis.

Iată momentul aterizării forțate:


Iată câteva câteva imagini filmate la puțin timp după aterizarea forțată:

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Scade pretul imobilelor din zona :)
    • Like 0


Îți recomandăm

Cătălin Vasile, NN România

În acest an, NN România a creat primul fond de burse pentru viitori antreprenori, care susține tineri cu posibilități financiare limitate să urmeze studii aplicate de business la EA – The Entrepreneurship Academy.

Citește mai mult

Pasarea in vazduh

„Bilete Brâncuși sold out” este mesajul aproape permanent afișat la centrul de informații al Muzeului Național de Artă Timișoara unde, până 28 ianuarie 2024, se desfășoară expoziția „Brâncuși: surse românești și perspective universale”.

Citește mai mult