Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

UNTOLD Dubai a câștigat trofeul „Festivalul Anului” în Orientul Mijlociu

Untold Dubai

Festivalul UNTOLD Dubai a fost desemnat câștigător la categoria „Festivalul Anului” la gala Middle East Event Awards 2024, desfășurată joi la Madinat Jumeirah.

„Acest trofeu vine ca o recunoaștere a valorii brand-ului UNTOLD și demonstrează puterea imensă a muzicii de a aduce oamenii împreună. E o parte din fiecare, fanii noștri minunați, partenerii festivalului și echipa noastră unică! Suntem extrem de pasionați și de fiecare dată ne dorim să oferim experiențe extraordinare publicului nostru din întreaga lume. Am început pregătirile pentru UNTOLD 2025, o ediție care va fi și mai spectaculoasă”, spune Edy Chereji, co-fondator UNTOLD Universe.

UNTOLD a debutul în Orientul Mijlociu în Expo City Dubai și a stabilit un record de participare, cu peste 185.000 de fani alături de cei peste 100 de artiști și DJ de top. Prima ediție a festivalului UNTOLD Dubai a reunit artiști din toate genurile, de la EDM, house și techno, până la pop și K-pop. Tïesto, Hardwell, Armin Van Buuren, PSY, G-Eazy, Ellie Goulding, Sebastian Ingrosso și Timmy Trumpet au oferit momente unice fanilor UNTOLD Dubai, se arată într-un comunicat transmis de organizatorii UNTOLD.

Middle East Event Awards recompensează cele mai bune evenimente live și de divertisment din regiune, evenimente de artă și cultură.

UNTOLD Dubai revine în 2025 pentru a doua ediție, iar fanii se pot înregistra pentru ediția de anul viitor.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult

Familia Mirică

„Eu, soția, mama și tata. Mai nou, sora și cumnatul care au renunțat să lucreze într-o firmă mare de asigurări ca să ne ajute cu munca pământului. Au fugit din București și au venit la fermă, pentru că afacerea are nevoie de forțe proaspete. Și cei 45 de angajați ai noștri, pe care-i considerăm parte din familie”. Aceasta este aritmetica unei afaceri de familie care poate fi sursă de inspirație pentru toți tinerii care înțeleg cât de mult a crescut valoarea pământului în lumea în care trăim.

Citește mai mult

Dan Byron

Într-un dialog deschis, așa cum sunt și majoritatea pieselor scrise de el, Daniel Radu, cunoscut mai degrabă ca Dan Byron, a vorbit recent la podcastul „În oraș cu Florin Negruțiu” despre copilăria sa, cântatul pe străzi la vârsta de 16 ani, amintirile mai puțin plăcute de la Liceul Militar de Muzică, dar și despre muzica sa și publicul ei întinerit. (Foto: Cristi Șuțu)

Citește mai mult