Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Victor Rebengiuc: „Menținerea la putere a Partidului Social Democrat este garanția sigură a distrugerii acestei țări”

Victor Rebengiuc - proteste

Foto: Adriana Neagoe/Inquam Photos

Actorul Victor Rebengiuc a declarat la RFI că alegerile prezidențiale de duminică reprezintă „un moment de mare răscruce în privința viitorului țării noastre”. „Menținerea la putere a Partidului Social Democrat este garanția sigură a distrugerii acestei țări. De aceea, toată lumea trebuie să facă acest efort minimal să meargă la vot, pentru a înlătura pentru totdeauna acest pericol, care a fost în permanență până acuma deasupra noastră”, a spus el.

Rebengiuc a spus că dezbaterea de marți seară a Vioricăi Dăncilă a fost „o revărsare de mahalagism”. „Mi-am dat seama de ce președintele Iohannis nu a vrut să aibă o discuție în doi cu doamna Dăncilă, pentru că un asemenea lucru nu era cu putință. A fost ceva, o revărsare de mahalagism, de țățism, de minciună dusă până la capătul capătului, n-am văzut atâtea minciuni spuse cu seninătate, cu credință, cu siguranță, așa cum ne spune doamna Dăncilă”.

Interviul integral, aici.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Un actor de talie mondiala, o constiinta activa.
  • Like 2
 • INTERESANT ... despre acest actor am spus mereu ca este cel mai bun ... e drept ca doar pe coarda lui ... a regateanului care dracuie ... ( actiunea din Padureanca , se desfasura in Ardeal , unde nu se dracuie ...) ... ma mira faptul ca detesta acest partid social - democrat , nu socialist ... in perioada aceea numita socialism , care era defapt dictaura ceausista , acest actor , s-a afirmat foarte bine ... desigur , o fi varsta ... si de aceea ... a putut face un asemenea comentariu ... mamitica ei de viata ...
  • Like 0
 • Dan check icon
  Domnul Rebenciuc , un Mare actor si OM ,, care s-a implicat exact cand a fost necesar ,in miscarile de strada . , M.diaconu,,, poate sa ia lectii de orice doreste ,,de bun simt,, de politica, de inteligenta de ncultura , de orice ,.
  • Like 4
 • Un actor extraordinar și atât ! Sper să nu se atingă de politică, e calea pierzaniei. Ar fi precum Klaus Iohannis în probleme de justiție când i se comunică abuzuriIe unor procurori iar răspunsul dânsului este/a fost ”nu știu și nici nu mă interesează” !!
  • Like 0
 • Cata dreptate are! Un actor extraordinar, un om deosebit, tot respectul domnule!
  • Like 5


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Simona Halep - Foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

„Am crescut cu o mentalitate că eram mică, că nu o să ajung să fiu tenismenă, nu o să ajung să fiu sus în clasament, nu o să ajung să câștig turnee mari. Cum până nu demult, în 2017, mi se spunea « nu ai mental de campion de Grand Slam».” (Foto; Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

Citește mai mult

Oradea centru

„Trebuie să existe o abordare integrată pentru că altfel, cu sisteme, cu programe diferite, cu lucruri făcute nișat, nu ai cum să faci o integrare la nivel național. Toate sistemele folosite de autoritățile din România trebuie să fie compatibile, pentru că altfel nu poți să faci mai mult decât s-a făcut până acum”, crede Ilie Bolojan. (Foto: Silviu Filip/ Inquam Photos)

Citește mai mult