Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Victor Rebengiuc: „Menținerea la putere a Partidului Social Democrat este garanția sigură a distrugerii acestei țări”

Victor Rebengiuc - proteste

Foto: Adriana Neagoe/Inquam Photos

Actorul Victor Rebengiuc a declarat la RFI că alegerile prezidențiale de duminică reprezintă „un moment de mare răscruce în privința viitorului țării noastre”. „Menținerea la putere a Partidului Social Democrat este garanția sigură a distrugerii acestei țări. De aceea, toată lumea trebuie să facă acest efort minimal să meargă la vot, pentru a înlătura pentru totdeauna acest pericol, care a fost în permanență până acuma deasupra noastră”, a spus el.

Rebengiuc a spus că dezbaterea de marți seară a Vioricăi Dăncilă a fost „o revărsare de mahalagism”. „Mi-am dat seama de ce președintele Iohannis nu a vrut să aibă o discuție în doi cu doamna Dăncilă, pentru că un asemenea lucru nu era cu putință. A fost ceva, o revărsare de mahalagism, de țățism, de minciună dusă până la capătul capătului, n-am văzut atâtea minciuni spuse cu seninătate, cu credință, cu siguranță, așa cum ne spune doamna Dăncilă”.

Interviul integral, aici.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Un actor de talie mondiala, o constiinta activa.
  • Like 2
 • INTERESANT ... despre acest actor am spus mereu ca este cel mai bun ... e drept ca doar pe coarda lui ... a regateanului care dracuie ... ( actiunea din Padureanca , se desfasura in Ardeal , unde nu se dracuie ...) ... ma mira faptul ca detesta acest partid social - democrat , nu socialist ... in perioada aceea numita socialism , care era defapt dictaura ceausista , acest actor , s-a afirmat foarte bine ... desigur , o fi varsta ... si de aceea ... a putut face un asemenea comentariu ... mamitica ei de viata ...
  • Like 0
 • Dan check icon
  Domnul Rebenciuc , un Mare actor si OM ,, care s-a implicat exact cand a fost necesar ,in miscarile de strada . , M.diaconu,,, poate sa ia lectii de orice doreste ,,de bun simt,, de politica, de inteligenta de ncultura , de orice ,.
  • Like 4
 • Un actor extraordinar și atât ! Sper să nu se atingă de politică, e calea pierzaniei. Ar fi precum Klaus Iohannis în probleme de justiție când i se comunică abuzuriIe unor procurori iar răspunsul dânsului este/a fost ”nu știu și nici nu mă interesează” !!
  • Like 0
 • Cata dreptate are! Un actor extraordinar, un om deosebit, tot respectul domnule!
  • Like 5


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon elevi-

Educatori, învățători, profesori, cu toții sunt obosiți și fără chef. Dacă nu se urlă pe un etaj dintr-o școala, sigur se vorbește printre dinți. Dacă nu merg manipulările fine, sigur merg metode care sfredelesc sufletele celor mici cu replici grele. (Foto: Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

Microsoft Envision Forum

Peste 800 de reprezentanți ai mediului de afaceri au luat parte, la București, la cea de-a VII-a ediție a Microsoft Envision Forum. În timpul conferinței, Gerd Leonhard - cunoscut futurist și autor, Raymond Campbell - fondator și CEO al Phulukisa Health Solutions și Cedric Dumont – aventurier și antreprenor au discutat despre transformarea digitală.

Citește mai mult