Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Victor Rebengiuc: „Menținerea la putere a Partidului Social Democrat este garanția sigură a distrugerii acestei țări”

Victor Rebengiuc - proteste

Foto: Adriana Neagoe/Inquam Photos

Actorul Victor Rebengiuc a declarat la RFI că alegerile prezidențiale de duminică reprezintă „un moment de mare răscruce în privința viitorului țării noastre”. „Menținerea la putere a Partidului Social Democrat este garanția sigură a distrugerii acestei țări. De aceea, toată lumea trebuie să facă acest efort minimal să meargă la vot, pentru a înlătura pentru totdeauna acest pericol, care a fost în permanență până acuma deasupra noastră”, a spus el.

Rebengiuc a spus că dezbaterea de marți seară a Vioricăi Dăncilă a fost „o revărsare de mahalagism”. „Mi-am dat seama de ce președintele Iohannis nu a vrut să aibă o discuție în doi cu doamna Dăncilă, pentru că un asemenea lucru nu era cu putință. A fost ceva, o revărsare de mahalagism, de țățism, de minciună dusă până la capătul capătului, n-am văzut atâtea minciuni spuse cu seninătate, cu credință, cu siguranță, așa cum ne spune doamna Dăncilă”.

Interviul integral, aici.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Un actor de talie mondiala, o constiinta activa.
  • Like 2
 • INTERESANT ... despre acest actor am spus mereu ca este cel mai bun ... e drept ca doar pe coarda lui ... a regateanului care dracuie ... ( actiunea din Padureanca , se desfasura in Ardeal , unde nu se dracuie ...) ... ma mira faptul ca detesta acest partid social - democrat , nu socialist ... in perioada aceea numita socialism , care era defapt dictaura ceausista , acest actor , s-a afirmat foarte bine ... desigur , o fi varsta ... si de aceea ... a putut face un asemenea comentariu ... mamitica ei de viata ...
  • Like 0
 • Dan check icon
  Domnul Rebenciuc , un Mare actor si OM ,, care s-a implicat exact cand a fost necesar ,in miscarile de strada . , M.diaconu,,, poate sa ia lectii de orice doreste ,,de bun simt,, de politica, de inteligenta de ncultura , de orice ,.
  • Like 4
 • Un actor extraordinar și atât ! Sper să nu se atingă de politică, e calea pierzaniei. Ar fi precum Klaus Iohannis în probleme de justiție când i se comunică abuzuriIe unor procurori iar răspunsul dânsului este/a fost ”nu știu și nici nu mă interesează” !!
  • Like 0
 • Cata dreptate are! Un actor extraordinar, un om deosebit, tot respectul domnule!
  • Like 5


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult