Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Viorica Dăncilă, întrebată la Bacău cum e să fie „ciuca bătăilor”, răspunde în stilul caracteristic: „Faceți un exercițiu de imagine și vă puneți în locul meu”. VIDEO

Viorica Dăncilă la Bacau

(Foto: captura video)

„Cum suportați să fiți ciuca bătăilor în țara asta?", a fost întrebată luni premierul Viorica Dăncilă la o conferință de presă la Bacău.

Premierul a răspuns în stilul caracteristic, îndemnându-l pe jurnalistul care îi adresase întrebarea să facă un exercițiu de „imagine" și să se pună în locul ei. 

„Cum suport acest lucru? Nu este ușor! Și puneți-vă...faceți un exercițiu de imagine și vă puneți puțin în locul meu și vezi atâtea jigniri, atâta ură și atâtea lucruri urâte. Dar ce să fac, să fac un pas înapoi? Am o responsabilitate față de România și de români", a răspuns Viorica Dăncilă.

Mai jos, înregistrarea video a conferinței (minutul 12.20):

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Un raspuns mai bun decat cel pe care l-a dat, nu se putea! Prin acesta si-a reconfirmat pozitia pe scara valorii umane!...Si asta o face nu zilnic, ci ora de ora.
  Dar nu asta ne intereseaza pe noi, ci cum, cand si de unde or sa apara in fruntea tarii oameni cu care sa mergem inainte! Despre asta cred eu ca ar trebui sa discutam mai mult si foarte des!
  • Like 0
 • Da' p-aia cu "președenția" n-a sesizat-o nimeni?
  • Like 0
 • Leonard check icon
  Astazi am auzit la Europa Fm ca renumitul CNCD,a chemat la audieri pe toti cei care au facut comebtarii negative la adresa fiicei unui primar din Teleorman.Astfel CNcD devine principalul instrument de cenzura si intimidare a populatiei,care se va gandi de doua ori innainte de a posta comentarii , pe fb,la adresa liderilor PSD,incercand astfel sa impiedice propagarea in spatiul virtual a criticilor aduse “partidului stat paralel”
  • Like 0
  • @ Leonard
   sa ma caute la 3500km distanta ... cand ai un prim ministru cu IQ-ul mai mic decat numarul de la pantofi, chiar nu mai conteaza ce iti scoate tastatura.
   • Like 1
 • ...'exercitiu de imagine'...
  • Like 0


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Simona Halep - Foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

„Am crescut cu o mentalitate că eram mică, că nu o să ajung să fiu tenismenă, nu o să ajung să fiu sus în clasament, nu o să ajung să câștig turnee mari. Cum până nu demult, în 2017, mi se spunea « nu ai mental de campion de Grand Slam».” (Foto; Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

Citește mai mult

Oradea centru

„Trebuie să existe o abordare integrată pentru că altfel, cu sisteme, cu programe diferite, cu lucruri făcute nișat, nu ai cum să faci o integrare la nivel național. Toate sistemele folosite de autoritățile din România trebuie să fie compatibile, pentru că altfel nu poți să faci mai mult decât s-a făcut până acum”, crede Ilie Bolojan. (Foto: Silviu Filip/ Inquam Photos)

Citește mai mult