Sari la continut

De șapte ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Viorica Dăncilă: „Putem spune pe scurt că reducem democrația...reducem birocrația”. VIDEO

Viorica Dăncilă - „reducem democrația”

(Foto: captura video)

O nouă gafă a șefului Guvernului. La începutul ședinței săptămânale a Executivului, în timp ce își citea ca de obicei discursul, Viorica Dăncilă a făcut o confuzie nostimă. În momentul în care a trecut la altă foaie, într-o clipă de neatenție, Viorica Dăncilă a declarat: „...cred că putem spune, pe scurt, că reducem democrația”. Apoi s-a corectat repede: „reducem birocrația”. 

„Aceste modificări au fost făcute pe baza consultărilor cu Comisia Europeană. Cred că putem spune, pe scurt, că reducem democrația...reducem birocrația și reducem termenele”, a afirmat Viorica Dăncilă.

Înregistrarea video, mai jos (minutul 0:33):

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Al Lui Al Lui check icon
  Eu ma intreb dc doamna Dancila, nu-si da seama cat este de penibila ? Nu pentru ca se balbaie, de fiecare data cand doreste sa comunice ceva....cuiva. Ptr asta as spune ca este prea emotiva ! Penibila este, pentru ca ocupa scaunul de prim ministru, fara sa fie prim ministru...asta da (contra)performanta maxima !
  • Like 0
  • @ Al Lui
   La cati bani face nu se impiedica de principii.
   • Like 0
 • Gura păcătosului adevăr grăiește.
  • Like 2
 • dan check icon
  Ma intreb daca nu cumva doamna Dancila este robotul Sophia 2 si e programata gresit .
  • Like 0


Îți recomandăm

Cătălin Vasile, NN România

În acest an, NN România a creat primul fond de burse pentru viitori antreprenori, care susține tineri cu posibilități financiare limitate să urmeze studii aplicate de business la EA – The Entrepreneurship Academy.

Citește mai mult

Pasarea in vazduh

„Bilete Brâncuși sold out” este mesajul aproape permanent afișat la centrul de informații al Muzeului Național de Artă Timișoara unde, până 28 ianuarie 2024, se desfășoară expoziția „Brâncuși: surse românești și perspective universale”.

Citește mai mult