Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Vlad Voiculescu, despre pozele lui Dragnea cu Trump: „1 milion de dolari pentru trei poze mișcate... cam cât o secție de arși cu tot ce trebuie”

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a comentat ironic pe Facebook, după ce liderul PSD Liviu Dragnea a postat joi seara câteva imagini în care apare alături de președintele Donald Trump. 

Liviu Dragnea ar fi putut plăti pentru întâlnirea de la „cina în format restrâns” cu președintele ales Donald Trump aproximativ un milion de dolari, potrivit mercurialului publicat în noiembrie de The New York Times.

„1 milion de dolari pentru trei poze mișcate cu șăfu' la americani... cam cât o secție de arși cu tot ce trebuie (fără barocameră). Plus drumu', oboseala și stresu' cu ăla micu de trebuia să îi facă poză și nu era atent. Plus că a lăsat țărișoara pe mâna ăstora micii. Poate îl întreabă cineva totuși cine a plătit”, a scris pe Facebook fostul ministru al Sănătății.

Vlad Voiculescu a revenit ulterior și a postat o imagine cu Dacian Cioloș și Barack Obama, alături de soții, adăugând că „fotografia a fost făcută cu câteva luni în urmă, dar Dacian Cioloș nu a vrut-o publicată”.


Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

ANAF - declarații online

În ultimele două luni și jumătate, multe dintre instituțiile publice din România au descoperit că pot funcționa și fără dosar cu șină. O ordonanță dată de Guvern în perioada pandemiei le obligă astăzi să primească de la cetățeni documente în format electronic și să le răspundă în același fel. „

Citește mai mult

Emil Hurezeanu

„Altă soluție nu mai e. Nu avem încotro. trebuie să recurgem la cele mai bune strategii pentru obținerea acestor bani și, mai ales, pentru folosirea lor”, spune Emil Hurezeanu. (Foto: Inquam Photos/ Virgil Simonescu)

Citește mai mult

Meat-up

În vara lui 2018, Paul Petri şi Vio Nechiti și-au deschis un restaurant de burgeri în Cluj, după ce și-au cultivat și antrenat pasiunea pentru gătit în bucătăria unui restaurant de 4 stele din Anglia.

Citește mai mult

Teodosie împărtășind

ÎPS Teodosie, fost Snagoveanul, actualmente Tomitanul, s-a eliberat de sub dictatura distanțării sociale și a împărtășit mai mulți copii, cu aceeași linguriță. Un gest de sfidare față de autorități, de nesupunere și de declarare a autonomiei sale de ierarh. Patriarhia însăși a găsit acțiunea ÎPS-ului de la malul mării „ostentativă” și a recomandat respectarea legilor țării.

Citește mai mult

Bright Sky - Oana Pellea

„Femeile aflate în situații abuzive au fost prinse într-o cușcă cu lei. Forțate să rămână în domiciliu alături de un partener agresiv, nu li s-a oferit posibilitatea de a pleca mai departe de în jurul blocurilor”, spune Simona Voicescu, directoarea executivă a Asociației Necuvinte, care oferă sprijin victimelor abuzurilor domestice.

Citește mai mult