Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

Vlad Voiculescu, despre pozele lui Dragnea cu Trump: „1 milion de dolari pentru trei poze mișcate... cam cât o secție de arși cu tot ce trebuie”

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a comentat ironic pe Facebook, după ce liderul PSD Liviu Dragnea a postat joi seara câteva imagini în care apare alături de președintele Donald Trump. 

Liviu Dragnea ar fi putut plăti pentru întâlnirea de la „cina în format restrâns” cu președintele ales Donald Trump aproximativ un milion de dolari, potrivit mercurialului publicat în noiembrie de The New York Times.

„1 milion de dolari pentru trei poze mișcate cu șăfu' la americani... cam cât o secție de arși cu tot ce trebuie (fără barocameră). Plus drumu', oboseala și stresu' cu ăla micu de trebuia să îi facă poză și nu era atent. Plus că a lăsat țărișoara pe mâna ăstora micii. Poate îl întreabă cineva totuși cine a plătit”, a scris pe Facebook fostul ministru al Sănătății.

Vlad Voiculescu a revenit ulterior și a postat o imagine cu Dacian Cioloș și Barack Obama, alături de soții, adăugând că „fotografia a fost făcută cu câteva luni în urmă, dar Dacian Cioloș nu a vrut-o publicată”.


Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult