Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de patru ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră și testați viitorul tehnologiei. Am implementat conversația vocală direct în browser. Apăsând pe butonul de microfon, puteți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Vodafone România anunță primele oferte pentru clienți după achiziția UPC

vodafone - upc

La o lună de la finalizarea achiziției UPC, Vodafone România anunță că oferă tuturor clienților bonusuri de bun-venit care includ date mobile nelimitate și mii de ore de difuzare filme și seriale în aplicația Vodafone TV, precum și acces la cele mai interesante competiții sportive.

Beneficiile vor fi acordate clienților persoane fizice, persoanele juridice, precum și clienților noi. 

Clienții persoane fizice care utilizează în prezent servicii Vodafone sau UPC pot alege ce li se potrivește cel mai bine în rețeaua de date mobile cu cel mai mare număr de canale TV, primind extra-beneficii în valoare de 100 euro. Mai multe detalii aici.

Clienții persoane juridice vor avea la dispoziție beneficii care includ până la 12 luni gratis de opțiuni TV sau discounturi pentru smartphones. În plus, companiile se pot bucura de soluții complete de securitate cibernetică și de cloud hosting. Mai multe detalii aici.

„Acesta este un moment important pentru toți clienții noștri și nu numai, deoarece devenim un jucător semnificativ în zona de servicii mobile, fixe și de televiziune. Sunt foarte fericită că avem ocazia să le oferim românilor soluții noi și competitive de comunicare convergentă și de entertainment. Expertiza noastră și calitatea rețelelor Vodafone și UPC sunt principalele noastre atuuri. Vom continua să investim și să dezvoltăm noi servicii și oferte speciale la aceeași calitate superioară pentru a continua să oferim cele mai bune experiențe de pe piață clienților noștri”, a afirmat Murielle Lorilloux, CEO Vodafone și UPC România. 

Vodafone a anunțat în data de 1 august că a finalizat procesul de achiziție a UPC pe piața locală, după aprobarea Comisiei Europene privind preluarea de către Vodafone Grup a operațiunilor Liberty Global în România, Germania, Cehia și Ungaria, într-o tranzacție de 18,4 miliarde de euro. 

Cele două companii au împreună aproape 10 milioane de abonaţi şi o reţea fixă prezentă în 3,1 milioane de gospodării.

Veniturile totale cumulate ale celor doi operatori se ridicau în 2018 la un miliard de euro.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • telekom face la fel, la fiecare 3 luni mai suprima din canalele interesante (si pt care am facut contractul) si mai si creste tariful, cu varianta -sa faci cerere ca nu vrei tarif marit (adica jaf implicit sau tacit)
  acum cca 2 ani aveam acces la 6 canale de sport telekom , acum doar 2 si cele mai amarate,
  e un fel de cartel al manariilor, daca nu fac toti din astea, clientii s-ar duce la cel mai onest! (mai exact la cel mai putin pradalnic)
  • Like 0
 • De cand UPC a fost preluat de catre Vodafone, "noii stapani" au inceput sa opereze modificari, in mod unilateral si arbitrar, in grila de canale, fara un studiu de piata sau consultarea abonatilor. De ex. au eliminat din grila postul TV coreean(de sud), KBS World, al carui profil se aseamana cu cel al PRO TV international sau TVR International, avand tritrarea emisiunilor in engleza.
  Au introdus insa canale cu audienta scazuta si de calitate indoielnica (canale indiene, turcesti). Abonatii au facut sesizari pe pagina de FB si au primit niste raspunsuri aberante si neinspirate. Mi se pare o lipsa de respect fata de toti abonatii UPC acest comportament arbitrar, pentru ca serviciile prestate sunt platite si nu oferite gratuit !
  • Like 0


Îți recomandăm

Andreas Samuelsson

Andreas Samuelsson a plecat din Suedia la puțin timp după terminarea liceului, într-o țară despre care nu știa absolut nimic, probabil nici să o identifice pe hartă, dar în care s-a regăsit și în care a luat contact cu realitatea imediată și foarte concretă.

Citește mai mult

Cristina Țopescu

Scriu aceste rânduri pentru că tristețea însinguratei morți a Cristinei s-a amestecat cu furia. La zisa televiziune au apărut șefi și trepăduși care au „mărturisit” despre ce bună era Cristina. Și cât sunt de afectați de dispariția ei... Chiar și după 30 de ani de gazetărie trebuie să mai învăț că fățărnicia nu are niciodată margini.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Ciprian Aber

În urmă cu trei ani, Ciprian Aber se afla la o partidă de pescuit cu un prieten de-al său, apicultor, care îi tot povestea despre creșterea albinelor. Și-a dat seama că îi făcea plăcere discuția, iar curiozitatea îl tot îmboldea să pună întrebări. La un moment dat, prietenul său i-a spus: „Auzi, nu vrei să îți fac eu cadou doi stupi de albine? Îi duci la tine la țară și ai grijă de ei...” (Foto: Arhivă personală)

Citește mai mult

companie - IMM - Foto Guliver/Getty Images

În bugetul pe anul 2020, guvernul Orban trebuie să susțină antreprenoriatul românesc mai mult decât au făcut-o guvernele PSD, solicită Asociația Consultanților pentru Programe Antreprenoriale. Foto Guliver/Getty Images

Citește mai mult