Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Vodafone România anunță primele oferte pentru clienți după achiziția UPC

vodafone - upc

La o lună de la finalizarea achiziției UPC, Vodafone România anunță că oferă tuturor clienților bonusuri de bun-venit care includ date mobile nelimitate și mii de ore de difuzare filme și seriale în aplicația Vodafone TV, precum și acces la cele mai interesante competiții sportive.

Beneficiile vor fi acordate clienților persoane fizice, persoanele juridice, precum și clienților noi. 

Clienții persoane fizice care utilizează în prezent servicii Vodafone sau UPC pot alege ce li se potrivește cel mai bine în rețeaua de date mobile cu cel mai mare număr de canale TV, primind extra-beneficii în valoare de 100 euro. Mai multe detalii aici.

Clienții persoane juridice vor avea la dispoziție beneficii care includ până la 12 luni gratis de opțiuni TV sau discounturi pentru smartphones. În plus, companiile se pot bucura de soluții complete de securitate cibernetică și de cloud hosting. Mai multe detalii aici.

„Acesta este un moment important pentru toți clienții noștri și nu numai, deoarece devenim un jucător semnificativ în zona de servicii mobile, fixe și de televiziune. Sunt foarte fericită că avem ocazia să le oferim românilor soluții noi și competitive de comunicare convergentă și de entertainment. Expertiza noastră și calitatea rețelelor Vodafone și UPC sunt principalele noastre atuuri. Vom continua să investim și să dezvoltăm noi servicii și oferte speciale la aceeași calitate superioară pentru a continua să oferim cele mai bune experiențe de pe piață clienților noștri”, a afirmat Murielle Lorilloux, CEO Vodafone și UPC România. 

Vodafone a anunțat în data de 1 august că a finalizat procesul de achiziție a UPC pe piața locală, după aprobarea Comisiei Europene privind preluarea de către Vodafone Grup a operațiunilor Liberty Global în România, Germania, Cehia și Ungaria, într-o tranzacție de 18,4 miliarde de euro. 

Cele două companii au împreună aproape 10 milioane de abonaţi şi o reţea fixă prezentă în 3,1 milioane de gospodării.

Veniturile totale cumulate ale celor doi operatori se ridicau în 2018 la un miliard de euro.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • telekom face la fel, la fiecare 3 luni mai suprima din canalele interesante (si pt care am facut contractul) si mai si creste tariful, cu varianta -sa faci cerere ca nu vrei tarif marit (adica jaf implicit sau tacit)
  acum cca 2 ani aveam acces la 6 canale de sport telekom , acum doar 2 si cele mai amarate,
  e un fel de cartel al manariilor, daca nu fac toti din astea, clientii s-ar duce la cel mai onest! (mai exact la cel mai putin pradalnic)
  • Like 0
 • De cand UPC a fost preluat de catre Vodafone, "noii stapani" au inceput sa opereze modificari, in mod unilateral si arbitrar, in grila de canale, fara un studiu de piata sau consultarea abonatilor. De ex. au eliminat din grila postul TV coreean(de sud), KBS World, al carui profil se aseamana cu cel al PRO TV international sau TVR International, avand tritrarea emisiunilor in engleza.
  Au introdus insa canale cu audienta scazuta si de calitate indoielnica (canale indiene, turcesti). Abonatii au facut sesizari pe pagina de FB si au primit niste raspunsuri aberante si neinspirate. Mi se pare o lipsa de respect fata de toti abonatii UPC acest comportament arbitrar, pentru ca serviciile prestate sunt platite si nu oferite gratuit !
  • Like 0


Îți recomandăm

Statuie mască

„Primul lucru care contează atunci când faci o donație este ca gestul respectiv să te facă să te simți că ai făcut cu adevărat o faptă bună. Dacă cauza respectivă reușește să te facă să te simți ca un mic erou, te face să te simți bine că ai ajutat, reușește să te facă donezi”, spune Nicoleta Deliu.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Simona Halep - Foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

„Am crescut cu o mentalitate că eram mică, că nu o să ajung să fiu tenismenă, nu o să ajung să fiu sus în clasament, nu o să ajung să câștig turnee mari. Cum până nu demult, în 2017, mi se spunea « nu ai mental de campion de Grand Slam».” (Foto; Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

Citește mai mult