Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

Vodafone va transmite în weekend ceremonia Global Citizen Prize Awards

Vodafone ceremonie

Vodafone va transmite în acest weekend ceremonia premiilor Global Citizen, mișcarea internațională care militează pentru combaterea sărăciei.

Evenimentul, care va fi găzduit de cântărețul John Legend, va fi o prezentare a realizărilor și eforturilor de a contribui la eliminarea sărăciei extreme în ultimele 12 luni. 

„Global Citizen Prize Awards onorează persoanele care depun eforturi extraordinare pentru a-i ajuta pe oamenii cei mai vulnerabili din lume, pentru a face lumea un loc mai bun, dar și pentru a inspira și alte persoane să se implice. Premiile vor fi acordate pentru leadership-ul mondial, liderilor din afaceri care au îmbinat munca cu impactul semnificativ pentru societate, măiestria, leadership-ul tinerilor și eroismul în diferite țări”, se arată într-un comunicat Vodafone România.

Vodafone va transmite ceremonia pe platformele sale de televiziune și web în România, pe 20 decembrie, începând cu ora 20:00. Evenimentul va fi disponibil pe platformele Vodafone TV din România, Italia, Ungaria, Republica Cehă, Grecia, Turcia și Portugalia, precum și pe Vodafone.com timp de 30 de zile începând de duminică, 20 decembrie.

Evenimentul va include momente muzicale interpretate de Alessia Cara, Carrie Underwood, Common, Gwen Stefani, JoJo și Tori Kelly, dar și apariții precum: prezentatorul TV John Oliver, actorul Nick Jonas și soția sa Priyanka Chopra Jonas, actorul Nikolaj Coster-Waldau. 

Vodafone lucrează cu Global Citizen de câțiva ani și, în aprilie 2020, a susținut organizația în transmisiunea revoluționară One World: Together At Home, care a inclus spectacole live cu unii dintre cei mai apreciați muzicieni din lume pentru a sărbători și a sublinia importanța eforturilor depuse de profesioniștii din domeniul sănătății în stadiile incipiente ale pandemiei de coronavirus.

„Suntem foarte mândri de munca pe care Vodafone și Global Citizen au făcut-o împreună, mai întâi în Africa și, mai recent, în cadrul celor două evenimente muzicale televizate din acest an. Sprijinul nostru reflectă interesele comune și include activități care vorbesc cu fermitate despre rolul Vodafone în cadrul societății și despre angajamentul de a îmbunătăți un miliard de vieți prin construirea unei societăți digitale reziliente și durabile, ce susține incluziunea. Ultimele 12 luni au subliniat importanța conexiunilor digitale și rolul critic al Vodafone în ceea ce privește susținerea oamenilor pentru a putea lucra și suportul oferit companiilor pentru a rămâne operaționale, furnizarea de servicii de urgență, facilitarea accesului la educație și ajutorul oferit oamenilor pentru a rămâne conectați cu familiile și prietenii. Viziunea noastră este crearea unei societăți ce susține incluziunea, capabilă să reducă decalajele semnificative care îi afectează pe cei mai vulnerabili prin utilizarea puterii digitale. Suntem încântați să împărtășim această viziune cu Global Citizen, deoarece ne propunem să oferim posibilitatea oamenilor din întreaga lume să ni se alăture în această călătorie”, a declarat Murielle Lorilloux, CEO Vodafone România.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Komoder 1

Fotoliile smart fac masaj la degetele de la picioare, la călcâi, la gambe, la mâini, au role încălzite care fac masaj la spate, mai puternic sau mai blând, te cântăresc, îți măsoară pulsul.

Citește mai mult

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult