Sari la continut

Descoperă habits by Republica

Vă invităm să intrați în comunitatea habits, un spațiu în care înveți, găsești răspunsuri și resurse pentru a fi mai bun, pentru a avea o viață mai sănătoasă.

What’s new, pussycat? 2022 – Conferința digitală gratuită, pentru comunitatea IT

Wantsome 2022

Miercuri, 14 decembrie 2022, Iași – Pentru al doilea an consecutiv, Wantsome organizează “What’s new, pussycat?”, conferința digitală gratuită pentru comunitatea IT, conferință care promite să aducă aproape cele mai noi previziuni și tehnologii, dar și angajatori de top și joburi în IT.

Anul 2022 a adus un val major de schimbări în industria IT și nu numai. De la puterea inteligenței artificiale cu ajutorul căreia poți genera și crea artă vizuală, până la Web3, ce include platforme și aplicații care vor permite trecerea către internet descentralizat, motoarele industriei par să funcționeze mai accelerat de la an la an. De aceea, ne întâlnim anual în spațiul virtual cu profesioniștii din IT și nu numai, pentru a lua pulsul industriei și a înțelege direcțiile pentru anul care vine.

Conferința “What’s new, pussycat?” din acest an se va desfășura în mediul online, pe platforma ZOOM, miercuri, 14 decembrie, începând cu ora 16:00, timp de 2 ore. Evenimentul se adresează profesioniștilor din IT, pasionaților de tehnologie și nu numai. Evenimentul va găzdui 17 speakeri, profesioniști de top din industria IT și domenii conexe, din România. Participarea este pe bază de înscriere prin completarea formularului pus la dispoziție pe pagina evenimentului, de pe site-ul Wantsome. 

Conferința digitală nu se lasă doar cu previziuni, ci și cu premii, mai exact cu 16 experiențe de învățare în valoare de peste 13.000 de Euro: 3 locuri la cursul de programare Java, 3 locuri la cursul de programare Python, 10 locuri la cursul de Introducere în Programare. Sunt necesare doar înscrierea și participarea la eveniment. Premiile vor fi ridicate de către câștigători sub forma unor vouchere care pot fi utilizate în luna ianuarie 2023. Voucherele nu sunt nominale, așa că pot fi un excelent cadou de Crăciun pentru cineva drag.

Găsirea sinelui în atât de mult zgomot, Apps performance: a look-ahead, Cum sună viitorul pentru piața muncii și cum ne putem pregăti pentru acesta?, 2023: Nice to Have or Must Have, Frontend development learning progression, Testers, programmer’s best friends, UI/UX Trends in 2023: Will AI takeover?, Non-functional testing – the elephant in the room, Supporting progress as a BA in 2023, Low-Code – an expanding and exciting development approach sunt doar câteva din temele care îi vor întâmpina pe participanți cu răspunsuri și curiozități, miercuri, pe 14 decembrie, începând cu ora 16:00, în cele două ore de conferință. Lista completă a temelor și invitaților poate fi găsită atât pe Facebook, cât și pe site, aici.

Cei care s-au alăturat în calitate de community builders & partners sunt: Sevio, camLine, Mind Software, Wink Public Multimedia, Tranzy AI, Soft Fight, IT’s Wise, DevExperience, Naming Is Believing și BEST Iași.

Iuliana Anton, fondator Wantsome: Tragem linie anului cu un cadou atât de necesar comunității IT pentru o viziune mai clară asupra anului ce vine. Conferința What’s new, pussycat? este completarea tuturor demersurilor noastre din timpul anului, în care dezvoltarea și învățarea continuă ne-au fost, și rămân, deviză. Ne bucurăm că putem face acest lucru alături de speakeri valoroși și parteneri de nădejde.

Despre Wantsome

Academia Prietenoasă de IT din Iași, Wantsome, a fost înființată în 2017 și este cea mai mare unitate de învățământ independent în IT din Nord-Estul României. În pandemie, Academia și-a mutat toate cursurile în online, oferind astfel românilor din toate colțurile țării și din străinătate șansa la educație în IT. Anul 2022 a însemnat în numere 27 de programe de mentorat, peste 600 de participanți la cursuri, absolvenți Wantsome angajați în 117 companii, 31 de evenimente live și 80 de burse oferite gratuit pentru adolescenți. Mai multe informații despre Wantsome pot fi descoperite pe site-ul oficial al companiei, www.wantsome.ro.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

e.on - energie

În viața de zi cu zi, când spunem energie, ne referim la lucrurile mici pe care le facem în mod uzual, fie că aprindem un bec, deschidem televizorul, gătim sau dăm drumul la centrală pentru a ne încălzi. Aceste acțiuni au devenit atât de uzuale, încât nu mai stăm să ne gândim cum a fost produsă energia respectivă - dacă vorbim despre energia electrică - sau de unde provine ea - dacă vorbim despre gazele naturale.

Citește mai mult

Cluj Napoca.

Persoanele care au în derulare credite cu dobândă variabilă, majorată ca urmare a creșterii indicilor de referință în funcție de care se calculează aceasta, ar putea avea parte de o perioadă în care ratele să nu mai crească atât de puternic, începând din a doua jumătate a anului. Foto: Andras Ferencz

Citește mai mult