Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de trei ani. De astăzi vă invităm să ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră, dar și să testați viitorul tehnologiei, implementăm conversația vocală direct în browser, apăsând pe butonul de microfon poți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

„Catsuit anyone?” Mesajul Serenei Williams, la Roland Garros, pentru toate mamele care au trecut printr-o grea recuperare după naștere

Serena Williams, îmbrăcată cu un „catsuit”, a învins-o marți cu scorul 7-6 (4), 6-4, pe sportiva cehă Kristyna Pliskova și s-a calificat în turul secund al turneului de la Roland Garros.

Sportiva din SUA a postat pe Twitter un mesaj de încurajare pentru toate mamele care au trecut printr-o recuperare grea după ce au născut.  „Dacă eu pot și tu poți. Vă iubesc pe toate!”

Fosta număr unu în tenisul mondial feminim a revenit în circuitul WTA în luna martie acest an, după ce a născut în septembrie anul trecut. De atunci a disputat patru meciuri și a obținut două victorii şi două înfrângeri.

În turul doi, Williams va juca împotriva australiencei Ashleigh Barty, care a trecut în două seturi, 6-3, 6-1, de rusoaica Natalia Vihlianţeva. 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Olguța Totolici

Despre soția lui Dan Barna opinia publică a aflat relativ recent, în momentul în care candidatul la președinție și-a făcut publică averea, iar în dreptul soției câștigurile erau „ascunse”, ca urmare a unei clauze de confidențialitate semnate cu firma la care aceasta lucrează. Intrigată, am dorit să o cunosc pe doamna în discuție, ca să aflu direct de la sursă cine e și „câte parale face”.

Citește mai mult

Marius Manole/Foto: Alexandra Pandrea

„Cred că aș pleca de la educarea profesorilor, de la a-i face ei să înțeleagă că sunt foarte importanți și că trebuie să aplice o altă metodă, nu pe cea pe care o știm noi de demult, cu rigla peste mână, cu învățatul cuvânt cu cuvânt din carte, cu învățatul comentariilor”, spune actorul Marius Manole. (Foto: Alexandra Pandrea)

Citește mai mult