Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De cinci ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

„Catsuit anyone?” Mesajul Serenei Williams, la Roland Garros, pentru toate mamele care au trecut printr-o grea recuperare după naștere

Serena Williams, îmbrăcată cu un „catsuit”, a învins-o marți cu scorul 7-6 (4), 6-4, pe sportiva cehă Kristyna Pliskova și s-a calificat în turul secund al turneului de la Roland Garros.

Sportiva din SUA a postat pe Twitter un mesaj de încurajare pentru toate mamele care au trecut printr-o recuperare grea după ce au născut.  „Dacă eu pot și tu poți. Vă iubesc pe toate!”

Fosta număr unu în tenisul mondial feminim a revenit în circuitul WTA în luna martie acest an, după ce a născut în septembrie anul trecut. De atunci a disputat patru meciuri și a obținut două victorii şi două înfrângeri.

În turul doi, Williams va juca împotriva australiencei Ashleigh Barty, care a trecut în două seturi, 6-3, 6-1, de rusoaica Natalia Vihlianţeva. 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Wantsome

Academia Prietenoasă Wantsome îi invită pe toți cei care își doresc să facă o reconversie profesională în IT sau un upgrade de skill-uri în 2022 să participe gratuit la evenimentul Perfect Week - o săptămână deschisă demonstrativă care aduce oportunități de cunoaștere a universului IT, a mentorilor, a angajatorilor și a foștilor cursanți.

Citește mai mult

Școală modernă

Educația, în toate formele sale, este o investiție, nu o cheltuială. De la nivelul familiei și până la societate în ansamblul ei, toți ar trebui să fim conștienți că fiecare resursă alocată acestui domeniu aduce, aproape fără excepție, plus valoare ce se întoarce la nivel de individ și în comunitate.

Citește mai mult

Apartamente

22 de grade Celsius. Aceasta este temperatura pe care românii din orașe preferă să o aibă iarna în case, conform unui studiu realizat pentru Habits by Republica de Unlock Research.

Citește mai mult