Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de patru ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră și testați viitorul tehnologiei. Am implementat conversația vocală direct în browser. Apăsând pe butonul de microfon, puteți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

„Catsuit anyone?” Mesajul Serenei Williams, la Roland Garros, pentru toate mamele care au trecut printr-o grea recuperare după naștere

Serena Williams, îmbrăcată cu un „catsuit”, a învins-o marți cu scorul 7-6 (4), 6-4, pe sportiva cehă Kristyna Pliskova și s-a calificat în turul secund al turneului de la Roland Garros.

Sportiva din SUA a postat pe Twitter un mesaj de încurajare pentru toate mamele care au trecut printr-o recuperare grea după ce au născut.  „Dacă eu pot și tu poți. Vă iubesc pe toate!”

Fosta număr unu în tenisul mondial feminim a revenit în circuitul WTA în luna martie acest an, după ce a născut în septembrie anul trecut. De atunci a disputat patru meciuri și a obținut două victorii şi două înfrângeri.

În turul doi, Williams va juca împotriva australiencei Ashleigh Barty, care a trecut în două seturi, 6-3, 6-1, de rusoaica Natalia Vihlianţeva. 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult