Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De trei ani, peste 300 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

„Numai în Finlanda". Președintele Sauli Niinistö a stat pe scări la un târg de carte, pentru că nu mai erau locuri pe scaune

Sauli Niinisto - Twitter

(Foto: Twitter)

Redactorul-șef al revistei STT din Finlanda, Minna Holopainen, a publicat pe Twitter o imagine cu președintele Sauli Niinistö la Târgul de carte din Turku, o localitate pe coasta de sud-vest a Finlandei.

În imagine, președintele Finlandei, Sauli Niinistö, apare stând în public, pe scările auditoriului, deoarece locurile pe scaune se epuizaseră. Imaginea este însoțită de mesajul "#OnlyInFinland" (numai în Finlanda), scrie mtv.fi.

Sauli Niinistö, un politician cu opinii moderate, a obţinut în luna ianuarie anul acesta o victorie categorică în alegerile prezidenţiale, fiind ales pentru un al doilea mandat de şase ani în funcţia de preşedinte al Finlandei.

(președintele Finlandei Sauli Niinisto// Foto: Guliver/Getty Images)

În luna februarie anul acesta presa a relatat că președintele Sauli Niinistö a devenit din nou tată la vârsta de 69 de ani, după ce soţia lui, Jenni Haukio, a născut un băiat. Sauli Niinistö este primul deţinător al funcţiei supreme din statul finlandez care a devenit părinte în timpul mandatului prezidenţial, potrivit Reuters.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Roxana B check icon
  Arata.....superbine la 69 de ani.Isi poate permite sa stea pe scari......
  • Like 2
 • mike mike check icon
  Cand o s-o vad si pe Viorica asa? Dar stati...e si targ de CARTE , si se mai si sta pe scari. Doua lucruri total incompatibile cu funcia de politician roman.
  O sa vedem noi politicieni romani stand pe scari la targuri de carti cand vor zbura porcii (de la palatul Victoria mai ales). Totusi, pe Ciolos il vad astfel... poate singurul.
  • Like 4
 • Cum așa, nu avea SPP ?!? Așa un om important fără paznici și servicii secrete care să-i deschidă drumurile și mintea ?!? S-a întors lumea asta cu ... spatele în sus !
  • Like 3


Îți recomandăm

Banca Transilvania-logo

Finanțăm spitale, fabrici, şcoli, universități de stat şi private, baraje şi hidrocentale, autostrăzi şi cabinete veterinare, dar şi sute de mii de oameni. Susținem tot atâtea planuri şi vise ale românilor. Suntem cel mai mare finanțator instituțional al Statului prin impozite şi titluri de stat, precum şi al mediului de business românesc. Facem asta cu capitalul şi datorită competențelor acumulate în cei 25 de ani, aici, în țara noastră.

Citește mai mult

Café Istanbul

Boabe de cafea Arabica Mocha din Yemen se adaugă boabelor din India și Indonezia și te poartă cu simțurile într-un bazar oriental din alte vremuri. Amestecul exotic, intens, cu ale sale note condimentate, ce amintesc de piperul negru, te invită într-o călătorie prin istorie al cărui punct terminus este veacul în care Istanbulul, numit pe atunci Constantinopole, era cel mai bogat și mai populat oraș din lume și forfotea de viață și de tentații.

Citește mai mult