Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De trei ani, peste 300 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

„Numai în Finlanda". Președintele Sauli Niinistö a stat pe scări la un târg de carte, pentru că nu mai erau locuri pe scaune

Sauli Niinisto - Twitter

(Foto: Twitter)

Redactorul-șef al revistei STT din Finlanda, Minna Holopainen, a publicat pe Twitter o imagine cu președintele Sauli Niinistö la Târgul de carte din Turku, o localitate pe coasta de sud-vest a Finlandei.

În imagine, președintele Finlandei, Sauli Niinistö, apare stând în public, pe scările auditoriului, deoarece locurile pe scaune se epuizaseră. Imaginea este însoțită de mesajul "#OnlyInFinland" (numai în Finlanda), scrie mtv.fi.

Sauli Niinistö, un politician cu opinii moderate, a obţinut în luna ianuarie anul acesta o victorie categorică în alegerile prezidenţiale, fiind ales pentru un al doilea mandat de şase ani în funcţia de preşedinte al Finlandei.

(președintele Finlandei Sauli Niinisto// Foto: Guliver/Getty Images)

În luna februarie anul acesta presa a relatat că președintele Sauli Niinistö a devenit din nou tată la vârsta de 69 de ani, după ce soţia lui, Jenni Haukio, a născut un băiat. Sauli Niinistö este primul deţinător al funcţiei supreme din statul finlandez care a devenit părinte în timpul mandatului prezidenţial, potrivit Reuters.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Roxana B check icon
  Arata.....superbine la 69 de ani.Isi poate permite sa stea pe scari......
  • Like 2
 • mike mike check icon
  Cand o s-o vad si pe Viorica asa? Dar stati...e si targ de CARTE , si se mai si sta pe scari. Doua lucruri total incompatibile cu funcia de politician roman.
  O sa vedem noi politicieni romani stand pe scari la targuri de carti cand vor zbura porcii (de la palatul Victoria mai ales). Totusi, pe Ciolos il vad astfel... poate singurul.
  • Like 4
 • Cum așa, nu avea SPP ?!? Așa un om important fără paznici și servicii secrete care să-i deschidă drumurile și mintea ?!? S-a întors lumea asta cu ... spatele în sus !
  • Like 3


Îți recomandăm

Foto pentru textul Arinei Angelescu

Plec în oraș. Nu apuc să conduc prea mult când aud telefonul. E mama, care rămăsese cu cel mic. Inima îmi bate deja mai tare. Îmi trec tot felul de scenarii prin cap. Niciunul prea fericit. Răspund. Nu e mama. E băiețelul meu. Plânge în hohote și lasă puțin spațiu ca eu să înțeleg ceva. Nu-știu-ce grisine pe care le-am uitat acasă?!

Citește mai mult

Andrei Ene

AntiFragile, un startup care dezvoltă un sistem de etichete inteligente, care permit monitorizarea de la distanță a coletelor pe parcursul procesului de transport, a fost desemnat vineri seara câștigătorul competiției UPGRADE 100 Floors Elevator Pitch. Pe scurt, eticheta își schimbă culoarea dacă pachetul a fost scăpat de curieri.

Citește mai mult