Sari la continut

Revoluția online

România digitală este cea care ne face să mergem înainte. Un proiect Republica, susținut de eMAG.

60 de designeri români talentați vor fi prezenți în weekend la pop-up store-ul Cloud No. 9

Pe 10 și 11 iunie, la The Ark, pe strada Uranus din București, se deschide ediția de vară a pop-up store-ului Cloud no. 9, unde vizitatorii vor putea găsi creațiile a peste 60 de designeri români.

Printre expozanți vor fi Csilla Tulogdy, Lure Studio, Shukar Bijoux, Atelierul de Porțelan, Whiskers and Tales, Alexandra Irinciuc, Half of Me, Monica Ivanovici, JBJ, Ioana Preda, Kramsocks, Atelier Faiblesse, Donna Kyros, Cristina Bărăscu, Pulse, Urban Division, Cristina Lepadatu- Colors of Love, Pârvulescu Ana- Leena G, Monica Ivanovici, Shakara, Yosi Naor, Gato Hand Made, Arcaba Concept by Cristina B, Concept Trois.

Cloud No 9 Pop-Up Store este un proiect lansat în 2012 din dorinţa de a descoperi tineri creatori români şi de a contribui la transfomarea poveştilor de dragoste pentru design în poveşti de succes. 

„Vizitatorii vor putea găsi obiecte vestimentare și accesorii în serie limitată, unele chiar unicat, realizate de designeri extrem de talentați. ”, spune organizatoarea Raluca Râpeanu.

„După câteva sezoane de nuanțe temperate și tendințe cromatice cât mai neutre, vara 2017 aduce o explozie de culoare. Rozul, de la nuanțele de fucsia și roz neon, până la roz pal reprezintă must-have ul acestui sezon. În acest sezon revin atât ținutele de aceeași culoare, cum ar fi cele de tip all-pink sau all-red, cât și cele color-block, o tendința pe care am regăsit-o rar în ultima perioadă. 

Rămân de asemenea în tendințe rochiile maxi din materiale vaporoase, cu imprimeuri atât florale, cât și geometrice. Pot fi accesorizate cu coliere statement, dar și lanțuri delicate, iar curelele pentru talie sunt un must have. Piesele vestimentare din denim de la cămășile clasice și pantaloni, până la jachete, rochii sau chiar corsete, rămân în tendințele acestui sezon. O altă tendința a acestui sezon sunt jachetele și sacourile cu umeri supradimensionați, fustele mini combinate cu cizme înalte și tricouri lărgi sau cămăși boyfriend”, arată aceasta. 

Cloud No. 9 este deschis de sâmbătă, de la ora 10:00, până duminică la ora 20:00. 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Komoder 1

Fotoliile smart fac masaj la degetele de la picioare, la călcâi, la gambe, la mâini, au role încălzite care fac masaj la spate, mai puternic sau mai blând, te cântăresc, îți măsoară pulsul.

Citește mai mult

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult