Sari la continut

De opt ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Republica împlinește opt ani de existență. Vă mulțumim că ne sunteți alături în această călătorie prin care ne poartă bunul simț, nevoia unei dezbateri de calitate și dorința pentru un loc mai bun în care să ne spunem ideile.

A murit Shannen Doherty, interpreta rolului Brenda din serialul „Beverly Hills, 90210”

Shannen Doherty

Foto: Profimedia Images

Actrița Shannen Doherty, cunoscută pentru rolurile pline de atitudine din serialele „Beverly Hills, 90210” și „Charmed” sau din filmul „Heathers”, a murit sâmbătă, la vârsta de 53 de ani.

„Cu inima grea, confirm decesul actriței Shannen Doherty”, a anunțat duminică publicista ei, Leslie Sloane. „Sâmbătă, 13 iulie, ea a pierdut lupta pe care o purta de mulți ani cu cancerul.”

Shannen Doherty a fost diagnosticată inițial cu cancer la sân în 2015, iar boala a intrat în remisie în 2017, după o intervenție chirurgicală, radioterapie și chimioterapie. În 2020 actrița a anunțat că afecțiunea oncologică a revenit în stadiul 4, apărând în coloana vertebrală, relatează Vanity Fair.

Actrița Doherty a fost cunoscută cel mai bine pentru primul să rol major, cel al Brendei Walsh, sora geamănă a lui Brandon (Jason Priestley), din serialul „Beverly Hills, 90210”, pe care l-a interpretat din 1990 până în 1994.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Green Steps

100.000 de români au participat la marcarea a 100 de kilometri din traseul Via Transilvanica într-un mod ingenios. „Drumul care unește”, este un traseu turistic de lungă distanță, care traversează România pe diagonală, de la Putna la Drobeta Turnu Severin și este destinat drumeției pe jos, cu bicicleta sau călare. Via Transilvanica este semnalizată cu marcaje vopsite și stâlpi indicatori. Pe parcursul drumeției, călătorii vizitează ceea ce constructorii spun că este cea mai lungă galerie de artă din lume, pentru că la fiecare kilometru se găsește o bornă din andezit sculptată individual.

Citește mai mult

Testat e Hot

Vreau să vă arăt azi un program inedit de educație la firul ierbii: el începe chiar pe pajiștea a două festivaluri care atrag în fiecare an zeci de mii de tineri și își propune să fie un fel de curs introductiv într-o materie pe care școala românească se jenează să o predea.

Citește mai mult

BT Go

Într-o eră în care tehnologia avansează rapid, IMM-urile sunt nevoite să adopte rapid inovații digitale pentru a rămâne competitive și a profita de oportunitățile de pe piață. Serviciile care simplifică birocrația permit antreprenorilor să se concentreze pe inovație și dezvoltarea afacerilor lor.

Citește mai mult