Sari la continut

Descoperă habits by Republica

Vă invităm să intrați în comunitatea habits, un spațiu în care înveți, găsești răspunsuri și resurse pentru a fi mai bun, pentru a avea o viață mai sănătoasă.

Alegeri prezidențiale 2019. Care e ordinea candidaților pe buletinele de vot

vot - Inquam Photos / Adriana Neagoe

Foto Inquam Photos/Adriana Neagoe

BEC a stabilit sâmbătă, prin tragere la sorți, care este ordinea candidaților pe buletinele de vot la alegerile prezidenţiale. Ordinea de înscriere pe buletinul de vot este: 1. Klaus Werner Iohannis, 2. Theodor Paleologu, 3. Ilie-Dan Barna, 4. Hunor Kelemen, 5. Vasilica-Viorica Dăncilă.

Următorii candidați pe buletinele de vot sunt: Cătălin Ivan, Ninel Peia, Sebastian Popescu, John-Ion Banu, Mircea Diaconu, Bogdan Stanoevici, Ramona Bruynseels, Viorel Cataramă și Alexandru Cumpănașu.

Primul tur al alegerilor prezidențiale are loc pe 10 noiembrie, iar al doilea tur pe 24 noiembrie. Românii din străinătate vor putea vota la primul tur al alegerilor prezidenţiale între 8 şi 10 noiembrie, iar la al doilea tur între 22 şi 24 noiembrie.

Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Ca vechi votant,nu am lipsit la nici o votare din 89 pana acum,consider ca ordine celor trei va fi aceeas si in urma numarari voturilor.Sincer sper ca Paleologu sa fie un adversar serios pentru Iohanis in turul doi,nu de alceva dar sa avem de unde alege rational.Sa nu ne mai lasam prostiti cu promisiuni care vor fi uitate imediat ce se va incheia scrutinul
    • Like 1


Îți recomandăm

Cătălin Vasile, NN România

În acest an, NN România a creat primul fond de burse pentru viitori antreprenori, care susține tineri cu posibilități financiare limitate să urmeze studii aplicate de business la EA – The Entrepreneurship Academy.

Citește mai mult

Pasarea in vazduh

„Bilete Brâncuși sold out” este mesajul aproape permanent afișat la centrul de informații al Muzeului Național de Artă Timișoara unde, până 28 ianuarie 2024, se desfășoară expoziția „Brâncuși: surse românești și perspective universale”.

Citește mai mult