Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

Alegeri prezidențiale 2019. Care e ordinea candidaților pe buletinele de vot

vot - Inquam Photos / Adriana Neagoe

Foto Inquam Photos/Adriana Neagoe

BEC a stabilit sâmbătă, prin tragere la sorți, care este ordinea candidaților pe buletinele de vot la alegerile prezidenţiale. Ordinea de înscriere pe buletinul de vot este: 1. Klaus Werner Iohannis, 2. Theodor Paleologu, 3. Ilie-Dan Barna, 4. Hunor Kelemen, 5. Vasilica-Viorica Dăncilă.

Următorii candidați pe buletinele de vot sunt: Cătălin Ivan, Ninel Peia, Sebastian Popescu, John-Ion Banu, Mircea Diaconu, Bogdan Stanoevici, Ramona Bruynseels, Viorel Cataramă și Alexandru Cumpănașu.

Primul tur al alegerilor prezidențiale are loc pe 10 noiembrie, iar al doilea tur pe 24 noiembrie. Românii din străinătate vor putea vota la primul tur al alegerilor prezidenţiale între 8 şi 10 noiembrie, iar la al doilea tur între 22 şi 24 noiembrie.

Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Ca vechi votant,nu am lipsit la nici o votare din 89 pana acum,consider ca ordine celor trei va fi aceeas si in urma numarari voturilor.Sincer sper ca Paleologu sa fie un adversar serios pentru Iohanis in turul doi,nu de alceva dar sa avem de unde alege rational.Sa nu ne mai lasam prostiti cu promisiuni care vor fi uitate imediat ce se va incheia scrutinul
    • Like 1


Îți recomandăm

Scoala de asistenti

Săli mari de curs, coridoare largi, încăperi care simulează la detaliu saloane de spital, manechine și roboți care vorbesc și sunt conectați la senzori ce transmit profesorilor supraveghetori dacă manevrele sunt efectuate corect. Dar- dincolo de teorie și practică- cei care trec pe aici își însușesc una dintre cele mai importante comportamente ale unui cadru medical: cum să arate empatie față de bolnavii pe care îi tratează.

Citește mai mult