Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

Alina Petrescu, prezentatoare la Antena 3, a fost numită purtător de cuvânt al Guvernului Grindeanu

Alina Petrescu

Premierul Sorin Grindeanu a numit-o luni pe Alina Petrescu în funcția de consilier de stat, purtător de cuvânt al Guvernului.

„Îmi doresc foarte mult ca transparența și comunicarea în timp real să fie două atribute principale ale Cabinetului pe care îl conduc. Este responsabilitatea noastră ca oamenii să fie informați corect despre măsurile care, de cele mai multe ori, au impact direct asupra vieții lor. Am încredere că Alina va ști să explice deciziile Guvernului și să facă înțeleasă activitatea echipei guvernamentale“, a declarat într-un comunicat prim-ministrul Sorin Grindeanu.

Alina Petrescu are o experiență în presă de aproape 15 ani, debutând la TVR Internațional, lucrând apoi aproape doi ani în redacția EuroNews. Cea mai lungă perioadă, peste 10 ani, și-a petrecut-o însă la Antena 3, unde a realizat mai multe emisiuni. 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Asta e cel mai neinteresant articol pe care l-am citit pe Republica.ro!
  • Like 0
 • check icon
  Pușchia!
  În zece ani o vezi și p-asta primăriță de București!
  • Like 0
 • De la Antena 3?
  Altcineva, în toată presa, nu se mai găsea? Sau cineva din afara presei, eventual un universitar din domeniul comunicării de masă? Chiar trebuia să fie un jurnalist de la Antena 3? Nu am nimic cu d-na Petrescu, dimpotrivă, pare una dintre prezentatoarele mai echilibrate de la postul d-lui Voiculescu... Și totuși, ce semnal vrea să dea dl. Grindeanu?
  • Like 0
 • Nu mai bine il puneau purtator de cuvant pe Voiculescu? Se economiseau niste bani, trebuia scos doar de cateva ori pe luna sa cuvanteze, ca oricum guvernul asta e atat de opac precum este de atrofiat creierul lui Daea. Mutati toate slugile securistului la Palatul Victoria si faceti-l noul sediu al latrinei, closetul insa sa il pastrati pentru Badea sa isi instaleze acolo studioul.
  • Like 1
 • Un purtător de cuvânt inteligent cum nu prea a mai fost în instituţiile noastre.
  • Like 0
  • @ Constantin
   Antena 3 . No comment.
   • Like 1
  • @ Constantin
   check icon
   Unde-i laurențiu?
   Dați-mi laurențiu!
   • Like 0


Îți recomandăm

Testare Covid-19

„Toată lumea așteaptă ca rezultatul să fie pozitiv sau negativ. În biologia moleculară, rezultatul este detectabil/ nedetectabil. Negativ sau pozitiv se pot asocia altor tipuri de teste, dar nu acestor tipuri de teste”, explică dr. Andreea Alexandru, director medical, divizia de laboratoare Regina Maria.

Citește mai mult

Navigând împreună spre viitor

„M-a luat așa, ca pe șah, m-a aranjat, deci eu nu gândeam în perioada aia. De fapt, când primești vestea asta, tu... ești pur și simplu... te oprești în timp și ai în față un hău și nu știi unde să pornești”. Aceasta este mărturia Lilianei, a cărei poveste impresionantă vă invit să o descoperiți.

Citește mai mult

Dan Byron_FB

Se numește Daniel Radu, are 43 de ani și a copilărit într-un bloc lung, aflat lângă un altul, în ruină, de pe Șoseaua Pantelimon din București. În lumea aceea, mulți copii săraci, jefuiți de către soartă de dragoste și siguranță, căutau să recupereze ceva de la viață din buzunare străine și să egaleze scorul lovindu-i pe cei mai slabi decât ei.

Citește mai mult