Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de patru ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră și testați viitorul tehnologiei. Am implementat conversația vocală direct în browser. Apăsând pe butonul de microfon, puteți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Anunțul deputatului Rădulescu „Mitralieră”: „Doamna Kovesi va avea o viață foarte grea începând de mâine. E feelingul meu…”

Catalin Radulescu - Foto Octav Ganea

(Foto Inquam Photos/Octav Ganea)

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a spus joi că Laura Codruţa Kovesi „va avea o viaţă foarte grea, începând de mâine”, adăugând: „Cred că dânsa va fi pusă sub acuzare, ăsta e feelingul meu”.

Kovesi, care candidează pentru funcţia de procuror-şef al Parchetului European, a fost citată vineri în calitate de suspect la Secția de Investigare a infracțiunilor din Justiție. Fosta șefă a DNA susține că este vorba despre un dosar în care acuzațiile sunt de abuz în serviciu, luare de mită și mărturie mincinoasă.

„Dânsa nu a crezut în coincidenţe, dar iată că a venit rândul ca doamna procuror-şef să spună despre toate mizeriile pe care le-a acoperit timp de mai mulţi ani. O să aibă mai multe surprize, pentru că eu cred că vor fi foarte mulţi denunţători care au colaborat cu dânsa într-un fel sau altul, şantajaţi sau puşi să spună o mulţime de mizerii. Din ce am aflat eu, de data asta, aceşti denunţători vor spune. Eu cred că doamna va avea o viaţă foarte grea începând de mâine. (...) Cred că dânsa va fi pusă sub acuzare, ăsta e feelingul meu, începând de mâine. Va trebui să răspundă pentru toate capetele de acuzare care i se aduc”, a declarat Cătălin Rădulescu.

“Dezonorează, în primul rând, ţara şi Guvernul României. Dânsei întotdeauna i-a plăcut să spună că oamenii care sunt acuzaţi să se retragă, să facă un pas în spate. Ar fi dezonorant pentru dânsa să meargă în continuare spre şefia acestei instituţii importante din Europa până nu se clarifică situaţia”, a mai spus deputatul PSD, potrivit StiriTVR.ro.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • La puscarie, Mitraliera!
  • Like 0
 • Maimuțoiul ăsta se dă medic! Ce medic este? Exista vreun fost pacient care să-și spună părerea? O fi, oare veterinar? Cum își permite acest nimeni, ca si bacalbașa, să cuvânte despre astfel de lucruri? Alt infractor dovedit cate îndrăznește să atace magistrații, justiția! Pănă când?!
  • Like 1
 • De ce comentati (de ce-i mai intrebati) pe cei care joaca rolul de megafon animat al sefilor? ati auzit vreo idee originala sau vreun argument inteligent din partea acestui domn care, te-ai astepta sa aiba coloana vertebrala si intelect, dar, din pacate, dovedeste doar slugarnicie si agresivitate de smenar.
  • Like 2
 • Ce mitraliera domnilor? Asta e doar un amarat de pistol cu capse !
  • Like 1
 • Deputatul PSD Cătălin Rădulescu = un gunoi politic crapulos, mincinos, hoț și corupt !
  • Like 0
 • Max Max Max Max check icon
  de multe ori mi-e rusine ca sunt roman !!!!!! nu vreau sa fiu compatriotul leprelor ca asta !!!!
  • Like 1
  • @ Max Max
   check icon
   Eu, jur pe mama (care e în viață), că, deși călătoresc des, nu mi-a fost niciodată, pînă acum, rușine să spun că sunt român.
   Ei bine, de vreun an încoace,,sincer, am început să evit, de oricîte ori este posibil să declar că sunt român !Pentru că mi-e rușine de ceea ce se întîmplă în țara mea!
   Zic unii că o instiuție nu stă ”întrr-u om”. Îi contrazic: uneori (cel puțin!!) omul sfințește locul!
   • Like 0
 • Dan Dan Dan Dan check icon
  Doamna Kovesi este un Simbol in Mentalul Colectiv. Aceste actiuni ii vor consolida pozitia in acest concurs pentru pozitia de Procuror Sef UE. Sa faci asa ceva in acest moment, e o prostie !!!
  • Like 0
 • Filbert check icon
  Baga-ti mitraliera intr-una din gauri apasa pe tragaci, canalie jegoasa!
  • Like 3


Îți recomandăm

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult

Testare Covid-19

„Toată lumea așteaptă ca rezultatul să fie pozitiv sau negativ. În biologia moleculară, rezultatul este detectabil/ nedetectabil. Negativ sau pozitiv se pot asocia altor tipuri de teste, dar nu acestor tipuri de teste”, explică dr. Andreea Alexandru, director medical, divizia de laboratoare Regina Maria.

Citește mai mult

Navigând împreună spre viitor

„M-a luat așa, ca pe șah, m-a aranjat, deci eu nu gândeam în perioada aia. De fapt, când primești vestea asta, tu... ești pur și simplu... te oprești în timp și ai în față un hău și nu știi unde să pornești”. Aceasta este mărturia Lilianei, a cărei poveste impresionantă vă invit să o descoperiți.

Citește mai mult