Sari la continut

Revoluția online

România digitală este cea care ne face să mergem înainte. Un proiect Republica, susținut de eMAG.

Anunțul deputatului Rădulescu „Mitralieră”: „Doamna Kovesi va avea o viață foarte grea începând de mâine. E feelingul meu…”

Catalin Radulescu - Foto Octav Ganea

(Foto Inquam Photos/Octav Ganea)

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a spus joi că Laura Codruţa Kovesi „va avea o viaţă foarte grea, începând de mâine”, adăugând: „Cred că dânsa va fi pusă sub acuzare, ăsta e feelingul meu”.

Kovesi, care candidează pentru funcţia de procuror-şef al Parchetului European, a fost citată vineri în calitate de suspect la Secția de Investigare a infracțiunilor din Justiție. Fosta șefă a DNA susține că este vorba despre un dosar în care acuzațiile sunt de abuz în serviciu, luare de mită și mărturie mincinoasă.

„Dânsa nu a crezut în coincidenţe, dar iată că a venit rândul ca doamna procuror-şef să spună despre toate mizeriile pe care le-a acoperit timp de mai mulţi ani. O să aibă mai multe surprize, pentru că eu cred că vor fi foarte mulţi denunţători care au colaborat cu dânsa într-un fel sau altul, şantajaţi sau puşi să spună o mulţime de mizerii. Din ce am aflat eu, de data asta, aceşti denunţători vor spune. Eu cred că doamna va avea o viaţă foarte grea începând de mâine. (...) Cred că dânsa va fi pusă sub acuzare, ăsta e feelingul meu, începând de mâine. Va trebui să răspundă pentru toate capetele de acuzare care i se aduc”, a declarat Cătălin Rădulescu.

“Dezonorează, în primul rând, ţara şi Guvernul României. Dânsei întotdeauna i-a plăcut să spună că oamenii care sunt acuzaţi să se retragă, să facă un pas în spate. Ar fi dezonorant pentru dânsa să meargă în continuare spre şefia acestei instituţii importante din Europa până nu se clarifică situaţia”, a mai spus deputatul PSD, potrivit StiriTVR.ro.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • check icon
  La puscarie, Mitraliera!
  • Like 0
 • Maimuțoiul ăsta se dă medic! Ce medic este? Exista vreun fost pacient care să-și spună părerea? O fi, oare veterinar? Cum își permite acest nimeni, ca si bacalbașa, să cuvânte despre astfel de lucruri? Alt infractor dovedit cate îndrăznește să atace magistrații, justiția! Pănă când?!
  • Like 1
 • De ce comentati (de ce-i mai intrebati) pe cei care joaca rolul de megafon animat al sefilor? ati auzit vreo idee originala sau vreun argument inteligent din partea acestui domn care, te-ai astepta sa aiba coloana vertebrala si intelect, dar, din pacate, dovedeste doar slugarnicie si agresivitate de smenar.
  • Like 2
 • Ce mitraliera domnilor? Asta e doar un amarat de pistol cu capse !
  • Like 1
 • Deputatul PSD Cătălin Rădulescu = un gunoi politic crapulos, mincinos, hoț și corupt !
  • Like 0
 • Max Max Max Max check icon
  de multe ori mi-e rusine ca sunt roman !!!!!! nu vreau sa fiu compatriotul leprelor ca asta !!!!
  • Like 1
  • @ Max Max
   check icon
   Eu, jur pe mama (care e în viață), că, deși călătoresc des, nu mi-a fost niciodată, pînă acum, rușine să spun că sunt român.
   Ei bine, de vreun an încoace,,sincer, am început să evit, de oricîte ori este posibil să declar că sunt român !Pentru că mi-e rușine de ceea ce se întîmplă în țara mea!
   Zic unii că o instiuție nu stă ”întrr-u om”. Îi contrazic: uneori (cel puțin!!) omul sfințește locul!
   • Like 0
 • Dan Dan Dan Dan check icon
  Doamna Kovesi este un Simbol in Mentalul Colectiv. Aceste actiuni ii vor consolida pozitia in acest concurs pentru pozitia de Procuror Sef UE. Sa faci asa ceva in acest moment, e o prostie !!!
  • Like 0
 • Filbert check icon
  Baga-ti mitraliera intr-una din gauri apasa pe tragaci, canalie jegoasa!
  • Like 3


Îți recomandăm

Bloc operator Sanador

Când intri într-o astfel de „navă spațială” numai ca să o vizitezi, te gândești că următorul pas în tehnologie nu e foarte departe: specialiștii consultați în prezent de la distanță, prin videoconferință, vor fi prezenți în sală sub formă de hologramă. Sau, de ce nu- se vor teleporta pentru a-i asista pe colegii lor, când aceștia le solicită sprijinul.

Citește mai mult

Angajat dându-și demisia

Atunci când vorbim despre costul pierderii unui angajat, avem două categorii de costuri: există costurile hard, respectiv costurile soft. Costurile hard sunt în general cele care se referă la cheltuieli vizibile, directe și tangibile, lucruri care se pot măsura material foarte ușor, lucruri pe care le identificăm cu toții foarte ușor. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult