Sari la continut
alt

Ciprian Mihalicheck icon

A predat vreme de două decenii filosofia contemporană la Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca. Din anul 2000 este doctor în filosofie al Universităților din Cluj și din Strasbourg. Între 2012 și 2016 a fost ambasador al României în Senegal și în alte șapte state din Africa de Vest. Din 2016 lucrează în domeniul cooperării internaționale la Bruxelles.


Articole publicate check icon

 Kelemen Hunor - UDMR - Foto Inquam Photos/Raul Stef)

Am parcurs câteva dintre procesele verbale pe județele conduse de PSD, pentru a urmări în ele regularitatea prezenței voturilor pentru UDMR. Am selectat câteva coloane din tabelele disponibile pe site-ul BEC. (Foto Inquam Photos/Raul Stef)

Citește mai mult

Dragnea în libertate

Vă amintiți expresia „toată puterea” folosită pentru a descrie dorința liderilor acestei rețele infracționale care ne conduce? Ei bine, această putere nici nu trebuie să fie în instituții. Pentru a avea toată puterea, rețeaua lui Dragnea a creat structuri exterioare prin intermediul cărora controlează instituțiile. (Foto: Octav Ganea/ Inquam Photos)

Citește mai mult

Studenți Universitate

Abandonându-și misiunea publică de a aduce rațiunea printre oamenii de rând, universitarii devin – din inerție, din dispreț, din neutralitate, din frică sau din interes – aliații unei puteri obsedate de o singură rațiune, rațiunea celui mai puternic, cu toate consecințele ce decurg de aici pentru democrație și statul de drept. (Foto: Inquam Photos)

Citește mai mult