Sari la continut
Comunicare

Are 21 de ani și îl iubesc de tot atâția

Piața Unirii TIFF

Foto: Facebook TIFF

Are 21 de ani și îl iubesc de tot atâția.

Îmi place firea lui veselă și serioasă și faptul că nu e mai niciodată singur. Are, de fapt, mii de prieteni. E mereu interesant și curios iar pentru el lumea e acolo unde se află cu prietenii, colegii și cu toți oamenii flămânzi de cultură și de bucuria de a fi împreună. Mă uit la el când plânge, când râde sau când dansează la răsărit și știu că poartă în el tinerețea mea și a tuturor celor din jurul lui. Știe să iubească, să seducă și nu își părăsește de fapt nici o iubită. Se bucură ca un copil când primește premii și la fel când alții câștigă. Lumea lui este toată și a ta.

E șic, are fața unuia care nu va îmbătrâni niciodată și despre el acum se vorbește în multe țări. E vedetă mare, dar se poartă ca și cum nu ar fi. De fapt, cred că nu suportă țîfnoșenia sau țopismul, se ferește de oamenii triști sau neinteresanți, dar nu va spune asta niciodată.

Are mulți părinți, dar îl vei recunoaște întotdeauna după trei semne: părul roșu, ochelarii cu ramă albă și pălăriuța de pai cu bandă neagră.

 E luminos, seducător și plin de energie.

Îl iubesc din tot sufletul.

Îl cheamă TIFF.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

UNStudio 1

UNStudio este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate birouri de arhitectură din lume, cu filiale în Amsterdam, Frankfurt, Shanghai, Hong Kong, Dubai și Melbourne. are în portofoliu peste 120 de proiecte internaționale, precum clădiri de birouri, rezidențiale, muzee, poduri, dar și masterplanuri urbane. Printre cele mai cunoscute lucrări - Podul Erasmus din Rotterdam, Mercedes-Benz Museum din Stuttgart, Arnhem Central Station, Designul Doha Metro Station.

Citește mai mult

Marius Sava

„La mine pacienții nu vin niciodată singuri, vin cu partenerul”, spune medicul specialist pneumolog Marius Sava, cu competențe în somnologie, de la Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria, despre cei care ajung la ușa cabinetului cu simptome de apnee în somn.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Mihai Bran - Claudiu Pandaru

Când medicul psihiatru Mihai Bran le-a povestit colegilor săi de la muncă, în 2015, că ar vrea să își facă un startup în domeniul serviciilor de telemedicină, pentru a-și putea urmări mai ușor pacienții, cei mai mulți dintre ei au izbucnit în râs, neîncrezători. În prezent, business-ul său, ATLAS, pornit alături de câțiva prieteni IT-ști, a ajuns la o cifră de afaceri de un milion de euro și 400.000 de utilizatori.

Citește mai mult

Food waste Japonia

„În Japonia mâncarea e un personaj din marea poveste a lumii, un prim pas în călătorie. Fiecare regiune are cel puțin un ingredient sau o mâncare pentru care e faimoasă și care, când îi vine sezonul, e consumată în restul Japoniei. E și o formă ritualică de a reuni timpuri, locuri și oameni. Mâncarea japoneză e o formă de echilibru”, spune scriitorul George Moise într-un interviu pentru habits by Republica.

Citește mai mult