Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

Arena Națională a fost inundată de ploaie cu o zi înaintea meciului Austria - Macedonia de Nord

Arena Națională inundată

Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

O ploaie torențială a inundat Arena Națională cu o zi înaintea primului meci la Euro 2020 care se desfășoară în România, Austria - Macedonia de Nord. Jucătorul austriac Stefan Posch a oferit o imagine spectaculoasă, plonjând pe teren, ca pentru un antrenament de polo și nu de fotbal.

Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

De altfel, antrenamentele oficiale ale celor două echipe nici nu au mai putut avea loc pe Arena Națională și s-au mutat pe stadionul Ghencea.


De ce nu a fost folosit acoperișul retractabil al Arenei Naționale?

Răzvan Mitroi, purtătorul de cuvânt al FRF, a declarat pentru G4Media că, la nivelul UEFA, a fost luată decizia ca la acest campionat european să nu se tragă acoperișul retractabil întrucât unele stadioane nu au un astfel de acoperiș. 

UEFA a luat decizia ca partidele să se joace în condiții naturale, de egalitate, cu amendamentul că dacă ploua sever înaintea sau în timpul meciului, partida să poată fi amânată până la 24 de ore.

Potrivit sursei citate, a fost pus în funcțiune sistemul de drenaj, iar partida va putea fi jucată mâine.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Wantsome

Academia Prietenoasă Wantsome îi invită pe toți cei care își doresc să facă o reconversie profesională în IT sau un upgrade de skill-uri în 2022 să participe gratuit la evenimentul Perfect Week - o săptămână deschisă demonstrativă care aduce oportunități de cunoaștere a universului IT, a mentorilor, a angajatorilor și a foștilor cursanți.

Citește mai mult

Școală modernă

Educația, în toate formele sale, este o investiție, nu o cheltuială. De la nivelul familiei și până la societate în ansamblul ei, toți ar trebui să fim conștienți că fiecare resursă alocată acestui domeniu aduce, aproape fără excepție, plus valoare ce se întoarce la nivel de individ și în comunitate.

Citește mai mult

Apartamente

22 de grade Celsius. Aceasta este temperatura pe care românii din orașe preferă să o aibă iarna în case, conform unui studiu realizat pentru Habits by Republica de Unlock Research.

Citește mai mult