Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Aurora Liiceanu, Diana Stănculeanu, Sanda Nicola, Francisc Doboș, Dragoș Bucurenci și Gáspár György, pe scena #EpicTalk2019

Duminicã, 30 iunie 2019, este ultima zi în care mai pot fi cumpãrate bilete la preț special pentru cea de-a doua ediție a conferinței #EpicTalk, cel mai important eveniment de promovare a sănătății relaționale organizat de către Pagina de Psihologie și Mozaic Media, în București, în data de 26 octombrie 2019, ora 14, Pullman.

Peste 600 persone vor porni în căutarea adevărului despre noi și despre relațiile care ne cresc, alături de cunoscuți experți: psihologul Aurora Liiceanu, psihologul Diana Stănculeanu, jurnalista Sanda Nicola, preotul Francisc Doboș, activistul Dragoș Bucurenci și psihologul Gáspár György.

Cele șase discursuri epice vor fi urmate de o sesiune de întrebări purtate deschis între speakeri și public, în cadrul unui panel coordonat de Amalia Enache, gazda și moderatoarea conferinței.   

Epic Talk 2019

Evenimentul este destinat persoanelor ce vor să-și îmbunătățească relațiile cu pãrinții partenerilor, adulților ce își doresc să-și explice anumite comportamente pe care le au în relația cu frații, cu copilul invizibil, sau cu divinitatea, acelora ce vor să-și depășească limitele prin traversarea propriilor bariere interioare, precum și persoanelor interesate de procesul de dezvoltare personală și autocunoaștere. Dacă vrei să afli adevăratele câteva secrete despre cele mai importante adevăruri și picanterii ale relațiilor, fii parte din #RevoluțiaRelaționalăÎnRomânia, și haide să scriem, împreună, istorie.

Aurora Liiceanu este doctor în psihologie, autoare a unor lucrări în acest domeniu, cercetător senior la Institutul de Filosofie și Psihologie „ Constantin Rădulescu-Motru ”, din cadrul Academiei Române, Experiența pedagogicã include colaborarea cu diferite universitãți din România, dar și din Canada și Franța. Va urca pe scenă pentru a ne vorbi despre relația dintre soacre și nurori.

Diana Stănculeanu este psihoterapeut și coordonator de program al organizației „Salvați Copiii”, absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației, dar și a Școlii de Psihioterapie din cadrul Asociației Române de Terapii Cognitiv Comportamentale, un program de doctorat în pregătire la Universitatea București, ne va aduce în prim-plan relația dintre frați și surori

Sanda Nicola este una dintre cele mai apreciate jurnaliste ale României, licențiată în științele sociale și absolventã a cursurilor de jurnalism BBC School, are o experiență de peste douăzeci de ani la știri (atât la pupitru, dar mai ales în transmisiuni din mijlocul evenimentelor), autoare a cărții „Carte de Identitate”, ne va detalia în cadrul evenimentului, despre relația dintre fricile și anxietãțile noastre.

Francisc Doboș este preot, încardinat în Arhidieceza de București, Purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice din București, dar și Președinte Signis România. Vom discuta, împreună, despre Dumnezeu în om și despre om în Dumnezeu.

Dragoș Bucurenci este activist civic, consultant, trainer de comunicare și jurnalist. A fondat Asociația MaiMultVerde, una dintre cele mai cunoscute organizații ecologiste din România, a colaborat cu mai multe ziare și reviste, dar a realizat și emisiuni de televiziune. Pe scena evenimentului #EpicTalk 2019, ne va ajuta să deslușim legãtura dintre identitate și sexualitate.

Gáspár György este psiholog clinician, psihoterapeut relațional, co-fondator al conceptului paginadepsihologie.ro, Președinte al Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie, precum și autor a mai multor cãrți de specialitate. Tema dezbătută alãturi de el va fi cea a copiilor invizibili.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Va asteptam si in iasi cu aceasta conferinta!
    • Like 0


Îți recomandăm

Solar Resources

„La 16 ani, stăteam de pază la porumbi. Voiam să-mi iau o motocicletă și tata m-a pus la muncă. Aveam o bicicletă cu motor și un binoclu și dădeam roată zi și noapte să nu intre cineva cu căruța în câmp. Că așa se fura: intrau cu căruța în mijlocul câmpului, să nu fie văzuți, făceau o grămadă de pagubă, călcau tot porumbul. Acum vă dați seama că tata nu-și punea mare bază în mine, dar voia să mă facă să apreciez valoarea banului și să-mi cumpăr motocicleta din banii câștigați de mine”.

Citește mai mult

Octavian apolozan

Tavi, un tânăr din Constanța, și-a îndeplinit visul de a studia în străinătate, fiind în prezent student la Universitatea Tehnică din Delft (TU Delft), Olanda, una dintre cele mai renumite instituții de învățământ superior din Europa. Drumul său către această prestigioasă universitate a început încă din liceu, când și-a conturat pasiunea pentru matematică și informatică.

Citește mai mult

Green Steps

100.000 de români au participat la marcarea a 100 de kilometri din traseul Via Transilvanica într-un mod ingenios. „Drumul care unește”, este un traseu turistic de lungă distanță, care traversează România pe diagonală, de la Putna la Drobeta Turnu Severin și este destinat drumeției pe jos, cu bicicleta sau călare. Via Transilvanica este semnalizată cu marcaje vopsite și stâlpi indicatori. Pe parcursul drumeției, călătorii vizitează ceea ce constructorii spun că este cea mai lungă galerie de artă din lume, pentru că la fiecare kilometru se găsește o bornă din andezit sculptată individual.

Citește mai mult