Sari la continut
alt

Alexandra Mihordeacheck icon

Alexandra Mihordea este o tânără absolventă a Facultății de Jurnalism din cadrul Universității din București, care a îmbrățișat de mică pasiunea pentru muzică și științele comunicării. Din 2018 lucrează în organizarea de evenimente culturale și corporate în București și Constanța, iar în prezent urmează studii universitare de masterat în publicitate și comunicare digitală și este Junior PR intern în echipa de comunicare a festivalului UNTOLD.


Articole publicate check icon

Via Transilvanica

Într-o lume în care suntem din ce în ce mai divizați, în care fiecare se gândește la ce tabără să aleagă sau la ce cultură nouă să se raporteze, doi frați și-au dedicat resursele, activitatea și viața din ultimii ani pentru a aduce oamenii pe un singur drum: Via Transilvanica.

Citește mai mult

Vama Neconvențional, Sinaia

VAMA a încheiat unul dintre cele mai mari turnee ale unei trupe românești, in 2021, turneul Vama Neconventional, în cea mai neconvențională locație - Cota 1000 din Sinaia. Aici, pentru ultima data în acest turneu, alături de comunitatea locală, formata din tineri, copii și părinții lor, muzica trupei a dat viața platoului de langa Munții Bucegi.

Citește mai mult

Vama Neconvențional - Muzeul Astra, Sibiu

Pe măsură ce turneul se apropie de final, cu fiecare locație în plus se simte spiritul comunității create, unde reprezentații brandurilor și comunităților locale se unesc cu una dintre cele mai cunoscute trupe din țară, VAMA, pentru a organiza împreună un microfestival al oamenilor, în cadrul turneului VAMA Neconvențional. (Foto: Cristina Ganj)

Citește mai mult