Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de șase ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platformă. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

VAMA Neconvențional, Tudor: „Am văzut mulți îndrăgostiți, tineri sau nu, am văzut multă lume dispusă să trăiască. Să fie împreună cu alții.” GALERIE FOTO

Vama neconventional - Craiova-

VAMA Neconvențional, turneul despre oameni și bucuria întâlnirii lor în 10 locații inedite din România, a ajuns weekend-ul trecut, la Craiova și Timișoara.

Vineri, 13 august, la Centrul de Echitație R&R Podari, din Craiova, fanii trupei au asistat alături de trupă la probele de sunet și la un concert din partea copiilor din trupa “Generatia Folk” din oraș. Concertul a început la ora 21:00, însă fanii trupei au fost invitați de la ora 16:00 să participe la activități conexe care au loc în perimetrul evenimentului.

De data aceasta, cei prezenți la acest concert cu spirit de festival, s-au bucurat și au putut să cumpere produse handmade din lemn, figurine, bijuterii din fimo, tricouri brodate, topuri croșetate sau alte tipuri de piese vestimentare reciclate. 

O altă prezență binevenită a fost și cea a asociației “Bucurie pentru viața”, care a venit la eveniment pentru a reprezenta și susține, alături de trupă, copiii de la secția de oncopediatrie a Spitalului Județean Craiova.

“În mașina de turneu am hotărât că publicul din Craiova a fost beton iar locul concertului perfect. A fost din nou ca într-un superfestival. Mereu vine cald dinspre oamenii ăștia. Așa și aseară.” - a declarat Tudor imediat după concertul susținut la locația ecvestră.

Sâmbătă, 14 august, concertul trupei VAMA din cadrul turneului a fost găzduit de unul dintre cele mai frumoase orașe din țară, Timișoara. Aici, de la ora 21:00, trupa a cântat pentru prima dată, în istoria trupei, la FABER Community.

De la prânz, fanii trupei, care au stat alături de trupă la pregătirea concertului, au putut vizita stand-uri dedicate promovării antreprenorilor și brandurilor locale din oraș. Participanții la târgul dedicat comunității din oraș au putut cumpără tricouri cu broderie, insigne, cămăși pictate, pălării brodate în România, și multe alte produse handmade.

“Timișoara e fruntea, glasul și sufletul! Împreună ne-am făcut o seară plină de amintiri frumoase“, a declarat Tudor despre concertul de la Timișoara.

VAMA a pornit, în data de 31 iulie cel mai neconvențional turneu din România - VAMA Neconvențional. Un turneu compus din 10 locații inedite, un concert care durează până pe 28 august, unde trupa va încheia turneul la înălțime, la Cota 2000 în Sinaia. Până acum ne-am bucurat alături de oameni frumoși, reprezentanți ai comunităților la Castelul Corvinilor din Hunedoara, Cetatea Oradea, Cetatea Medievală din Târgu Mureș, Cetatea Rupea, Centru de Echitatie din Podari și Faber Community.

Urmează Cluj-Napoca, vinerea aceasta, pe 20 august, la Parcul Muzeului Etnografic Romulus Vuia, și Sibiu, sâmbătă, pe 21 august la Muzeul Astra.

Click pe fotografie de pe desktop/ laptop, tap și apoi swipe stânga-dreapta pentru o experiență completă de pe smartphone:

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Wantsome

Academia Prietenoasă Wantsome îi invită pe toți cei care își doresc să facă o reconversie profesională în IT sau un upgrade de skill-uri în 2022 să participe gratuit la evenimentul Perfect Week - o săptămână deschisă demonstrativă care aduce oportunități de cunoaștere a universului IT, a mentorilor, a angajatorilor și a foștilor cursanți.

Citește mai mult

Școală modernă

Educația, în toate formele sale, este o investiție, nu o cheltuială. De la nivelul familiei și până la societate în ansamblul ei, toți ar trebui să fim conștienți că fiecare resursă alocată acestui domeniu aduce, aproape fără excepție, plus valoare ce se întoarce la nivel de individ și în comunitate.

Citește mai mult

Apartamente

22 de grade Celsius. Aceasta este temperatura pe care românii din orașe preferă să o aibă iarna în case, conform unui studiu realizat pentru Habits by Republica de Unlock Research.

Citește mai mult