Sari la continut

Revoluția online

România digitală este cea care ne face să mergem înainte. Un proiect Republica, susținut de eMAG.

VAMA Neconvențional, Tudor: „Am văzut mulți îndrăgostiți, tineri sau nu, am văzut multă lume dispusă să trăiască. Să fie împreună cu alții.” GALERIE FOTO

Vama neconventional - Craiova-

VAMA Neconvențional, turneul despre oameni și bucuria întâlnirii lor în 10 locații inedite din România, a ajuns weekend-ul trecut, la Craiova și Timișoara.

Vineri, 13 august, la Centrul de Echitație R&R Podari, din Craiova, fanii trupei au asistat alături de trupă la probele de sunet și la un concert din partea copiilor din trupa “Generatia Folk” din oraș. Concertul a început la ora 21:00, însă fanii trupei au fost invitați de la ora 16:00 să participe la activități conexe care au loc în perimetrul evenimentului.

De data aceasta, cei prezenți la acest concert cu spirit de festival, s-au bucurat și au putut să cumpere produse handmade din lemn, figurine, bijuterii din fimo, tricouri brodate, topuri croșetate sau alte tipuri de piese vestimentare reciclate. 

O altă prezență binevenită a fost și cea a asociației “Bucurie pentru viața”, care a venit la eveniment pentru a reprezenta și susține, alături de trupă, copiii de la secția de oncopediatrie a Spitalului Județean Craiova.

“În mașina de turneu am hotărât că publicul din Craiova a fost beton iar locul concertului perfect. A fost din nou ca într-un superfestival. Mereu vine cald dinspre oamenii ăștia. Așa și aseară.” - a declarat Tudor imediat după concertul susținut la locația ecvestră.

Sâmbătă, 14 august, concertul trupei VAMA din cadrul turneului a fost găzduit de unul dintre cele mai frumoase orașe din țară, Timișoara. Aici, de la ora 21:00, trupa a cântat pentru prima dată, în istoria trupei, la FABER Community.

De la prânz, fanii trupei, care au stat alături de trupă la pregătirea concertului, au putut vizita stand-uri dedicate promovării antreprenorilor și brandurilor locale din oraș. Participanții la târgul dedicat comunității din oraș au putut cumpără tricouri cu broderie, insigne, cămăși pictate, pălării brodate în România, și multe alte produse handmade.

“Timișoara e fruntea, glasul și sufletul! Împreună ne-am făcut o seară plină de amintiri frumoase“, a declarat Tudor despre concertul de la Timișoara.

VAMA a pornit, în data de 31 iulie cel mai neconvențional turneu din România - VAMA Neconvențional. Un turneu compus din 10 locații inedite, un concert care durează până pe 28 august, unde trupa va încheia turneul la înălțime, la Cota 2000 în Sinaia. Până acum ne-am bucurat alături de oameni frumoși, reprezentanți ai comunităților la Castelul Corvinilor din Hunedoara, Cetatea Oradea, Cetatea Medievală din Târgu Mureș, Cetatea Rupea, Centru de Echitatie din Podari și Faber Community.

Urmează Cluj-Napoca, vinerea aceasta, pe 20 august, la Parcul Muzeului Etnografic Romulus Vuia, și Sibiu, sâmbătă, pe 21 august la Muzeul Astra.

Click pe fotografie de pe desktop/ laptop, tap și apoi swipe stânga-dreapta pentru o experiență completă de pe smartphone:

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Stinge lumina!

Consumerismul nostru a lucrat în compensare. Ne-am cumpărat frigidere mari și le-am burdușit cu mâncare. Ne-am vârfuit cărucioarele la supermarket, cumpărând produse la ofertă de care nu aveam nevoie și care ni s-au stricat în cămară. Ne-am construit clădiri de sticlă pe care le-am luminat feeric, așteptându-ne ca factura la curent s-o plătească sfântul CEO. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult

Carlos Moreno

„Logica e simplă de fapt - cu cât se construiesc mai multe drumuri pentru mașini, cu atât vom avea mai multe mașini, iar cu cât vom construi mai multe piste pentru biciclete, cu atât vom avea mai multe biciclete, de asemenea, cu cât vom face mai multe spații pentru oameni, cu atât va veni mai multă lume să facă activități”, spune Carlos Moreno. (Foto: ARCEN)

Citește mai mult

UNStudio 1

UNStudio este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate birouri de arhitectură din lume, cu filiale în Amsterdam, Frankfurt, Shanghai, Hong Kong, Dubai și Melbourne. are în portofoliu peste 120 de proiecte internaționale, precum clădiri de birouri, rezidențiale, muzee, poduri, dar și masterplanuri urbane. Printre cele mai cunoscute lucrări - Podul Erasmus din Rotterdam, Mercedes-Benz Museum din Stuttgart, Arnhem Central Station, Designul Doha Metro Station.

Citește mai mult

Marius Sava

„La mine pacienții nu vin niciodată singuri, vin cu partenerul”, spune medicul specialist pneumolog Marius Sava, cu competențe în somnologie, de la Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria, despre cei care ajung la ușa cabinetului cu simptome de apnee în somn.

Citește mai mult