Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

Vama Neconvențional: “Iașule, ce ne-ai facut...” GALERIE FOTO

Concert Vama Neconvențional la Baza Feg din Iași

“Nici n-am dormit că m-am tot gândit cât de bine a fost. Apoi am dormit cât pentru tot turneul. Iașiul a fost record de bilete. Și record de energie. Ăștia cântă cu tine ca și cum ar fi ultima dată. Oriunde mă uitam în public în primele douăzeci de rânduri găseam o pereche de ochi care avea un culoar propriu cu noi. Pe culoarul ăla se spunea o poveste în două sensuri.” a declarat Tudor Chirilă după concertul trupei VAMA de vinerea trecută, de la Baza Feg din Iași.

Concertul trupei Vama, de pe data de 27 august, face parte din cadrul turneului național, Vama Neconvențional, care a ajuns până acum în 9 locații din cele 10 propuse de trupă, culminând cu un nou număr record de bilete vandute la Iași.

Conceptul a prins viața unui minifestival gandit de trupa cu scopul de a susține și promova antreprenorii locali și de a se adresa și micro comunităților din România. O inițiativă care a adus, de data aceasta, comunitatea locală și fanii trupei alături de Leomi Chocolate, Atelierul Artistului din Iași, Irina Secrieriu, Atelier Alina Avram, Cristina Poncu, Papucei, Ilinca Rotaru si Lavanda Laurei.

O surpriza placuta pentru festival și comunitatea ieseana a fost și prezenta renumitei artiste, Irina Rimes, care a fost prezenta la probele de sunet ale trupei. Cei prezenti vineri, la Baza Feg, au putut sa se bucure și să susțină și un concert acoustic în deschidere, un exercițiu de pasiune, simplitate și curaj al lui Mihai Gaciu - însuși tehnicianul de scena al trupei VAMA.

Pe 17 septembrie ne vedem la Sinaia, unde trupa promite un show la cote inalte, la Sinaia, pe platoul Bucegi, la cota 2000. Toți deținătorii de bilete beneficiază de 30% discount la gondola 1000-2000, care va fi disponibilă pe toata perioada evenimentului. 

Apăsați de imagine de mai jos pentru a accesa galeria foto.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Stinge lumina!

Consumerismul nostru a lucrat în compensare. Ne-am cumpărat frigidere mari și le-am burdușit cu mâncare. Ne-am vârfuit cărucioarele la supermarket, cumpărând produse la ofertă de care nu aveam nevoie și care ni s-au stricat în cămară. Ne-am construit clădiri de sticlă pe care le-am luminat feeric, așteptându-ne ca factura la curent s-o plătească sfântul CEO. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult

Carlos Moreno

„Logica e simplă de fapt - cu cât se construiesc mai multe drumuri pentru mașini, cu atât vom avea mai multe mașini, iar cu cât vom construi mai multe piste pentru biciclete, cu atât vom avea mai multe biciclete, de asemenea, cu cât vom face mai multe spații pentru oameni, cu atât va veni mai multă lume să facă activități”, spune Carlos Moreno. (Foto: ARCEN)

Citește mai mult

UNStudio 1

UNStudio este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate birouri de arhitectură din lume, cu filiale în Amsterdam, Frankfurt, Shanghai, Hong Kong, Dubai și Melbourne. are în portofoliu peste 120 de proiecte internaționale, precum clădiri de birouri, rezidențiale, muzee, poduri, dar și masterplanuri urbane. Printre cele mai cunoscute lucrări - Podul Erasmus din Rotterdam, Mercedes-Benz Museum din Stuttgart, Arnhem Central Station, Designul Doha Metro Station.

Citește mai mult

Marius Sava

„La mine pacienții nu vin niciodată singuri, vin cu partenerul”, spune medicul specialist pneumolog Marius Sava, cu competențe în somnologie, de la Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria, despre cei care ajung la ușa cabinetului cu simptome de apnee în somn.

Citește mai mult