Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Vama Neconvențional: “Iașule, ce ne-ai facut...” GALERIE FOTO

Concert Vama Neconvențional la Baza Feg din Iași

“Nici n-am dormit că m-am tot gândit cât de bine a fost. Apoi am dormit cât pentru tot turneul. Iașiul a fost record de bilete. Și record de energie. Ăștia cântă cu tine ca și cum ar fi ultima dată. Oriunde mă uitam în public în primele douăzeci de rânduri găseam o pereche de ochi care avea un culoar propriu cu noi. Pe culoarul ăla se spunea o poveste în două sensuri.” a declarat Tudor Chirilă după concertul trupei VAMA de vinerea trecută, de la Baza Feg din Iași.

Concertul trupei Vama, de pe data de 27 august, face parte din cadrul turneului național, Vama Neconvențional, care a ajuns până acum în 9 locații din cele 10 propuse de trupă, culminând cu un nou număr record de bilete vandute la Iași.

Conceptul a prins viața unui minifestival gandit de trupa cu scopul de a susține și promova antreprenorii locali și de a se adresa și micro comunităților din România. O inițiativă care a adus, de data aceasta, comunitatea locală și fanii trupei alături de Leomi Chocolate, Atelierul Artistului din Iași, Irina Secrieriu, Atelier Alina Avram, Cristina Poncu, Papucei, Ilinca Rotaru si Lavanda Laurei.

O surpriza placuta pentru festival și comunitatea ieseana a fost și prezenta renumitei artiste, Irina Rimes, care a fost prezenta la probele de sunet ale trupei. Cei prezenti vineri, la Baza Feg, au putut sa se bucure și să susțină și un concert acoustic în deschidere, un exercițiu de pasiune, simplitate și curaj al lui Mihai Gaciu - însuși tehnicianul de scena al trupei VAMA.

Pe 17 septembrie ne vedem la Sinaia, unde trupa promite un show la cote inalte, la Sinaia, pe platoul Bucegi, la cota 2000. Toți deținătorii de bilete beneficiază de 30% discount la gondola 1000-2000, care va fi disponibilă pe toata perioada evenimentului. 

Apăsați de imagine de mai jos pentru a accesa galeria foto.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult