Sari la continut

Revoluția online

România digitală este cea care ne face să mergem înainte. Un proiect Republica, susținut de eMAG.

Vama Neconvențional: “Iașule, ce ne-ai facut...” GALERIE FOTO

Concert Vama Neconvențional la Baza Feg din Iași

“Nici n-am dormit că m-am tot gândit cât de bine a fost. Apoi am dormit cât pentru tot turneul. Iașiul a fost record de bilete. Și record de energie. Ăștia cântă cu tine ca și cum ar fi ultima dată. Oriunde mă uitam în public în primele douăzeci de rânduri găseam o pereche de ochi care avea un culoar propriu cu noi. Pe culoarul ăla se spunea o poveste în două sensuri.” a declarat Tudor Chirilă după concertul trupei VAMA de vinerea trecută, de la Baza Feg din Iași.

Concertul trupei Vama, de pe data de 27 august, face parte din cadrul turneului național, Vama Neconvențional, care a ajuns până acum în 9 locații din cele 10 propuse de trupă, culminând cu un nou număr record de bilete vandute la Iași.

Conceptul a prins viața unui minifestival gandit de trupa cu scopul de a susține și promova antreprenorii locali și de a se adresa și micro comunităților din România. O inițiativă care a adus, de data aceasta, comunitatea locală și fanii trupei alături de Leomi Chocolate, Atelierul Artistului din Iași, Irina Secrieriu, Atelier Alina Avram, Cristina Poncu, Papucei, Ilinca Rotaru si Lavanda Laurei.

O surpriza placuta pentru festival și comunitatea ieseana a fost și prezenta renumitei artiste, Irina Rimes, care a fost prezenta la probele de sunet ale trupei. Cei prezenti vineri, la Baza Feg, au putut sa se bucure și să susțină și un concert acoustic în deschidere, un exercițiu de pasiune, simplitate și curaj al lui Mihai Gaciu - însuși tehnicianul de scena al trupei VAMA.

Pe 17 septembrie ne vedem la Sinaia, unde trupa promite un show la cote inalte, la Sinaia, pe platoul Bucegi, la cota 2000. Toți deținătorii de bilete beneficiază de 30% discount la gondola 1000-2000, care va fi disponibilă pe toata perioada evenimentului. 

Apăsați de imagine de mai jos pentru a accesa galeria foto.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Angajat dându-și demisia

Atunci când vorbim despre costul pierderii unui angajat, avem două categorii de costuri: există costurile hard, respectiv costurile soft. Costurile hard sunt în general cele care se referă la cheltuieli vizibile, directe și tangibile, lucruri care se pot măsura material foarte ușor, lucruri pe care le identificăm cu toții foarte ușor. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult

e.on - energie

În viața de zi cu zi, când spunem energie, ne referim la lucrurile mici pe care le facem în mod uzual, fie că aprindem un bec, deschidem televizorul, gătim sau dăm drumul la centrală pentru a ne încălzi. Aceste acțiuni au devenit atât de uzuale, încât nu mai stăm să ne gândim cum a fost produsă energia respectivă - dacă vorbim despre energia electrică - sau de unde provine ea - dacă vorbim despre gazele naturale.

Citește mai mult