Sari la continut

Descoperă habits by Republica

Vă invităm să intrați în comunitatea habits, un spațiu în care înveți, găsești răspunsuri și resurse pentru a fi mai bun, pentru a avea o viață mai sănătoasă.

Vama Neconvențional: “Iașule, ce ne-ai facut...” GALERIE FOTO

Concert Vama Neconvențional la Baza Feg din Iași

“Nici n-am dormit că m-am tot gândit cât de bine a fost. Apoi am dormit cât pentru tot turneul. Iașiul a fost record de bilete. Și record de energie. Ăștia cântă cu tine ca și cum ar fi ultima dată. Oriunde mă uitam în public în primele douăzeci de rânduri găseam o pereche de ochi care avea un culoar propriu cu noi. Pe culoarul ăla se spunea o poveste în două sensuri.” a declarat Tudor Chirilă după concertul trupei VAMA de vinerea trecută, de la Baza Feg din Iași.

Concertul trupei Vama, de pe data de 27 august, face parte din cadrul turneului național, Vama Neconvențional, care a ajuns până acum în 9 locații din cele 10 propuse de trupă, culminând cu un nou număr record de bilete vandute la Iași.

Conceptul a prins viața unui minifestival gandit de trupa cu scopul de a susține și promova antreprenorii locali și de a se adresa și micro comunităților din România. O inițiativă care a adus, de data aceasta, comunitatea locală și fanii trupei alături de Leomi Chocolate, Atelierul Artistului din Iași, Irina Secrieriu, Atelier Alina Avram, Cristina Poncu, Papucei, Ilinca Rotaru si Lavanda Laurei.

O surpriza placuta pentru festival și comunitatea ieseana a fost și prezenta renumitei artiste, Irina Rimes, care a fost prezenta la probele de sunet ale trupei. Cei prezenti vineri, la Baza Feg, au putut sa se bucure și să susțină și un concert acoustic în deschidere, un exercițiu de pasiune, simplitate și curaj al lui Mihai Gaciu - însuși tehnicianul de scena al trupei VAMA.

Pe 17 septembrie ne vedem la Sinaia, unde trupa promite un show la cote inalte, la Sinaia, pe platoul Bucegi, la cota 2000. Toți deținătorii de bilete beneficiază de 30% discount la gondola 1000-2000, care va fi disponibilă pe toata perioada evenimentului. 

Apăsați de imagine de mai jos pentru a accesa galeria foto.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Wantsome

Academia Prietenoasă Wantsome îi invită pe toți cei care își doresc să facă o reconversie profesională în IT sau un upgrade de skill-uri în 2022 să participe gratuit la evenimentul Perfect Week - o săptămână deschisă demonstrativă care aduce oportunități de cunoaștere a universului IT, a mentorilor, a angajatorilor și a foștilor cursanți.

Citește mai mult

Școală modernă

Educația, în toate formele sale, este o investiție, nu o cheltuială. De la nivelul familiei și până la societate în ansamblul ei, toți ar trebui să fim conștienți că fiecare resursă alocată acestui domeniu aduce, aproape fără excepție, plus valoare ce se întoarce la nivel de individ și în comunitate.

Citește mai mult

Apartamente

22 de grade Celsius. Aceasta este temperatura pe care românii din orașe preferă să o aibă iarna în case, conform unui studiu realizat pentru Habits by Republica de Unlock Research.

Citește mai mult