Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

„Visul american”, cel mai vândut spectacol de la Teatrul de Comedie, în cele mai importante orașe din România, din aprilie

Tudor Chirilă

În 2 aprilie 2022, la Teatrul Național din Caracal, Tudor Chirilă cu mama sa, Iarina Demian, pornesc primul turneu național de teatru din România, cu one-man show-ul „Visul American”, singurul spectacol care a fost sold-out în 24 de ore la toate cele 9 reprezentații la Teatrul de Comedie.

După acest moment de succes, când Teatrul de Comedie decidea de la săptămână la săptămână suplimentarea spectacolelor, acum Tudor Chirilă duce spectacolul în care interpretează 9 personaje la un nou nivel, printr-un turneu dedicat tuturor comunităților culturale din România (foto: Mihnea Irimia).

Este pentru prima dată după pandemie când o piesă de teatru din București pleacă în turneu național. În 2 luni, piesa va putea fi văzută în peste 17 dintre cele mai importante orașe din România, orașe cu istorie în lumea teatrului.

Bilete si program pe https://m.iabilet.ro/bilete-visul-american/

Spectacolul reprezintă montarea celebrelor monologuri ale lui Eric Bogosian, care compun one-man show-ul “Drinking in America” și care a avut premiera pe Broadway, la American Place Theater, în 1986.

Andreea Esca: „A fost genial! De altfel, mă așteptam sa fie, dar a fost peste așteptări. Personajele au fost foarte bine alese și cred că i-a făcut mare plăcere lui Tudor să le interpreteze. Mi se pare că ii s-au potrivit și se vede că Iarina Demian este regizor, pentru că îl știe foarte bine!

Călin Goia, solist Voltaj: “Mi-a plăcut la nebunie! Trebuie să-l mai revăd ca să pot să-l înțeleg pe deplin și să-l apreciez la adevarata valoare. Oricum, impresionant!”

CARACAL – TEATRUL NAȚIONAL, 2.04

CRAIOVA – TEATRUL NAȚIONAL “MARIN SORESCU”, 3.04

PLOIEȘTI – CASA DE CULTURĂ A SINDICATELOR, 8.04

BISTRIȚA – PALATUL CULTURII, 12.04

ALBA IULIA – CASA DE CULTURĂ A SINDICATELOR, 13.04

SATU MARE – TEATRUL DE NORD, 19.04

BAIA MARE – TEATRUL MUNICIPAL, 20.04

IAȘI – TEATRUL NAȚIONAL “VASILE ALECSANDRI”, 27.04

SUCEAVA – TEATRUL MUNICIPAL “MATEI VIȘNIEC”, 29.04

PITEȘTI – CASA DE CULTURĂ A SINDICATELOR, 5.05

GALAȚI – CASA DE CULTURĂ A SINDICATELOR, 7.05

CONSTANȚA – TEATRUL NAȚIONAL DE OPERĂ “OLEG DANOVSKI”, 8 MAI, 19:00

PIATRA NEAMȚ – TEATRUL TINERETULUI PIATRA NEAMȚ, 10.05

PIATRA NEAMȚ – TEATRUL TINERETULUI PIATRA NEAMȚ, 11.05

ARAD – TEATRU CLASIC “IOAN SLAVICI”, 17.05

ORADEA – TEATRU “REGINA MARIA”, 18.05

BRAȘOV – data și locația urmează să fie anunțate.

CLUJ – data și locația urmează să fie anunțate.

Evenimentul este organizat de Agenția de Vise, Fundația ArtEST și Magic Maker Communication.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Angajat dându-și demisia

Atunci când vorbim despre costul pierderii unui angajat, avem două categorii de costuri: există costurile hard, respectiv costurile soft. Costurile hard sunt în general cele care se referă la cheltuieli vizibile, directe și tangibile, lucruri care se pot măsura material foarte ușor, lucruri pe care le identificăm cu toții foarte ușor. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult

e.on - energie

În viața de zi cu zi, când spunem energie, ne referim la lucrurile mici pe care le facem în mod uzual, fie că aprindem un bec, deschidem televizorul, gătim sau dăm drumul la centrală pentru a ne încălzi. Aceste acțiuni au devenit atât de uzuale, încât nu mai stăm să ne gândim cum a fost produsă energia respectivă - dacă vorbim despre energia electrică - sau de unde provine ea - dacă vorbim despre gazele naturale.

Citește mai mult