Sari la continut

De șase ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

VAMA Neconvențional merge mai departe: turneul devenit o adevărată comunitate, weekendul trecut la Târgu Mureș și Rupea. GALERIE FOTO

Vama Neconventional - Târgu Mures - Rupea

După ce săptămâna trecută VAMA a pornit prin țară cu turneul VAMA Neconvențional, de la Castelul Corvinilor și Cetatea Oradea, trupa a marcat alte două concerte care au definit experiența unui concert ca un loc de întâlnire pentru membrii comunităților locale din România, pasionați de inedit, neconvențional, artă, creativitate și muzică. Ritualurile reprezentative deja turneului au fost prezente și weekend-ul trecut, pe 6 și 7 august, la Cetatea Medievală din Târgu Mureș și Cetatea Rupea, Brașov.

De la ora 16:00, ca la fiecare concert din turneu, trupa a făcut proba de sunet alături de noua comunitate creată, a stat împreună cu tineri muzicieni și a participat la diverse activități disponibile tuturor, până la ora 21, când a urcat pe scenă.

În cadrul unei atmosfere prietenoase, Tudor a interacționat și chiar a glumit cu cei prezenți la concert, oferind un moment cu adevărat haios, disponibil acum și pe contul lui de Instagram. Un alt moment absolut spontan, unic și memorabil a fost creat când Tudor a coborât în public și a cântat piesa Ana în memoria lui Traian Bălănescu.

Mai mult, în urma unui anunț pe care Tudor l-a publicat pe pagina sa personală de Facebook, când a îndemnat tineri artiști sau muzicieni să vină pe scenă alături de trupă, la Cetatea Rupea a cântat în deschidere „Grupul de chitară acustică al copiilor din Rupea”.

„Vama Neconvențional este în primul rând despre oameni și bucuria întâlnirii lor“, declarat trupa, iar pozele de la ultimele două concerte din acest weekend au conturat și demonstrat această promisiune. Le găsiți în GALERIA FOTO. (click pe fotografie de pe desktop/ laptop, tap și apoi swipe stânga-dreapta pentru o experiență completă de pe smartphone).

VAMA Neconvențional va ajunge vineri, 13 august, la Centrul de Echitație R&R Podari, din Craiova, iar sâmbătă, 14 august, în FABER, Timișoara. Despre activitățile și expozițiile organizate la aceste două locații, găsiți pe VAMA.

VAMA a pornit, în perioada 31 iulie - 28 august, unul dintre cele mai ambițioase și neconvenționale proiecte create de o trupă din România - VAMA Neconvențional. Un turneu compus din 10 locații inedite, unde trupa a oferit o experiență de festival, reprezentativă pentru comunitățile locale din țara noastră. Imagini și povești despre primul weekend de excepție al trupei, în articolul Vama a pornit cel mai ambițios turneu neconvențional al unei trupe din România. GALERIE FOTO.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Wantsome

Academia Prietenoasă Wantsome îi invită pe toți cei care își doresc să facă o reconversie profesională în IT sau un upgrade de skill-uri în 2022 să participe gratuit la evenimentul Perfect Week - o săptămână deschisă demonstrativă care aduce oportunități de cunoaștere a universului IT, a mentorilor, a angajatorilor și a foștilor cursanți.

Citește mai mult

Școală modernă

Educația, în toate formele sale, este o investiție, nu o cheltuială. De la nivelul familiei și până la societate în ansamblul ei, toți ar trebui să fim conștienți că fiecare resursă alocată acestui domeniu aduce, aproape fără excepție, plus valoare ce se întoarce la nivel de individ și în comunitate.

Citește mai mult

Apartamente

22 de grade Celsius. Aceasta este temperatura pe care românii din orașe preferă să o aibă iarna în case, conform unui studiu realizat pentru Habits by Republica de Unlock Research.

Citește mai mult