Sari la continut

De șase ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Vama a pornit cel mai ambițios turneu neconvențional al unei trupe din România. GALERIE FOTO

Vama Neconventional

Trupa Vama a pornit cel mai ambițios proiect al unei trupe din România, turneul național VAMA Neconventional. Turneul se desfășoară în 10 locații inedite din România. Imagini de la primele două concerte care s-au întâmplat deja, la Castelul Corvinilor din Hunedoara și în Cetatea Oradea, puteți vedea în galeria foto de la finalul acestui articol (click pe fotografie de pe desktop/ laptop, tap și apoi swipe stânga-dreapta pentru o experiență completă de pe smartphone).

Trupa a ajuns pe 31 iulie pe scena amplasată în fața Palatului Corvinilor și în Cetatea Oradea, unde a organizat probe de soundcheck la vedere. 

Au urmat câteva ore în care tinerii fani ai trupei Vama au avut ocazia să își petreacă timpul alături de idolii lor, au stat de vorbă în spațiile special amenajate și au participat activ la probele de sunet, ca adevărați muzicieni sau membri ai trupei.

Cei care au fost prezenți la cele două concerte cu adevărat neconvenționale au avut ocazia să petreacă timpul dinainte de concert într-o atmosferă de festival, unde au putut să deguste cafea, mâncare gustoasă, să răsfoiască mai multe cărți, să participe la târguri și la discuții cu formația, adresate celor care vor să înceapă o carieră în muzică și nu numai.

Într-un prim weekend de exceptie, Vama a cântat pentru sutele de fanii din comunitatea transilvăneană, pentru prima dată în istoria trupei, în fața unora dintre cele mai atractive monumente din Europa.

Turneul VAMA Neconvențional continuă cu două concerte în Cetatea Medievală din Târgu Mureș și Cetatea Rupea, pe 6-7 august, de la ora 16:00. Evenimentele vor avea loc pe tot parcursul turneului cu același concept, unde fanii, alături de trupă, sunt parte din organizare și unde se pregătesc împreună pentru o nouă experiență neconvențională de concert. 

Vă lăsăm mai jos galeria foto cu imaginile care vorbesc de la sine despre succesul acestor evenimente și bucuria reîntâlnirii cu trupa Vama (click pe fotografie de pe desktop/ laptop, tap și apoi swipe stânga-dreapta pentru o experiență completă de pe smartphone).

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Artiști care știu să se adapteze vremurilor. Pentru asta îți trebuie imaginație și creativitate, puterea de a identifica și de a depăși obstacole, dar, în primul rând, pasiune pentru ceea ce faci, dragoste pentru cei ce împărtășesc pasiunea pentru artă. Și dorință de implicare socială, pentru că, sigur, aceste evenimente artistice educă. Bravo lor!
  • Like 0
 • Tudor Chirila este un om interesant, implicat in diverse manifestari artistioce, un om inteligent, cu un bogat bagaj cultural si cu o educatie deosebita. S-a implicat si social-politic prin participarile la manifestatiile #rezist impotriva hidrei psd. Sunt convins ca intreaga trupa este de aceiasi valoare. Foarte frumos ce fac, original. Succes!
  • Like 0
 • Nume check icon
  Interesant
  • Like 0


Îți recomandăm

Wantsome

Academia Prietenoasă Wantsome îi invită pe toți cei care își doresc să facă o reconversie profesională în IT sau un upgrade de skill-uri în 2022 să participe gratuit la evenimentul Perfect Week - o săptămână deschisă demonstrativă care aduce oportunități de cunoaștere a universului IT, a mentorilor, a angajatorilor și a foștilor cursanți.

Citește mai mult

Școală modernă

Educația, în toate formele sale, este o investiție, nu o cheltuială. De la nivelul familiei și până la societate în ansamblul ei, toți ar trebui să fim conștienți că fiecare resursă alocată acestui domeniu aduce, aproape fără excepție, plus valoare ce se întoarce la nivel de individ și în comunitate.

Citește mai mult

Apartamente

22 de grade Celsius. Aceasta este temperatura pe care românii din orașe preferă să o aibă iarna în case, conform unui studiu realizat pentru Habits by Republica de Unlock Research.

Citește mai mult