Sari la continut

De șase ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Vama a pornit cel mai ambițios turneu neconvențional al unei trupe din România. GALERIE FOTO

Vama Neconventional

Trupa Vama a pornit cel mai ambițios proiect al unei trupe din România, turneul național VAMA Neconventional. Turneul se desfășoară în 10 locații inedite din România. Imagini de la primele două concerte care s-au întâmplat deja, la Castelul Corvinilor din Hunedoara și în Cetatea Oradea, puteți vedea în galeria foto de la finalul acestui articol (click pe fotografie de pe desktop/ laptop, tap și apoi swipe stânga-dreapta pentru o experiență completă de pe smartphone).

Trupa a ajuns pe 31 iulie pe scena amplasată în fața Palatului Corvinilor și în Cetatea Oradea, unde a organizat probe de soundcheck la vedere. 

Au urmat câteva ore în care tinerii fani ai trupei Vama au avut ocazia să își petreacă timpul alături de idolii lor, au stat de vorbă în spațiile special amenajate și au participat activ la probele de sunet, ca adevărați muzicieni sau membri ai trupei.

Cei care au fost prezenți la cele două concerte cu adevărat neconvenționale au avut ocazia să petreacă timpul dinainte de concert într-o atmosferă de festival, unde au putut să deguste cafea, mâncare gustoasă, să răsfoiască mai multe cărți, să participe la târguri și la discuții cu formația, adresate celor care vor să înceapă o carieră în muzică și nu numai.

Într-un prim weekend de exceptie, Vama a cântat pentru sutele de fanii din comunitatea transilvăneană, pentru prima dată în istoria trupei, în fața unora dintre cele mai atractive monumente din Europa.

Turneul VAMA Neconvențional continuă cu două concerte în Cetatea Medievală din Târgu Mureș și Cetatea Rupea, pe 6-7 august, de la ora 16:00. Evenimentele vor avea loc pe tot parcursul turneului cu același concept, unde fanii, alături de trupă, sunt parte din organizare și unde se pregătesc împreună pentru o nouă experiență neconvențională de concert. 

Vă lăsăm mai jos galeria foto cu imaginile care vorbesc de la sine despre succesul acestor evenimente și bucuria reîntâlnirii cu trupa Vama (click pe fotografie de pe desktop/ laptop, tap și apoi swipe stânga-dreapta pentru o experiență completă de pe smartphone).

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Artiști care știu să se adapteze vremurilor. Pentru asta îți trebuie imaginație și creativitate, puterea de a identifica și de a depăși obstacole, dar, în primul rând, pasiune pentru ceea ce faci, dragoste pentru cei ce împărtășesc pasiunea pentru artă. Și dorință de implicare socială, pentru că, sigur, aceste evenimente artistice educă. Bravo lor!
  • Like 0
 • Tudor Chirila este un om interesant, implicat in diverse manifestari artistioce, un om inteligent, cu un bogat bagaj cultural si cu o educatie deosebita. S-a implicat si social-politic prin participarile la manifestatiile #rezist impotriva hidrei psd. Sunt convins ca intreaga trupa este de aceiasi valoare. Foarte frumos ce fac, original. Succes!
  • Like 0
 • Nume check icon
  Interesant
  • Like 0


Îți recomandăm

UNStudio 1

UNStudio este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate birouri de arhitectură din lume, cu filiale în Amsterdam, Frankfurt, Shanghai, Hong Kong, Dubai și Melbourne. are în portofoliu peste 120 de proiecte internaționale, precum clădiri de birouri, rezidențiale, muzee, poduri, dar și masterplanuri urbane. Printre cele mai cunoscute lucrări - Podul Erasmus din Rotterdam, Mercedes-Benz Museum din Stuttgart, Arnhem Central Station, Designul Doha Metro Station.

Citește mai mult

Marius Sava

„La mine pacienții nu vin niciodată singuri, vin cu partenerul”, spune medicul specialist pneumolog Marius Sava, cu competențe în somnologie, de la Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria, despre cei care ajung la ușa cabinetului cu simptome de apnee în somn.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Mihai Bran - Claudiu Pandaru

Când medicul psihiatru Mihai Bran le-a povestit colegilor săi de la muncă, în 2015, că ar vrea să își facă un startup în domeniul serviciilor de telemedicină, pentru a-și putea urmări mai ușor pacienții, cei mai mulți dintre ei au izbucnit în râs, neîncrezători. În prezent, business-ul său, ATLAS, pornit alături de câțiva prieteni IT-ști, a ajuns la o cifră de afaceri de un milion de euro și 400.000 de utilizatori.

Citește mai mult

Food waste Japonia

„În Japonia mâncarea e un personaj din marea poveste a lumii, un prim pas în călătorie. Fiecare regiune are cel puțin un ingredient sau o mâncare pentru care e faimoasă și care, când îi vine sezonul, e consumată în restul Japoniei. E și o formă ritualică de a reuni timpuri, locuri și oameni. Mâncarea japoneză e o formă de echilibru”, spune scriitorul George Moise într-un interviu pentru habits by Republica.

Citește mai mult