Sari la continut
alt

Armina Sîrbucheck icon

Este arhitect de învățare digitală și trainer cu peste 15 ani de experiență în dezvoltarea oamenilor. La 18 ani, a devenit antreprenoare, iar după facultate a lucrat în multinaționale din top Fortune 100 în străinătate în IT și HR. Din 2008 a revenit în România și crează soluții neașteptate de training pentru organizații foarte diverse din întreaga lume. Fiind o optimistă incurabilă, o pasionează proiectele cu șanse de impact social și posibil efect de bulgăre de nea. O puteți urmări pe byarmina.com și arminasirbu.ro.


Articole publicate check icon

articol audio
play icon mic icon carte - citit

Chiar dacă faci eforturi să citești un anumit număr de cărți pe săptămână / lună / an, ”piramida învățării” a lui Edgar Dale este ”in your face” în ceea ce privește cititul: după 2 săptămâni îți mai amintești doar 10% din ceea ce ai citit. Evident, dacă nu folosești tehnici speciale ca să preîntâmpini acest dezastru. (Foto: songsak paname / Panthermedia / Profimedia)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon tanar - studiu - Foto Sergii Kateryniuk / Alamy / Alamy / Profimedia

Ciprian Ciubotaru este absolvent de liceu tehnologic. De fel, din comuna Zănești, județul Neamț, în prezent locuiește în Piatra Neamț. A absolvit Liceul Tehnologic Economic Administrativ Piatra Neamț în 2016 și cam tot de pe atunci cochetează cu arta fotografiei. (Foto Sergii Kateryniuk / Alamy / Alamy / Profimedia)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon learning code - Foto Lev Dolgachov / Alamy / Alamy / Profimedia)

Marian a învățat programare de la zero în 9 luni de zile. Are 21 de ani și este din satul Popești, județul Bihor. Este un tânăr obișnuit, ce nu a avut posibilități deosebite și oportunități picate din cer. Ca de altfel majoritatea tinerilor din România.  (Foto Lev Dolgachov / Alamy / Alamy / Profimedia)

Citește mai mult