Sari la continut
alt

Bogdan Gheorghiță check icon

Bogdan Gheorghiță predă științe politice la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu. Este interesat de marketing politic, partide și teoria democrației, dar și de alte sfere tematice precum leadership, comunicare și conflict organizațional sau schimbări sociale și politice. Are, de asemenea, o bogată experiență ca trainer organizațional și consultant politic și a publicat studii si articole în volume sau reviste de specialitate din țară și străinătate.


Articole publicate check icon

articol audio
play icon mic icon Audiență teatru

Dacă tot am trecut de granița care separa cumva lucrurile, dacă am trecut de perspectiva în care actorii mai degrabă sugerau, lăsând imaginația spectatorilor să lucreze, să construiască, să „învețe”, de ce nu putem să scoatem și cartofiorii prăjiți în poală, când Hamlet ne forțează să ne gândim la sfârșitul inevitabil? Să nu uităm că rolul acestei arte e, printre altele, și acela de a educa. Foto - rgb reporter/ Alamy/ Profimedia

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Absolvenți Sibiu

Din farfurii mâncăm, cu paharul bem apă, cu furculița servim felul al doilea, lingura este destinată supei sau ciorbei, la teatru mergem pentru a vedea piese de teatru, în magazine cumpărăm produse. Războaiele sunt războaie, pandemiile sunt pandemii. Să spunem lucrurilor pe nume. Nu pot exista mai multe adevăruri sub soare.

Citește mai mult