Sari la continut
alt

Bogdan Nedeacheck icon

Este analist de politică externă şi expert pe spaţiul ex-sovietic. În ultimii 10 ani a publicat şi co-semnat mai multe volume dedicate securităţii energetice, radicalizării religioase şi analizei conflictelor şi crizelor internaţionale. A fost contributor/comentator pentru revista Foreign Policy România şi ziarul Adevărul şi Adevărul Live. 


Articole publicate check icon

IPS teodosie - basilica.ro

Motivul pentru atitudinea împăciuitoare cu care guvernul a întâmpinat acțiunile bisericii se găsește chiar în încheierea scrisorii lui Mache care, de la înălțimea funcției în care s-a-nveșnicit, face un apel la politicieni să le lase „oamenilor libertatea de a-L cinsti pe Dumnezeu, ca şi El să vă mai îngăduie acolo unde credeţi că v-aţi înveşnicit.” Foto Basilica.ro

Citește mai mult

Donald Trump la telefon

Liderul de la Casa Albă este un episod periculos atât pentru propria-i ţară, cât şi pentru scena internaţională, iar cocktailul de megalomanie, semidoctism, nepregătire, încăpăţânare şi aroganţă s-ar putea dovedi a fi prea mult chiar şi pentru poziţia pe care o ocupă.(Foto Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

Taximetriști

Românul pare să fie îndrăgostit în continuare de atacatorii lui. Fără nicio bază reală se ataşează emoţional de aceeaşi tipologie de tâlhar pe care îl idolatrizează dar pe care îl reneagă periodic doar pentru a-l crede din nou. Pentru că, de ce să nu luăm în considerare, după o perioadă de nefericire şi nemulţumire, atât de lungă, poţi ajunge să iţi creezi un univers paralel.

Citește mai mult

Protestatară Cotroceni

Cei care au văzut imaginile cu Florica Dansatoarea o să ştie de ce e amuzant şi trist în acelaşi timp. (Foto: Inquam Photos/ George Călin)

Citește mai mult

Nu pot să neg o posibilă manipulare. E posibil să fi fost manipulaţi să ne purtăm ca un grup social civilizat. (Foto: Cristian Vasile)

Protest (Foto Cristian Vasile)
Citește mai mult