Sari la continut
alt

Claudiu Maneacheck icon

Sunt psiholog psihoterapeut cu drept de liberă practică, membru în Colegiul Psihologilor din România. Am absolvit Facultatea de Psihologie - Universitatea București și m-am format în psihoterapie adleriană în cadrul Institutului de Psihologie și Psihoterapie Adleriană din București. Pot fi gasit pe site-ul personal, cabinetclaudiumanea.ro sau pe Facebook


Articole publicate check icon

Cactus

Iluminarea s-a produs după ce am închis o firmă. Pentru închidere, ai nevoie de un certificat fiscal de la ANAF, prin care să demonstrezi la Registrul Comerțului că nu ai datorii față de bugetul de stat. Certificatul este o foaie A4. A durat trei săptămâni să îl obțin, timp în care am fost aproape zilnic la ANAF. (Guliver Getty Images)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Resurse umane

Și vine omul la interviu. Pretenții, figuri, pune întrebări, vrea explicații, strâmbă din nas când aude salariul. Tu încerci să-i explici că asta e piața, că economia, criza și așa mai departe. Nimic, omul o ține pe-a lui. Ce oameni... Lacomi și puturoși. (Guliver Getty Images)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Plan de viață

Planul de viață nu influențează doar alegerea partenerului, ci poate avea impact asupra tuturor aspectelor vieții: în alegerea prietenilor, în alegerea locului de muncă, în felul în care rezolvăm probleme și în reacția în cadrul unui conflict. (Foto: Guliver Getty Images)

Citește mai mult

Coaching

La psihologie, fotbal și politică se pricepe toată lumea. Dintre acestea, psihologia este cariera ratată a tuturor. A fi psiholog este ceea ce ar fi putut fi oricine dacă nu era ceea ce este acum. A se înțelege psihoterapeut, adică doctor de suflete, pentru că nimeni nu visează să devină psiholog industrial. (Foto: Guliver Getty Images)

Citește mai mult