Sari la continut
alt

Corina Brândușancheck icon

Corina Brândușan este om de comunicare și PR, a lucrat timp de 10 ani în jurnalismul radio. Se ocupă de promovarea evenimentelor culturale și de carieră în care crede. Este vicepreședinte JCI Cluj și se implică în activități de susținere și încurajare a antreprenoriatului și a implicării în comunitate.


Articole publicate check icon

Pianistul Bogdan Vaida

„Îmi place că la concerte vezi oameni din toate păturile sociale. Oamenii în România au, în general, un minimum de cultură muzicală și o deschidere mai mare să descopere lucruri noi.”

Citește mai mult

Jazz in the Park 2018

Vor fi 11 zile de festival (21 iunie-1 iulie) în Parcul Central, pe Malul Someșului, în stradă, în curtea Muzeului de Artă, la Opera Maghiară și-n diverse alte locuri din oraș. Instalăm hamace, pături, zone de relaxare și de activități și ne bucurăm de muzică, de parcuri și de locurile frumoase din Cluj.

Citește mai mult

scoala veche

Dacă afli că a fost reabilitată în 2009 printr-un proiect al Băncii Mondiale, ai zice că Școala Veche din cel mai nordic oraș din România, Darabani, e mai norocoasă decât majoritatea unităților de învățământ. Dar nu e deloc așa. (Foto stiri.botosani.ro)

Citește mai mult