Sari la continut
alt

Corneliu Bodeacheck icon

Corneliu Bodea este CEO Adrem și Președinte al Centrului Român al Energiei.


Articole publicate check icon

motor - hernandez jose maria / Alamy / Alamy / Profimedia

Noi, românii, avem un talent de a scoate în evidență mai ales lucrurile care nu merg la noi. Este o pornire care vine, cred, dintr-un complex de inferioritate căpătat din anii comunismului. L-am văzut la ruși, la bulgari, poate mai puțin la cehi sau croați … Cumva râdem de noi înainte să râdă alții, arătând că ei – ceilalți români – sunt așa, noi personal știm mai bine și suntem diferiți. Suntem un popor de diferiți, de speciali.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon spital - covid - Foto Jack Guez / AFP / Profimedia

Apariția pandemiei a generat cel mai mare efort cunoscut al omenirii pentru lupta împotriva unuia dintre cele mai mari riscuri ce ar putea duce la extincția omenirii, în conformitate cu toate studiile majore și autorizate și anume riscul pandemiilor cu virusuri mortale. (Foto Jack Guez / AFP / Profimedia)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Ilustrație covid

Am mers la birou și acolo era liniște, am stat ore pe terasă și m-am gândit. Am pornit proiecte noi și am avut timp să înțeleg… să înțeleg ce făceam. Nu pretind că în acest fel au simțit toți și știu că sunt oameni care au fost deja loviți puternic de actuala criză. (Foto: Benoit Doppagne/ Zuma Press/ Profimedia)

Citește mai mult