Sari la continut
alt

Designist check icon

Designist.ro este primul proiect de publishing online din România, care îți prezintă tot ce te inspiră în materie de design: design interior, design de produs, arhitectură, evenimente de profil, spații publice, idei de amenajare, trend-uri, lifestyle etc.

Designist.ro își propune, prin conținutul original pe care îl livrează unui public consumator de design, să educe gusturi, să încurajeze inițiative locale și să promoveze cele mai valoroase proiecte de design românești.


Articole publicate check icon

designist doaga

„Am, probabil, peste 200 de butoaie strânse în ultimii 6 ani, de la butoiașe de 5 litri (cu doage lungi de 30 cm – butoaiele de lemn sunt realizate din scânduri îndoite, numite doage) până la budane gigant, cea mai mare fiind o budană din Dealu Mare, de 15.000 litri, cu doagele lungi de 2.4 m…” (Sursa foto: DOAGA STUDIO)

Citește mai mult

Casa Priscu - Designist

Așadar, punem toate luminile pe fosta casă a inginerului Radu Prișcu, hidrotehnicianul care a proiectat colosul de beton al Barajului Vidraru. La fel de trainică, construită în același an cu inaugurarea barajului – 1966 – s-a dovedit și locuința domnului Prișcu din cartierul bucureștean Primăverii, acum reședința unei familii faine cu doi copii și un labrador.

Citește mai mult

spa - designist

Încă de la început, apartamentul spațios – 75 mp – a fost gândit ca un mic SPA, o oază de liniște, care invită la relaxare și… vacanță. Intrarea în locuință se face direct în livingul delimitat de o bucătarie simpatică cu accente industriale, locul unde se îmbină subtil elemente metalice și detalii aurii – rafturile, mânerele și butonii mobilierului. (Sursa foto: Birou 2deco Studio)

Citește mai mult