Sari la continut
alt

Despre oamenicheck icon

Un portal către povești de spus mai departe. Despre lume, așa cum o trăim. Și despre oameni, așa cum ni se dezvăluie. 


Articole publicate check icon

rezolutii getty

Ne creionăm rezoluții, ne imaginăm revoluții personale, avem elanul, siguranța şi aroganța unui nou început. „Voi slăbi”, „voi învăța germană", „voi petrece mai mult timp cu familia", „voi ieşi mai des în week-end" – câte proiecte pe cap de individ ducem cu adevărat mai departe?! (Foto Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

Moșul copilăriei

Copleșită, dar mândră, timidă, dar bucuroasă, recit și cânt tot ce știu în fața unui domn cu plete și cu o barbă stufoasă adevărată, învăluit într-o șubă de cioban, cu o voce groasă, ca de tunet, sprijinit într-un toiag ce pare că l-a moștenit direct de la Burebista. (Foto: Guliver/ Getty Images)

Citește mai mult

Târgul de Crăciun 2019

Am venit să le mulțumesc în gând unor oameni pe care nu i-am cunoscut pentru toate libertățile pe care astăzi le cunosc din plin. Libertățile simple, de a râde și de a gândi, de a crea și de a îndrăzni, de a fi fără frică cel care ești, în fiecare zi.

Citește mai mult

Oana Pellea - FB

Într-o seară de iulie, alungând norii și ploaia, Oana Pellea ne-a jucat cu generozitate filmul clipelor ei supreme de libertate. Ne-am lăsat proiectați în trecutul și în visurile ei, iar ea ne-a invitat fără șovăire să-i străbatem gândurile, temerile și trăirile cele mai intense. (Foto Facebook/Oana Pellea)

Citește mai mult

Soți mâini

Nu cred că în clipa în care eram în pragul bisericii, cu machiajul meu perfect și cu voalul fluturând printre visuri, am avut în minte dimensiunea reală a ceea ce vor însemna zece ani de căsnicie. (Foto: Guliver Getty Images)

Citește mai mult