Sari la continut
alt

Iulia Bahovski check icon

Născută în România, absolventă a Facultății de Jurnalism din Sofia, Bulgaria, Iulia Bahovski este traducător, trainer și consultant freelancer în domeniul Comunicare. Pasionată de vorbe și cuvinte, scrie povești despre oameni, fapte, locuri și întâmplări, în cele două platforme pe care le-a fondat: www.mybg.biz în limba română, și www.myro.biz în limba bulgară. 


Articole publicate check icon

Hanul Solacolu

Printre gunoaie, cărămizi căzute și bucăți de tencuială desprinse de pe zidurile crăpate, fără acoperiș și fără geamuri la ferestre, cu scânduri rupte în loc de uși, c-un ochi plânge, c-un altul parcă-începe-a râde, vestitul Han Solacolu – clădirea care chiar dacă arată jalnic, îți face inima să tresară numai la gândul frumuseții ei de-odinioară. (Foto: Alberto Groșescu)

Citește mai mult

Kiril Petkov

Bate vântul schimbării în Bulgaria. După alegerile parlamentare și prezidențiale de duminică, 14 noiembrie, optimismul și speranța descrețesc ușor frunțile bulgarilor înecați și ei, parcă, de criza sanitară, de instabilitate politică, de corupție și lipsa reformelor profunde. Foto: Getty Images

Citește mai mult