Sari la continut
alt

Lev Fejescheck icon

Lev Fejes, este doctor în Criminal Justice. Titlul de doctor l-a dobândit la Michigan State University, unde a fost angajat ca asistent în cercetare în cadrul Centrului de Anti-Contrafacere și Protecția Produselor. În prezent, este cercetător afiliat la Centrul pentru Studiul Democrației și la Institutul de Cercetare Făgăraș.


Articole publicate check icon

Vilă abandonată

Proprietățile abandonate sau neîngrijite sunt o problemă nu numai în orașele mici din România, dar și în centre urbane cosmopolite precum Cluj-Napoca și București. Este aproape imposibil să te plimbi pe străzile Bucureștiului fără să dai de un teren acoperit de gunoaie – nu de puține ori amplasat chiar între două vile somptuoase – sau de clădiri care stau să cadă la cea mai mică adiere de vânt sau la o brumă de cutremur.

Citește mai mult

Politia Romana-Octav Ganea

Începem să fim mai atenți cu cine ne urcăm în lift, cine stă în spatele nostru în metrou, să ținem mai tare de cureaua de la poșetă sau rucsac, să ne ferim de la a ne aventura în zonele în care s-au raportat infracțiuni în ultima perioadă, o atitudine generală de neîncredere față de necunoscuți și față de organele de ordine. Iar, la rândul lor, aceste schimbări au efecte perverse asupra societății. (Foto: Octav Ganea/Inquam Photos)

Citește mai mult

Protest Piața Victoriei 112

Dat fiind că polițistul are o astfel de putere, este esențial să ne asigurăm că omul care îmbracă hainele ce i-o conferă este de o calitate excepțională, cu repere morale puternice, cu o etică impecabilă a muncii, cu cunoștințe și training adecvat și, nu în ultimul rând, că posedă abilități fizice necesare desfășurării sarcinilor de serviciu. (Foto: Inquam Photos)

Citește mai mult