Sari la continut
alt

Marco Darius Badeacheck icon

Jurnalist cu studii juridice și socio-politice, care face parte din echipa Digi24.ro. Pasionat de mediu, radio și geopolitică, pune foarte mult întrebări, îi place să caute explicații și să citească printre rânduri. Crede în puterea comunităților de a schimba percepții și de a genera soluții la problemele care ne guvernează existența. 


Articole publicate check icon

Demonstranți israeliani

Benjamin Netanyahu, politicianul supranumit „magicianul” pentru priceperea sa de a obține victorii politice majore (care să-i hrănească interesele personale și ale partidului său), urmează să plece acasă după ce a dominat politica israeliană mai bine de două decenii și a guvernat fără întrerupere în ultimii 12 ani. (Foto: Profimedia)

Citește mai mult

Poluare industrială

Bruxelles-ul vrea să lovească două păsări cu o singură piatră: să ofere condiții de concurență echitabile pentru companiile europene, încurajând în același timp mai multe acțiuni climatice din partea țărilor din afara blocului comunitar. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Roman Protasevich

„Mi se pare grav că nu mai poți să ai încredere în dispecerii de zbor. Nu a existat așa ceva până acum, ca un dispecer de zbor să inventeze un atentat terorist, să inventeze bombe la bord ca să-ți atragă nava pe un aeroport. Asta mi se pare extrem de grav. Din momentul asta ne putem aștepta la orice”, spune Armand Goșu. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Vaccin Pfizer

Patriarhia Română a transmis, printr-un comunicat remis la sfârșitul săptămânii trecute către presă, că "salută vestea bună a apariției vaccinului care ar putea diminua și stopa actuala pandemie" și că "a fost și rămâne favorabilă vaccinării", însă subliniază că biserica nu se poate pronunța în probleme de ordin strict medical, "cu atât mai mult, în cazul unui vaccin recent care nu a mai fost folosit și despre care specialiștii în domeniu se pronunță ei înșiși în mod gradual sau diferit". (Foto: Backyard Productions/ Alamy/ Profimedia)

Citește mai mult