Sari la continut
alt

Paul Kasprovschicheck icon

Paul Kasprovschi este senior consultant Graffiti PR, unde se ocupă de de strategie de brand si comunicare. Totodată este membru fondator al Fundației Comunitare București și profesor asociat al Universității București pentru programul de master al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.


Articole publicate check icon

Klaus Iohannis - FB

Mijlocul terenului este un ținut iluzoriu. Este simplu ce se va întâmpla la începutul lui 2018. Fie ramânem o democrație – cu toate imperfecțiunile sale, dar democrație – fie ne căptușim cu o dictatură în care politicienii actualei Puteri vor dispune discreționar și sfidător de banii noștri și în general cam de toată Țara.

Citește mai mult

Teach for Romania

A început școala. Și cu ea o grămadă de griji și de întrebări. Și dacă grijile și întrebările tale sunt despre „unde parchez lângă școală”, „cum o fi doamna cea nouă” sau chiar și „ce mă fac cu manualele” ești dintre cei mai norocoși. Chiar dacă grijile sau întrebările sunt despre „nu are școala aviz de funcționare”, tot nu sunt ieșite din normă.

Citește mai mult

Violența domestică

Datele astea arată foarte clar că pericolul care amenință, distruge familii și ucide oameni acum și de mult timp este violența în familie. Tema căsătoriei între persoane de același sex a mișcat mase întregi de oameni, emoții, instituții și a ținut mult timp topul agendei publice. Rezultatul: a reușit să ne scindeze. (Foto: Ioana Epure/Inquam Photos)

Citește mai mult

Protest Piața Victoriei

Domnule Dragnea, prin acțiunile și declarația Dumneavoastră din ultimele zile ați abrogat conflictul dintre generații din națiunea mea. Și nu o să vă mulțumesc pentru asta. După cum nu îi mulțumești incendiului care îți mistuie casa, pentru faptul că oamenii din comunitate se solidarizeaza cu tine și îți stau aproape toți ca unul. (Foto: Alberto Groșescu)

Citește mai mult