Sari la continut
alt

Radu Burnetecheck icon

Radu Burnete este pasionat de istorie și filozofie politică, a studiat la București, Washington și Viena și este în prezent directorul Confederatiei Patronale Concordia.


Articole publicate check icon

Stație Transelectrica

În ceea ce-i privește pe consumatorii casnici, rămân două erori de design, pe care nimeni nu pare să mai dorească să le corecteze. Prima este că cetățenii ar trebui sprijiniți în funcție de venit, nu de consum. A doua este că ar fi fost mai bine să primească direct bani sau vouchere pentru plata energiei, dar să fie expuși la prețurile reale. Pe unii i-ar fi determinat să reducă consumul și să înțeleagă cât este de scumpă este energia. (Foto: Inquam Photos)

Citește mai mult

Racheta pe care scrie pentru copii

Vina asta colectivă nu poate fi folosită drept scut de criminalii care comandă și brutele care execută masacrele din Ucraina. Nu poate vreunul să spună că așa au fost vremurile. Așa au fost ordinele. Să violezi în grup o copilă de 14 ani și să tragi cu racheta într-o mulțime de civili care vor să fugă de război implică o responsabilitate individuală cât se poate de clară. (Foto: AFP/ Profimedia)

Citește mai mult