Sari la continut
alt

Radu Turcescucheck icon

Este consultant strategic de PR, specializat în Crisis Management, Reputation Management și comunicare de Leadership. Ajută lideri de companii să influențeze opinia publică, într-o lume dominată de necunoscut.


Articole publicate check icon

Klaus Iohannis - Foto: Alberto Grosescu / Alamy / Alamy / Profimedia)

Imaginea președintelui Iohannis este încă bună. Se bucură de o cotă de încredere serioasă, ce a fost construită și întreținută bine pe timpul pandemiei. Mai mult decât atât, românii consideră instituția prezidențială mult mai importantă decât, de exemplu, parlamentul. (Foto: Alberto Grosescu / Alamy / Alamy / Profimedia)

Citește mai mult

Klaus Iohannis - maini impreunate - Foto presidency.ro

Odată cu izbucnirea pandemiei Covid-19 în România, președintele parcă s-a transformat. Ieșiri dese, comunicări continue, directe, uneori chiar dure. Oamenii au nevoie de lideri, iar românii în special. A reușit să strângă parte din popor în jurul său. (Foto presidency.ro)

Citește mai mult

Victor Costache -  Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

“Scandalul cu ministrul Sănătății” mi-a atras atenția, în special din perspectiva evidentelor reacții din partea opiniei publice, împărțite însă în două categorii. Practic, unii au susținut că acest scandal este un răspuns al sistemului, în timp ce alții au criticat destul de serios alegerile domnului ministru. (Foto: Octav Ganea/Inquam Photos)

Citește mai mult