Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De cinci ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Cât a plătit Liviu Dragnea pentru a se poza la cina cu Donald Trump?

Liderul PSD, Liviu Dragnea, ar fi putut plăti pentru întâlnirea de la „cina în format restrâns” cu președintele ales Donald Trump aproximativ un milion de dolari, potrivit „mercurialului” publicat în noiembrie de The New York Times

Și publicația americană Politico scrie, citând o broșură că pentru o cină cu vice-președintele ales Mike Pence, cei interesați trebuie să plătească între 500.000 de dolari și 1.000.000 de dolari, iar ca „bonus” în sumă este inclusă prezența președintelui ales, Donald Trump.

Publicația The New York Times a aflat ce și cu cât poate fi cumpărat:

Pentru peste un milion de dolari:

4 bilete la un prânz oficial cu membri ai cabinetului și Congresului

4 bilete la o cină privată cu vicepreședintele ales Pence și soția

8 bilete la o întâlnire cu doamnele din „prima familie”

8 bilete la o cină la care își fac apariția președintele ales Donald Trump și vicepreședintele ales Mike Pence

8 bilete VIP la parada inaugurală și la ceremonia jurământului.

Pentru o sumă cuprinsă între 500.000 și un milion de dolari:

2 bilete la întâlnirea cu doamnele

4 bilete VIP la paradă

4 bilete la jurământ

Între 250.000 și 500.000 de dolari:

2 bilete la întâlnirea cu doamnele și cina cu lumânări

4 bilete la paradă, concert și artificii

2 bilete la bal

2 bilete la ceremonia jurământului. 

(Foto captura nytimes.com)

Liderul PSD Liviu Dragnea a postat joi seara pe Facebook câteva poze de la „o cină în format restrâns” la care a participat alături de președintele ales al SUA Donald Trump. Dragnea a fost însoțit de premierul Sorin Grindeanu.

(Foto Facebook/Liviu Dragnea)

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Stimați cometatori, sunteți incredibili :))
  Cum dracu n-a sesizat NIMENI ce scrie foarte clar prima propoziție a manipulării de doi lei (care, de necrezut, funcționează!!!):
  "Liderul PSD, Liviu Dragnea, AR FI PUTUT PLĂTI pentru întâlnirea" etc. etc.
  Adică nu există niciun fel de informație că ar fi plătit ceva!
  :)))))
  • Like 0
  • @ Mihai Cirip
   Este vorba despre o cutumă a limbajului jurnalistic, prezentă în toate știrile: „ cum dracu” sesizați numai acum???
   • Like 0
  • @ aurora oncescu
   Păi tocmai asta am sesizat, cutuma manipulării jurnalistice, din spatele căreia transpare falsa presupunere pe care toți comentatorii de aici o iau drept bună ;)
   • Like 0
 • Bani? Asta se poate afla, dacă se vrea, cu plus, minus... Întrebarea este alta? Dacă s-a anunțat că singurul reprezentant al statului, la acest eveniment, este ambasadorul României în SUA, pe cine au reprezentat cei doi? Ce cautau acolo, fără a avea mandat de a reprezenta țărișoara asta? La asta răspundeți! Îi va lua cineva la întrebări? Sau fiecare face ce vrea și cum vrea în țara asta?
  • Like 0
 • Cum interpretez eu fotografia?Neamuri proaste,țopîrlani,mitocani și politicieni cu mentalitate de slugi nu sunt doar în România.
  Ce văd?Alde Trump,președinte ales la acel moment și cîțiva apropiați stau la o masă,parcă așteaptă să le pună vreo slugă blidurile cu jumări și ceva bastîrci cu trăscău,și pentru că personalul întîrzia și nu le umpluse masa,au găsit cîteva secunde să-și întindă laba spre un pîrlit oarecare...venit de pe undeva din lumea asta...uneori trebuiesc primiți și jupuiții,dar numai dacă plătesc mult și anticipat,ca toate nulitățile din politica măruntă.
  Nici măcar nu s-a obosit Trump să se ridice înainte de a-și întinde varstul spre garidul ăsta venit din Europa,după față parcă nu e nici afgan și nici iranian,dar suspect sigur este.
  Și deja încă liberul Dragnea se laudă că i s-a întins mîna de către cel ce va fi președintele SUA.A și postat poza!!!Probabil că nu se va mai spăla pînă cînd nu va ajunge la Jilava,și acolo,la vizita medicală,va trebui să se spele,și va pierde patina Trump-iană.
  • Like 0
 • check icon
  Și cine a plătit?
  Bujjetul?
  Sper că nu.
  Ei, nu...
  • Like 1
 • Ceeea ce spuneti aici este incredibil. Este incredibil ca noi stim ceva dar atat. Adica Dragnea si Grindeanu au platit un milion de dolari ca sa mearga la acea intalnire? Serios? Si noi ce dracu facem? Popor mai prost nu cred ca mai exista.
  • Like 1
  • @
   Am pus si eu niste intrebari domnule Mircea. Normal ca nu stiu ce se intampla. Nimeni nu spune ce se intampla. Poate stiti dvs. Ne spuneti si noua sau e mai interesant sa fim discreti si secretosi. Toata lumea spune ca stie lucruri dar nu le spune pentru ca sunt secrete. Aceasta atitudine este a unui pustan care pentru a fi interesant spune ca stie multe dar nu le spune...se poarta misterios ca sa para important si placut. Aceasta este atitudinea acestui popor dupa cum o vad eu.
   Ma rog.....ideea este ca eu am adresat niste intrebari, nu am afirmat nimic. Pentru ca eu nu stiu nimic. Nu sunt buna de nimic. Trebuie sa muncesc si sa tac.
   • Like 0
  • @
   Gratis nu a fost,cu certitudine."Invitația"a fost mijlocită de cei doi consilieri israelieni ai campaniei electorale a PSD,amici cu E.Broidy.așa că rămâne întrebarea CE s-a dat,sau ce s-a promis,la schimb.
   • Like 0
  • @
   De acord cu dv.!
   • Like 0
 • bluenavy check icon
  Ce-i drept e drept: omul chiar a spus cinstit ca si-a dat seama cu surpindere de cate resurse are tara...
  • Like 0
 • Macar daca ar plăti Dragnea din banii lor si nu de la stat. Dar nu sunt sigur. Banditii tot bandiți.
  • Like 1


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult