Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De trei ani, peste 300 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Ce a răspuns Liviu Dragnea la întrebarea de ce merge cu elicopterul în țară

Dragnea la Țebea

(În imagine, Liviu Dragnea pe aerodromul de la Săulești / Foto: Glasul Hunedoarei)

Liderul PSD Liviu Dragnea a admis marți că la sfârșit de săptămână s-a deplasat cu elicopterul la sărbătorile naţionale de la Ţebea, precizând că și-a plătit cursa ca „persoană fizică”.

Întrebat de jurnaliști care a fost costul deplasării, Dragnea a evitat un răspuns: „Ei, asta-i bună! Nu vreau să stric piaţa”.

Președintele PSD a explicat că ales acest mijloc de transport pentru „siguranță”. 

Glasul Hunedoarei a scris că Liviu Dragnea a ajuns la Țebea cu un elicopter privat, al unei firme din Brașov, evitând astfel traficul aglomerat. Surse citate de publicație au declarat că zborul cu elicopterul, timp de o oră, costă 1.500 de euro, iar drumul până la București este parcurs în peste o oră și jumătate. Astfel că prețul pentru deplasarea dus-întors ar fi fost de circa 5.000 de euro.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • "Președintele PSD a explicat că ales acest mijloc de transport pentru „siguranță”." Parca as fi avut nevoie de putin adaos la scarba ce deja mi-o provoaca acest specimen de politruc infractor condamnat penal.

  Toti imbecilii gasesc mijloace sa fenteze traficul (de care tot ei au avut grija sa se afle in starea actuala) - iar plebea trebuie sa indure conditiile pe care le avem asigurate de onor "conducatorii" de atata amar de vreme. Ah, iar plata "pe persoana fizica" (venghelie reloaded) este din salariul ala de parlamentar - nu?
  • Like 3
  • @ Iron Spike
   Să ne explice cum dintr-un salariu de 1000 de euro, a plătit 5000. Sau poate o să mănânce numai ceai cu pâine în următoarele luni.
   • Like 0
 • Anon check icon
  America de Sud nu e atat de departe pe cat pare.
  • Like 3


Îți recomandăm

Foto pentru textul Arinei Angelescu

Plec în oraș. Nu apuc să conduc prea mult când aud telefonul. E mama, care rămăsese cu cel mic. Inima îmi bate deja mai tare. Îmi trec tot felul de scenarii prin cap. Niciunul prea fericit. Răspund. Nu e mama. E băiețelul meu. Plânge în hohote și lasă puțin spațiu ca eu să înțeleg ceva. Nu-știu-ce grisine pe care le-am uitat acasă?!

Citește mai mult

Andrei Ene

AntiFragile, un startup care dezvoltă un sistem de etichete inteligente, care permit monitorizarea de la distanță a coletelor pe parcursul procesului de transport, a fost desemnat vineri seara câștigătorul competiției UPGRADE 100 Floors Elevator Pitch. Pe scurt, eticheta își schimbă culoarea dacă pachetul a fost scăpat de curieri.

Citește mai mult