Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

Ce a răspuns Liviu Dragnea la întrebarea de ce merge cu elicopterul în țară

Dragnea la Țebea

(În imagine, Liviu Dragnea pe aerodromul de la Săulești / Foto: Glasul Hunedoarei)

Liderul PSD Liviu Dragnea a admis marți că la sfârșit de săptămână s-a deplasat cu elicopterul la sărbătorile naţionale de la Ţebea, precizând că și-a plătit cursa ca „persoană fizică”.

Întrebat de jurnaliști care a fost costul deplasării, Dragnea a evitat un răspuns: „Ei, asta-i bună! Nu vreau să stric piaţa”.

Președintele PSD a explicat că ales acest mijloc de transport pentru „siguranță”. 

Glasul Hunedoarei a scris că Liviu Dragnea a ajuns la Țebea cu un elicopter privat, al unei firme din Brașov, evitând astfel traficul aglomerat. Surse citate de publicație au declarat că zborul cu elicopterul, timp de o oră, costă 1.500 de euro, iar drumul până la București este parcurs în peste o oră și jumătate. Astfel că prețul pentru deplasarea dus-întors ar fi fost de circa 5.000 de euro.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • "Președintele PSD a explicat că ales acest mijloc de transport pentru „siguranță”." Parca as fi avut nevoie de putin adaos la scarba ce deja mi-o provoaca acest specimen de politruc infractor condamnat penal.

  Toti imbecilii gasesc mijloace sa fenteze traficul (de care tot ei au avut grija sa se afle in starea actuala) - iar plebea trebuie sa indure conditiile pe care le avem asigurate de onor "conducatorii" de atata amar de vreme. Ah, iar plata "pe persoana fizica" (venghelie reloaded) este din salariul ala de parlamentar - nu?
  • Like 3
  • @ Iron Spike
   Să ne explice cum dintr-un salariu de 1000 de euro, a plătit 5000. Sau poate o să mănânce numai ceai cu pâine în următoarele luni.
   • Like 0
 • Anon check icon
  America de Sud nu e atat de departe pe cat pare.
  • Like 3


Îți recomandăm

litoral 2021

Totul a pornit de la o simplă aluniță pe care o avea pe spate, din naștere. Mereu râdea cu părinții ei - era alunița după care o puteau recunoaște imediat, în cazul în care ar fi pierdut-o pe malul mării. (Foto: Rob Wilkinson / Alamy / Alamy / Profimedia)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Echipa de fericire

„Am tras de mine cât am putut și la 11 și 50 de minute știu că a venit pe lume Teodor. I-am auzit pentru prima dată glasul, l-am simțit pe pieptul meu, i-am văzut pielea, am știut că i s-a pus sângele în mișcare... că a venit pe lume, de fapt”- Alexandra povestește zâmbind cele mai intense 40 de minute din viața ei.

Citește mai mult

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult