Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De trei ani, peste 300 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Ce a răspuns Liviu Dragnea la întrebarea de ce merge cu elicopterul în țară

Dragnea la Țebea

(În imagine, Liviu Dragnea pe aerodromul de la Săulești / Foto: Glasul Hunedoarei)

Liderul PSD Liviu Dragnea a admis marți că la sfârșit de săptămână s-a deplasat cu elicopterul la sărbătorile naţionale de la Ţebea, precizând că și-a plătit cursa ca „persoană fizică”.

Întrebat de jurnaliști care a fost costul deplasării, Dragnea a evitat un răspuns: „Ei, asta-i bună! Nu vreau să stric piaţa”.

Președintele PSD a explicat că ales acest mijloc de transport pentru „siguranță”. 

Glasul Hunedoarei a scris că Liviu Dragnea a ajuns la Țebea cu un elicopter privat, al unei firme din Brașov, evitând astfel traficul aglomerat. Surse citate de publicație au declarat că zborul cu elicopterul, timp de o oră, costă 1.500 de euro, iar drumul până la București este parcurs în peste o oră și jumătate. Astfel că prețul pentru deplasarea dus-întors ar fi fost de circa 5.000 de euro.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • "Președintele PSD a explicat că ales acest mijloc de transport pentru „siguranță”." Parca as fi avut nevoie de putin adaos la scarba ce deja mi-o provoaca acest specimen de politruc infractor condamnat penal.

  Toti imbecilii gasesc mijloace sa fenteze traficul (de care tot ei au avut grija sa se afle in starea actuala) - iar plebea trebuie sa indure conditiile pe care le avem asigurate de onor "conducatorii" de atata amar de vreme. Ah, iar plata "pe persoana fizica" (venghelie reloaded) este din salariul ala de parlamentar - nu?
  • Like 3
  • @ Iron Spike
   Să ne explice cum dintr-un salariu de 1000 de euro, a plătit 5000. Sau poate o să mănânce numai ceai cu pâine în următoarele luni.
   • Like 0
 • Anon check icon
  America de Sud nu e atat de departe pe cat pare.
  • Like 3


Îți recomandăm

Bursa BT Roberto Marzanati la Executive MBA University of Hull

Competiția la Executive MBA University of Hull din Cluj-Napoca, program acreditat internațional, este deschisă celor care doresc să facă un pas înainte în dezvoltarea profesională şi personală, indiferent de domeniul în care lucrează, public sau privat. Candidații trebuie să aibă cel puțin 3 ani experiență în management după terminarea studiilor şi să cunoască limba engleză la nivel avansat.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Allkimik

În urmă cu 12 ani, a plecat în India, în vacanță, cu un aparat digital scump și un altul ieftin, pe film, cu care a făcut poze mai mult seara, fără să aibă nicio așteptare de la ele. Când le-a developat la un atelier, a rămas surprins de profunzimea imaginilor și, ținând în mână diapozitivele, a avut revelația prezenței fizice a fotografiei.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Chef Alex Dumitru

Bună parte dintre ingredientele proaspete pe care le utilizează în rețetele sale de adevărat făuritor de gust, chef Alex Dumitru le cumpără, de două-trei ori pe săptămână, din Piețele Obor, Domenii și Matache. Merge doar la producători testați, care au întotdeauna grijă să îi ofere materii prime de calitate. Totul trebuie să fie proaspăt, de sezon.

Citește mai mult