Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Ce înseamnă MAGA

„If I don`t get elected, it`s going to be a bloodbath for the whole country, and that`ll be the least of it”. Așa a răcnit Trumpf la adunarea electorală MAGA de la Dayton, Ohio. „Dacă nu sunt ales, va să fie o baie de sânge în întreaga țară, și va fi cea din urmă”. Aceste vorbe ale lui Trumpf, plasate într-un puhoi de insulte și acuzații fără nicio dovadă la adresa lui Joe Biden, minciuni sfruntate, afirmații bubuitoare bazate pe nimic, confirmă ceea ce subsemnatul tot spun de mult: If Trumpf get elected, dacă Trumpf e ales, asta înseamnă moartea anunțată a democrației în America. Un individ care nu concepe să nu fie ales, amenințând cu o baie de sânge națională, e limpede că va înșfăca puterea ca să nu-i mai dea drumul niciodată. Cu Trumpf la Casa Albă, următoarele alegeri americane, în 2028, vor fi aidoma celor desfășurate acum în Rusia lui Putin. Asta înseamnă Make America Great Again.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.Îți recomandăm

Testat e Hot

Vreau să vă arăt azi un program inedit de educație la firul ierbii: el începe chiar pe pajiștea a două festivaluri care atrag în fiecare an zeci de mii de tineri și își propune să fie un fel de curs introductiv într-o materie pe care școala românească se jenează să o predea.

Citește mai mult

BT Go

Într-o eră în care tehnologia avansează rapid, IMM-urile sunt nevoite să adopte rapid inovații digitale pentru a rămâne competitive și a profita de oportunitățile de pe piață. Serviciile care simplifică birocrația permit antreprenorilor să se concentreze pe inovație și dezvoltarea afacerilor lor.

Citește mai mult

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult