Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de patru ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră și testați viitorul tehnologiei. Am implementat conversația vocală direct în browser. Apăsând pe butonul de microfon, puteți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Ce mai zic releele: binomul, ONG-urile, corporațiile și masonii scot tinerii frumoși și liberi duminică în stradă contra borfașilor noștri

Relee

Dragă simpatizant al iniţiativelor noului guvern,

Ca întotdeauna, şi de această dată ai dreptate.

Românii care au ieşit şi vor mai ieşi în stradă pentru că nu doresc să vadă aprobată OUG privind amnistia şi graţierea sunt sorosişti şi cioloșişti ignari, nazişti, bolşevici, golani, lepre, vânduţi americanilor, vânduţi şi ruşilor, de fapt, ce mai tura-vura, sunt vânduţi tuturor intereselor oculte care au rolul de a aservi pe vecie ţărişoara pe care tu şi numai tu o iubeşti cu adevărat.

Ai dreptate, românii care, din acest motiv sau altele similare, vor ieşi pe ger şi în zilele următoare sunt nişte sclavi şterşi şi slugarnici, îngroziţi că laptele şi mierea promise de noul guvern îţi vor reveni ţie, nu şi lor. Sunt cătrăniţi rău, pentru că aşa i-a manipulat binomul.

Bineînţeles că, şi de acum înainte, se vor aduna în marile oraşe din ţară NU din proprie iniţiativă, deoarece ei, spre deosebire de tine, nu gândesc. ONG-urile, corporaţiile, masonii, Darth Vader, şeful de la Starbucks şi patronii evrei de mall-uri gândesc în locul lor şi le-au spus, prin intermediul releelor, foarte răspicat: dacă nu ieşiţi în stradă, inclusiv la -10 grade, să protestaţi împotriva celui care, deunăzi, s-a pozat cu Marele Blond alături de premier, chelneri şi ceilalţi angajaţi ai hotelului, s-a hales-bules de voi! CIP-ul care este implantat în creierul vostru va exploda în minutul în care veţi refuza să vă supuneţi ordinelor primite de la stăpân. Şi nu doar voi veţi exploda, ci şi vecinii voştri şi vecinii vecinilor voştri, în veacul vecilor! 

Astfel, dacă locuieşti în acelaşi cartier cu un sorosist, iar tu, bine intenţionat, îl înghesui într-un colţ şi, cu măciuca argumentelor, îi îndeşi pe ţeastă cruntul adevăr în posesia căruia (doar tu) te afli şi soroistul, acceptându-l, va refuza să execute ordinul stăpânului şi nu va mai ieşi în stradă, să ştii că va exploda nu doar el, ci şi tu.

Prin urmare, mai bine lasă-l în plata Domnului! Domnului Soroş, desigur!

Ah, da, aici trebuie făcut neapărat o paranteză: cunoaştem foarte bine că preşedintele şi restul sorosiştilor nu au fost „invitaţi” la învestirea lui Trump pentru că erau indezirabili în ochii americanilor. Dar nu şi românii care ies în stradă. Aceştia, fiind spălaţi pe creier de BBC, CNN, RFI, Deutche Welle şi alte canale sorosiste, nu filtrează realitatea la care doar tu ai acces urmărind deontologi de calibru la televiziunile tale premium, obiective şi profi. Nu dăm numele acestor televiziuni ca să nu facem de ocară BBC-ul, ştii bine.

Ca să revin, sorosiştii sunt chitiţi să iasă în stradă. O ştiu din releu sigur. Dar cum într-o democraţie e loc pentru toată lumea, iaca ce poţi face: când ei vor ieşi să protesteze cum li s-a ordonat, tu, spirit liber şi neîngrădit, poţi ieşi la rându-ţi în stradă, alături de alţi români verzi şi frumoşi, de-un leat cu tine, să protestaţi pentru punerea în aplicare a ordonanţei privind amnistia şi graţierea colectivă a puşcăriaşilor naţiei.

Nimic nu vă va opri.

Atât că, în timp ce veţi lupta pentru graţierea puşcăriaşilor, e posibil ca alte cluburi (Fratelli, Hard Rock Cafe, Embassy, Green Hours etc.), inspirate de reţeta Bamboo, pe filiera Colectiv, să fie vizitate de incendii puternice, produse cu scopul declarat de a schimba actualul guvern. Să ştii că la mijloc va fi doar mâna malefică a lui Soroş care, spun aceleaşi relee oculte, ar fi hotărât să dea foc întregului Bucureşti, aşa cum a dat Nero foc Romei, numai să îi ţină pe puşcăriaşii neamului în puşcării.

Îţi dai seama ce nenorocit? Cum vrea el să saboteze ţărişoara căreia tu îi vrei binele?

Nu îţi ascund, vei trece prin mari încercări, să lupţi cu partea întunecată a forţei nu va fi uşor, dar, dacă iei cu tine o poză cu Arsenie Boca, ea te va păzi în ceasurile grele de Necuratul Soroş! Iar când îţi va fi şi mai greu, intră pe Facebook şi întremează-te mental cu poza marilor patrioţi ai ţării în compania Marelui Blond!

Pentru sorosişti, ah, iartă-mă că bârfesc, dar ei pretind că aceste poze seamănă îngrozitor cu fotografiile cocalarilor care merg la Saloanele Auto să se imortalizeze lângă maşini scumpe în speranţa că, uploadate pe mediile de socializare, piţipoancele vor înţelege altceva.

Îţi vine să crezi una ca asta? Bine, oricum „naziştii” nu gândesc pentru ei.

Mă opresc aici şi nu uita că tu, spre deosebire de sorosişti, poţi ieşi în stradă, la -10 grade, să militezi pentru graţierea corupţilor din proprie iniţiativă!

Fiindcă Piaţa Universităţii e şi a ta, nu doar a lor!

E a tuturor românilor!

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Cri check icon
  Eforturile D-lui Mihnea Rudoiu de a scrie un articol in cheie ironica afecteaza insa claritatea si conciziunea mesajului pe care a dorit sa-l transmita.
  Ironia este menita, ca principiu, sa sublinieze o idee, nu sa o faca neinteligibila. Dar e dreptul autorului sa-si formuleze ideile dupa voia domniei sale.
  Eu insa voi incerca sa subliniez cateva aspecte, fara nicio ironie.
  1. Orice meeting necesita autorizarea sa de catre Primarie. Insa probabil ca ideile vehiculate de protestatari au fost atat de nobile si de importante pentru viitorul natiunii, incat nimeni nu le-a cerut vreo autorizatie, astfel ca oamenii au putut defila liber prin tot Bucurestiul, paziti cu dragoste si delicatete de doar o mana de jandarmi.
  La meetingul pentru unirea cu Basarabia, tinut in toamna trecuta si autorizat de Primarie, jandarmii au facut insa prapad: i-au imprastiat pe manifestanti, iar liderii au fost "mangaiati" dragastos cu bastoanele si li s-a oferit un tur gratuit al Capitalei in duba jandameriei, pana la sediul Politiei.
  2. Numeroasele abuzuri comise de sistemul judiciar din Romania, condamnate si sanctionate la CEDO, nu au trezit nicio dorinta de protest; incalcarea grava a drepturilor si libertatilor omului de catre Statul roman constituie pentru Presedinte si acolitii sai ( PNL, USR, Institutiile de forta ale Statului ), un subiect minor, neinteresant, astfel ca protestatarii de astazi nu au fost interesati. Poporul iese in strada doar daca exista riscul ipotetic ca vreunul dintre adversarii politici ai Presedintelui sa iasa mai devreme din puscarie; faptul ca unii semeni de-ai lor au fost incarcerati pe nedrept este irelevant pentru protestatarii de astazi ( si de manine si de poimaine, pana il vor scapa pe Johannis de rezultatul votului popular). Faptul ca o amarata a fost bagata pentru 4 ani la puscarie pentru furtul unui salam cu care vroia sa-si hraneasca copii flamanzi desigur ca este irelevant, nenorocita trebuie sa stea la parnaie 4 ani batuti pe muchie, iar statul se va ocupa de copii ei ramasi fara mama ( dar si fara tata, care i-a parasit de mult ). Cum sa dai o lege prin care sa o "ierti" pe o astfel de infractoare periculoasa ? Au dreptate protestatarii.
  3. Bine a facut Presedintele ca a participat la manifestatie, spiritul lor martial si incrancenarea lor trebuie stimulate astfel ca poate - poate, Presedintele va reusi sa anuleze in sfarsit rezultatul votului popular. Asa ca i-a indemnat pe oameni sa-si continue protestul.
  4. Participarea Presedintelui la o manifestatie anti-guvernamentala este o premiera in tarile UE, unde presedintii au cu totul alte treburi decat participarea la proteste publice; se pare ca si Ilescu e devenit un model pentru Johannis, nu doar Basescu. Ne amintim cu totii cum Iliescu era in fruntea multor proteste ale "oamenilor muncii" care protestau viguros impotriva partidelor si a ziarelor care erau contra FSN-ului.
  In anul de gratie 2017, Dl. Johannis vrea sa repete o istorie pe care, cel putin eu, o vroiam uitata si ne-repetabila: incitarea unor cetateni contra altor cetateni, contra unor partide si impotriva presei ostile domniei sale, exact si fix pe modelul Iliescu.
  Eu nu l-am suspectat niciodata pe Dl. Johannis de inteligenta si nici de moralitate sau de buna credinta; domnia sa confirma zilnic aceste lucruri.
  Pentru a-si indeplini ambitiile sale politice, adica "Parlamentul si Guvernul lui", domnul Presedinte este capabil de price: incitarea cetatenilor la actiuni contra partidelor care au castigat in mod legitim alegerile, contra presei, contra concetatenilor care au alte opinii si simpatii politice, etc.
  Dl. Johannis cunoaste foarte bine istoria, pentru ca domnia sa aplica in 2017 aceleasi metode utilizate de comunisti in anii '50 ai secolului trecut pentru a-si consolida puterea: incitarea cetatenilor unii contra altora, ostracizarea presei ne-aliniate, folosirea in acest scop a fortelor de represiune ale Statului comunist.
  Ce a urmat, se stie.
  Numai ca daca comunistii castigasera puterea in mod fraudulos, adversarii politici pe care astazi Johannis vrea sa-i desfiinteze prin aceleasi metode, au castigat alegerile in mod legal si legitim.
  Functia de mediator si de pacificator al societatii, mentionata in fisa postului de presedinte, este prea dificila pentru Dl. Johannis: ii lipsesc anvergura politica, moralitatea si inteligenta nativa. Dl. Johannis are o singura idee fixa: al domniei sale "Mein Kampf" cu PSD si ALDE.
  Iar incendiul de la Bamboo ii vine taman la tzanc pentru scopurile sale.
  Nu-mi ramane decat sa sper ca coalitia de la putere va avea ratiunea si inteligenta pe care Johannis nu le are, si astfel ca nu vor reactiona prin aducerea in strada a sustinatoriilor lor, mult mai numerosi.
  Miile de concetateni de-ai nostri care, de buna credinta, manifesteaza zilnic, indurand gerul iernii, sunt, din pacate, nu sustinatorii vreunei idei nobile si cu impact national, ci doar uneltele cu care Johannis vrea sa-si consolideze propria sa putere si sa se rafuiasca cu adversarii politici.
  Cand acesti oameni vor realiza ca au fost doar pionii unui "sah politic" mizerabil si anti-democratic, s-ar putea sa fie prea tarziu.
  Ei ar trebui doar sa re-citeasca istoria anilor '50 din Romania, sau istoria anilor '20 din Rusia bolsevica.


  • Like 0
  • @ Cri
   check icon
   Bun răspuns?
   Nu, pentru că are atât de multe litere lipsă, atâtea cacofonii și fraze fără cap și fără coadă, încât sunt convins că autorul este un susținător real al psd - dragnea - unii pușcăriași!
   A propos, partea aceea cu mama care a furat un salam ca să-și hrănească bieții copilași m-a impresionat profund: iată un motiv perfect pentru a justifica încălcarea legii - pe aceeași linie, și săracii ponta - ghiță - șova - voiculescu - etc trebuie înțeleși , că le mureau amantele și vilele de foame! Scuze, trebuia să înțeleg că ironia nu este înțeleasă decât dacă este extrem de grosieră sau chiar injurioasă: puteți să nu citiți răspunsul meu, nu ar face decât să vă enerveze și nu să vă pună pe gânduri!

   ... să-și hrănească cei patru copilași ... curgeți lacrimile mele, spuse psd-istul ...
   • Like 1
  • @
   Cri check icon
   1. Am citit cu atentie raspunsul Dvs, asa cum fac intotdeauna cand vreun cititor imi face onoarea de a-mi raspunde.
   2. Daca Dvs nu sunteti impresionat de faptul ca o amarata primeste 4 ani de incarcerare pentru furtul unui salam si al unei pungi de carne tocata cu care vroia sa-si hraneasca cei 4 copii, ei bine eu ma declar revoltat: copiii, ramasi fara mama ( incarcerata ) si fara tata ( care i-a parasit de mult ), vor trebui preluati de rude, ceea ce ma indoiesc; mai probabil vor fi institutionalizati;
   3. Un sistem juridic normal ar trebui sa aiba si valente educative, nu doar punitive. Tinand cont ca se afla la prima infractiune, in fond o gainarie, cred ca mai util ar fi fost ca ea sa-si ispaseasca pedeapsa prestand munca pentru comunitate; pentru furtisagul comis, femeia ar fi trebuit sa fie incarcerata doar in cazul refuzului de presta munca pentru comunitate sau in cazul recidivei.
   4. Mai trebuie mentionat ca au fost facute demersuri pentru gratierea acestei femei, dar Presedintele nostru, in spiritul umanismului care il caracterizeaza, a refuzat.
   5. Probabil ca ati aflat din presa ca un am de afaceri, infractor dovedit, sustinator si sponsor al lui Basescu pe vremea cand acesta era la putere, a murit in puscarie; capatase o boala grava in perioada incarcerarii, medicii il declarasera ca fiind in pragul mortii, insa doua complete de judecata i-au refuzat cererea de eliberare conditionata pe motive de sanatate.
   Astfel ca omul, in loc sa moara crestineste cu sotia si copii la capataiul lui, a murit in puscarie.
   Odata cu moartea sa, prejudiciul cauzat de Adamescu Statului roman nu va mai putea fi recuperat.
   In acest caz, s-a facut intr-adevar "justitie pana la capat", adica pana cand infractorul a murit.
   6. Obsesiile Dvs anti-PSD nu ma privesc, sunt problema Dvs; eu insa am o alta "obsesie": respectarea drepturilor si liberatilor omului.
   CEDO sanctioneaza Romania in fiecare an cu amenzi uriase, tocmai pentru incalcarea acestui principiu sacrosant: drepturile si libertatile omului.
   Insa amenzile nu sunt platite de magistratii vinovati de respectivele erori sau abuzuri judiciare, ci de catre Statul roman, adica de noi toti, pentru ca in Romania magistratii nu au nicio raspundere.
   7. Imi cer scuze pentru erorile de tastare pe care le comit uneori din cauza grabei si a lipsei de timp ( alerg intre doua locuri de munca ).
   • Like 0
  • @ Cri
   check icon
   Părerile dumneavoastră personale nu mă privesc și nu mă deranjează absolut deloc, dar furtul realizat de mama hoață rămâne furt, iar plângerile la CEDO nu înseamnă altceva decât că ne trebuie mai multe pușcării!
   Îndrăznesc să spun astea, pentru că îmi păreți eronat informat (din greșeală sau intenție, nu știu): la punctul 5 (cinci) amintiți de dan adamescu, boala și moartea lui. Domnule, adamescu nu a căpătat nici o boală în detenție, adamescu s-a îmbolnăvit prin stilu-i nenorocit de viață, prin modul absolut idiot de a trăi! Omul acesta (deși, observați vă rog că eu personal nu-l consider om, motiv pentru care am și renunțat la majuscule) era grav bolnav de diabet dar mânca și câte O TAVĂ CU PRĂJITURI în timpul ședințelor ținute în biroul de la Inter, fuma trabuc, bea alcooluri tari și-și petrecea multe nopți la masa de joc!
   Întrebați orice nutriționist dacă acest regim de viață este potrivit unui diabetic ... despre altele nu mai este cazul să vorbim.
   Ceea ce vă spun aici nu are decât rostul de a vă demonstra că nu sunteți corect informat și că ceea ce pare alb și frumos nu este întotdeauna așa: dacă vă întrebați, da, l-am cunoscut pe dan adamescu (nu i-am fost un apropiat) și nu vorbesc din auzite ci din văzute!

   Greșelile de tastare sunt impardonabile într-un număr atât de mare pentru un om obișnuit să scrie în mod curent, așa că pe viitor eu nu le-aș mai aduce în discuție: nu sunteți singurul atât de ocupat, probabil că trebuie doar să vă formați obișnuința ...
   • Like 0
  • @
   Cri check icon
   1. Este dreptul dvs.a sa nu va pese, insa in tarile cu traditie democratica solida, oamenii gandesc un pic altfel: aspectele care tin de umanismul societatii si de valentele educationale ale sistemului judiciar sunt extrem de importane.
   Un astfel de caz nu ajunge in niciun caz in puscarie pentru o prima infractiune marunta, cu 4 copiii lasati pe drumuri sau in grija Statului; asa ceva este posibil doar in Codul Penal romanesc.
   Din Italia si pana in SUA, aceasta femeie ar fi fost obligata sa presteze o munca pentru comunitate si sa restituie prejudiciul de 10-20 de lei ( in bani romanesti ) cauzat magazinului de unde a furat o bucata de salam si o punga cu carne tocata. Un astfel de caz ajunge la puscarie doar in cazul recidivei.
   2. CEDO nu penalizeaza lipsa de suficiente puscarii, ci emite sanctiuni pentru Statele in care magistratii, prin activitatea lor, au comis incalcari ale drepturilor omului. Asta este specificul activitatii acestei organizatii. Iar Romania este printre cele mai sanctionate tari la acest capitol.
   3. Habar nu am cate boli a avut Adamescu inainte de incarcerare; insa doctorii au declarat ca a murit de septicemie; iar septicemia este o infectie acuta generalizata cu potential letal foarte mare, in special pentru bolnavii care au si alte afectiuni concomitente care le scad imunitatea; diabetul este o astfel de boala ce scade mult capacitatile imunitare ale organismului.
   Septicemia, odata confirmata, este o urgenta majora care se trateaza in serviciile de reanimare; daca boala ataca si plamanii si sau/si aparatul cardio-vascular, bolnavii sunt adesea intubati oro-traheal pentru a fi ventilati mecanic, iar daca ataca rinichii, este necesara dializa. Spitalele din penitenciare nu au aceste posibilitati de tratament.
   In logica dvs, daca un om se imbolnaveste fie si datorita unor obiceiuri nesanatoase ( fumat, alimentatie sau bautura excesive ) trebuie lasat sa moara, daca este condamnat intr-un penitenciar.
   Se pare ca cele doua complete de judecata care i-au refuzat lui Adamescu eliberarea conditionata pentru motive umanitare, au avut aceeasi opinie ca a Dvs.
   NB. M-am "duelat" cu multi dintre cei care posteaza pe acest site; din graba, din neatentie sau chiar din nestiinta ( de ex, in cazul Dvs, adamescu in loc de Adamescu) oamenii pot face uneori erori ortografice, insa nu mi-am permis niciodata sa-i ironizez sau sa-i judec pentru aceste lucruri.

   • Like 0
  • @ Cri
   check icon
   Când un om, indiferent de sex sau convingeri, este lipsit de bună credință, nu va asculta niciodată logica și argumentele unei persoane cu alte păreri decât ale sale, motiv pentru care se va adânci și mai mult în eforturile de a mistifica spusele celuilalt în propriu-i interes.Așadar, vă rog să luați notă de următoarele, iar dacă nu vi se pare destul de clar, să recitiți textul inițial cu mai multă atenție. Așadar ...
   1 Nu am spus niciodată că trebuie să facă pușcărie grea, muncă silnică sau că trebuie deportată, ci că hoția rămâne hoție indiferent de context!
   2 CEDO a penalizat România pentru condițiile proaste din penitenciare: sunt destule unități militare abandonate încât să stea câte unul în celulă (dau un leu pentru pușcării!).
   3 Nu știu să fi fost vorba despre septicemie ci de un frumos și foarte prezent stafilococ auriu: dacă sistemul penitenciar nu poate trata anumite boli, deținutul bolnav poate ajunge în sistemul sanitar civil, privat sau de stat. adamescu a murit într-un spital și nicidecum înlănțuit în celula întunecoasă și umedă pe care o vedeți dumneavoastră! În logica mea, un om bolnav, indiferent de cauza îmbolnăvirii, trebuie tratat cât mai bine, nicidecum așa cum se întâmplă în sistemul românesc de sănătate (eu sau dumneata probabil nu vom fi niciodată tratați atât de bine ca adamescu).
   N.B. adamescu și nu Adamescu: am explicat clar că am renunțat în mod voit la a-i scrie numele cu majusculă, din cauza faptului că pentru angajații lui nu a fost om, așa că vă rog să-mi găsiți alte greșeli, reale și nu intenționate. Apoi, cu cât sunt mai multe, cu atât aștept să mă ironizați mai mult: notați vă rog, că scrierea corectă în orice limbă folosită frecvent devine un automatism și nu necesită abilități speciale sau alte cursuri decât cele școlare - sunt convins de asta și nu sunt singurul - și se poate scrie corect sau cu un număr extrem de mic de greșeli la „prima vedere”, fără nevoia de a revizui textul
   Vă doresc succes în căutările dumneavoastră!
   • Like 0
  • @
   Cri check icon
   1. In Italia de exemplu, daca un individ a furat alimente pentru a se hrani, el sau familia sa, i se aplica alte pedepse, el nefacand puscarie dacat in caz de recidiva. Chiar de curand presa a prezentat cazul uni roman de-al nostru prins cu ceva mancare furata dintr-un magazin; el nu a fost bagat la puscarie, ci a fost preluat de institutiile civile de re-educare de care, spre deosebire de Romania, Statul italian dispune.
   2. Sutele de oameni despre care CEDO a stabilit ca au suferit anchete sau incarcerari nedrepte, incalcandu-li-se drepturile individuale, v-ar putea contrazice. "Represiune nedreapta" este termenul folosit de CEDO.
   Nu CEDO are treaba cu puscariile din Romania, ci UE.
   3. Stafilococul auriu este unul dintre cei mai ""septicemici"" bacili gram-pozitivi, atacand preferential creierul si plamanii; el traieste in mod natural ca saprofit inofensiv pe pielea omului, dar, in conditiile existentei unei leziuni sau plagi tegumentare, mai ales la o persoana cu imunitatea scazuta, de exemplu la un diabetic, se poate raspandi rapid in tot organismul, ucigand prin septicemie. Antibioticele eficace, ( Tienam, Imipenem, etc ), nu sunt disponibile in spitalele penitenciarelor pentru ca sunt foarte scumpe.
   Repet, spitalele din penitenciare pot trata doar cazurile obisnuite, in niciun caz urgentele majore - toti medicii care lucreaza in sistemul concentrationar romanesc va pot confirma acest lucru.
   4. Chiar daca Dvs scrieti voit, cu intentie peiorativa, "adamescu" in loc de Adamescu, ortografia limbii romane tot se va simti ofensata.
   Asemenea "licente lingvistice" si-au permis doar unii dintre marii scriitori ai lumii, precum William Faulkner sau James Joice.
   5. Scrierea la tastatura difera foarte mult de scrierea cu pixul pe hartie, va poate confirma orice specialist in domeniu.
   "Pixul", spre deosebire de "taste", este profund personalizat. Iata de ce multi literati isi scriu in continuare manuscrisul "de mana" si abia ulterior il transcriu pe calculator.
   NB. In primul paragraf al ultimei postari cu care imi faceti onoarea de a-mi raspunde, va auto-caracterizati foarte corect.
   • Like 0
 • Bravo; ai zis ce era in capul multora dar nu stiau sa articuleze; pacat ca nu ai adus aminte de mici si bere, manele si nunti.
  • Like 0
 • Vezi ca e funy sa faci pe prostul dar e o tragedie sa ramai asa....

  • Like 1
 • "ne-am invins" vs "neam invins" / "ura am invins" vs "ura a invins"
  bravos, in fine ne putem intoarce la "valorile" comuniste : ratia la unt, ulei, zahar, paine si benzina. adio burse sorosiste, adio plimbari prin europa, adio multinationale, adio 5 mil de romani :)
  • Like 0
 • Daca nu l-ai fi amintit pe Arsenie Boca mi-ai fi parut haios, imi place ironia chiar daca frizeaza sarcasmul, dar si toleranta.
  • Like 0
  • @ Blurry Mind
   check icon
   Mie imi place. Nu poate sa existe ironie la adresa "romanului de rand" fara a-l pomeni (in sensul "a-l mentiona :-))) pe Boca. Ce poate fi mai romanesc, alaturi de barza (varza), viezure, manz?
   • Like 1
  • @
   check icon
   He, he: corect!
   • Like 0
 • Bravo tinere frumos şi liber! Mergi în piaţă, ia-ţi ţara înapoi!
  Oare când o să învăţaţi şi voi ceva?
  • Like 0
 • tare aș dori să cunosc părerea șefului socialiștilor europeni, onorabilul Martin Shulz, despre ofensiva de tip nazist asupra puterii (așa a procedat și NSDAP în 1933), despre pulverizarea sistemului legislativ și instaurarea unei anomii totale, după legea junglei și a abuzurilor de orice fel. căci acestea nu sunt doar nepedepsite, ci și încurajate în „statul de drept” al hoților și borfașilor. se încumetă cineva la un interviu cu stimabilul Shulz?
  • Like 0
  • @ Vladimir Bogdan
   Stimate domn, este vorba doar de un protest impotriva legilor amnistiei si gratierii! Nimic altceva. Chiar n-ati observant ca aceste legi sunt facute doar pentru ei si legiferararea hotiilor lor. Si protestele tocmai pentru asta au loc , evitarea abuzurilor si domnia legii. In rest guvernul poate guverna linistiti, imparti pomeni si duce tara pe inalte culmi de civilizatie si progres! Si au toate sansele la ce semidocti si agramati au, cu diplome obtinute dupa 30 de ani la fabrici de diplome.
   • Like 1
 • Felicitari! Excelent!
  • Like 2


Îți recomandăm

Dove cover

De ce au nevoie adolescenții pentru a-și dezvolta o imagine sănătoasă de sine? De mai mulți factori protectori, dintre care cel mai important este relația de încredere și apropiere cu adulții din viața lor, cu precădere părinții.

Citește mai mult

Mădălina Stănescu

„Nu ar trebui să existe business de niciun fel care să nu aibă prezență minimă în online, iar aici mă refer la website în primul rând și apoi la pagini pe rețelele de socializare. Încă mai sunt afaceri care au numai prezență pe Facebook, iar noi le spunem că nu e sănătos să-ți pui tot ce ține de identitatea și brandul tău pe o singură platformă, care, iată, acum ceva săptămâni, a picat 6 ore, nu a mai funcționat deloc”, spune Mădălina Stănescu, fondator Optimized,

Citește mai mult